Κινητό τηλέφωνο για την τρίτη ηλικία

, Κινητό τηλέφωνο για την τρίτη ηλικίαΟ Όμιλος Κωτσόβολος διαθέτει για τους Έλληνες καταναλωτές το νέο κινητό της Doro, Easy 326gsm! Πολύ εύκολο στη χρήση, ειδικά σχεδιασμένο για πρακτικούς, πιο παραδοσιακούς καταναλωτές και μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό που προτιμά την απλότητα, το νέο Easy 326gsm περιλαμβάνει όλες τις βασικές και απαραίτητες λειτουργίες ενός κινητού χωρίς να επιβαρύνεται από εξτρα χαρακτηριστικά.

Το νέο Easy 326gsm διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής αντίθεσης για ευδιάκριτο αποτέλεσμα, μεγάλα πλήκτρα, 50 θέσεις μνήμης, 4 ειδικά πλήκτρα μνήμης με δυνατότητα αποθήκευσης αριθμών για ταχείες κλήσεις, δόνηση καθώς και δυνατότητα προσαρμογής έντασης του ήχου.

Η συσκευή Easy 326gsm ανήκει στην ευρύτερη γκάμα της Doro, Care Electronics, που περιλαμβάνει προϊόντα εύκολα στη χρήση με ήδη μεγάλη επιτυχία στις αγορές όπου έχουν κυκλοφορήσει.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis

Τιμούλα;

John Karakatsanis

Χα χα χα χαααααα! Όχι, για να το κάνω δώρο στον παππού μου :p

Καλή φάση… Σίγουρα καλή ιδέα. 🙂

Rem Grwthy

Εμένα μου άρεσε αλλά νομίζω πως μια τιμή γύρω στα 80 ευρώ θα ήταν καλύτερα!!

SOFOKLIS

ontos einai arketa ta leuta,an skefteis oti iparxoun khnita me 25 euro,entaksi ligo pio mikra.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.