Smartphones

Doogee V: Έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος στο MWC 2018

Στις 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του MWC 2018 αναμένεται να παρουσιαστεί το Doogee V, το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος.

Τα παραπάνω αναφέρει η αρχική σελίδα της Doogee. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό είδαμε τη Vivo να επιδεικνύει το X20 Plus UD, το πρώτο smartphone με την τεχνολογία αυτή κι ενώ τα φώτα του MWC 2018 θα είναι στραμμένα στη Samsung, η Doogee αποφάσισε να παρουσιάσει το δεύτερο smartphone με την τεχνολογία αυτή, το Doogee V.

Βάσει της αρχικής σελίδας, το Doogee V θα έρχεται με οθόνη AMOLED 6,21 ιντσών, αναλογίας 18:9 και ανάλυσης Full HD+ 2160 x 1080 pixels. Στην οθόνη δεν βλέπουμε κανένα φυσικό πλήκτρο και τα περιθώρια είναι αρκετά λεπτά, με εξαίρεση αυτό στην κορυφή, το οποίο φιλοξενεί την κάμερα για το FaceID.

Στην πλάτη βρίσκεται διπλή κάμερα με dual-LED flash στα 16 MP και 8 MP. Η πλάτη του είναι κατασκευασμένη από γυαλί και η συσκευή υποστηρίζει NFC. Στην εικόνα διακρίνουμε και τη θύρα Type USB-C.

Η συσκευή θα έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh. Ο επεξεργαστής και η RAM δεν αναφέρονται, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα αποκαλυπτήρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:25

Σχόλια

  • Όσα κινητά πήρα από αυτήν την εταιρεία ήταν για πέταμα δεκάδες προβλήματα. Και στο bl12000 λέγανε ψέματα για τις 2 κάμερες και είχε μια και για το μέγεθος της μπαταρίας κυκλοφορήσαν βίντεο που κάνανε teardown.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.