Domino’s Pizza, Οι Βρετανοί αυξάνουν τον αριθμό παραγγελιών από το κινητό τους

Η Domino’s Pizza στο Ηνωμένο Βασίλειο με την ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει κάτι που είναι πλέον εμφανές στην καθημερινότητά μας, αλλά είναι πάντοτε χρήσιμο να έρχονται και επίσημα στοιχεία για να το επιβεβαιώνουν. Κάνουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα από το κινητό μας τηλέφωνο, κάτι που για την Domino’s αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 18% του συνολικού αριθμού παραγγελιών, οι οποίες γίνονται απευθείας από τα κινητά των Βρετανών.

Αύξηση παραγγελιών είχε το site της πιτσαρίας, με το 18.5% να αποτελεί το ποσοστό των παραγγελιών που γίνονται μέσω mobile commerce, έναν τομέα στον οποίο η εταιρεία επενδύει αρκετά -και όχι άδικα, όπως φαίνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τον Μάρτιο του 2012, η Domino’s είδε πωλήσεις αξίας 1.59 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω κινητού. Οι παραγγελίες γίνονται μέσα από ειδικές εφαρμογές για iPhone, Android και Windows Phones.

Έχουν αλλάξει και οι δικές σας συνήθειες σχετικά με τη χρήση του κινητού σας;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαΐου 2017 9:33

Σχόλια

  • Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο. Υπάρχουν τελευταία νέα για το αν θα έρθουν στην Ευρώπη, και Ελλάδα, οι google play gift cards. Προσωπικά δεν έχω πιστωτική κάρτα, ούτε θέλω (ούτε καν τύπου debit), γιατί δεν εμπιστεύομαι τις τράπεζες. Από την άλλη θέλω να αγοράσω κάποιες εφαρμογές στο Google Play. Έτσι, λογικό ήταν, ένα βίντεο σαν κι αυτό μου κίνηση το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα. https://www.youtube.com/watch?v=jdAjtOHaPCs

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.