DxOMark Night και Wide Scores: Την κορυφή κατέκτησε το Galaxy Note 10+ 5G

DxOMark, DxOMark Night και Wide Scores: Την κορυφή κατέκτησε το Galaxy Note 10+ 5G

Στο παρελθόν, αρκετοί χρήστες εξέφραζαν το παράπονο ότι οι βαθμολογίες του DxOMark δεν είναι σωστές διότι δεν λαμβάνουν υπόψη επιπρόσθετες λειτουργίες. Επιπλέον, αρκετοί θεωρούν λάθος το ότι οι δοκιμές πραγματοποιούνται με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και όχι με τις καλύτερες δυνατές που προσφέρει η κάθε συσκευή.

Τώρα, το DxOMark, πρόσθεσε δύο ακόμη βαθμολογίες όσον αφορά την αξιολόγηση των καμερών στα smartphones. Οι δύο νέες αξιολογήσει αφορούν το night mode και τις ultra-wide κάμερες.

Η ιστοσελίδα έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ενημέρωσης των παλαιών βαθμολογιών και reviews ώστε το νέο σκορ της κάθε συσκευής να περιέχει και τη βαθμολογία του night mode. Πέρα από την προσθήκη του night mode στη συνολική βαθμολογία υπάρχουν και ξεχωριστοί πίνακες για το Night Score και το Wide Score.

DxOMark, DxOMark Night και Wide Scores: Την κορυφή κατέκτησε το Galaxy Note 10+ 5G

Αν και τα Google Pixel είναι αυτά που είναι ξακουστά για τις επιδόσεις τους σε σκοτεινές σκηνές το DxOMark είχε διαφορετική γνώμη. Τα Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Samsung Galaxy S10 5G και Huawei P30 Pro όλα συγκέντρωσε 59 πόντους στο Night Score, με τα Honor 20 Pro και Huawei Mate 20 Pro να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Το Google Pixel 3 βρέθηκε 10 πόντους πίσω. Ένας πιθανός λόγος για το αποτέλεσμα αυτό είναι το γεγονός ότι η συσκευή αποδίδει καλά σε φωτογραφίες χωρίς flash αλλά λιγότερο καλά σε φωτογραφίες με flash.

DxOMark, DxOMark Night και Wide Scores: Την κορυφή κατέκτησε το Galaxy Note 10+ 5G

Όσον αφορά τη βαθμολογία των ultrawide καμερών νικητής είναι και πάλι το Samsung Galaxy Note 10+ 5G, με τη δεύτερη θέση να κατέχει το Samsung Galaxy S10 5G και την τρίτη το Sony Xperia 1.

DxOMark, DxOMark Night και Wide Scores: Την κορυφή κατέκτησε το Galaxy Note 10+ 5G

Πέρα από τις ξεχωριστές βαθμολογίες ενημερώθηκαν και οι συνολικές βαθμολογίες των smartphones. Στην κορυφή βρίσκουμε το Samsung Galaxy Note 10+ 5G και με έναν πόντο διαφορά ακολουθούν τα Samsung Galaxy S10 5G και Huawei P30 Pro.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DxOMark Xiaomi Xiaomi 13T Pro

Xiaomi 13T Pro: Πέρασε τη δοκιμή κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T Pro πέρασε τις απαιτητικές δοκιμές κάμερας του DxOMark για να αναλυθεί η απόδοσή του σε ποιότητα φωτογραφίας, βίντεο και ζουμ.

Smartphones DxOMark Xiaomi

Xiaomi 13T: Τι έδειξε το τεστ κάμερας του DxOMark

To Xiaomi 13T πέρασε από την ανάλυση κάμερας του DxOMark και συγκέντρωσε 123 βαθμούς, που το τοποθετούν στην 60η θέση της γενικής κατάταξης.

Smartphones Apple DxOMark featured

iPhone 15 Pro Max: Στην 2η θέση της λίστας του DxOMark

To ολοκαίνουργιο iPhone 15 Pro Max της Apple πέρασε το τεστ κάμερας του DxOMark πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Smartphones DxOMark featured Xiaomi

Xiaomi 13 Pro: 16ο στη λίστα του DxOMark των smartphone με την καλύτερη κάμερα

To Xiaomi 13 Pro υποβλήθηκε στις δοκιμές κάμερας του DxOMark για να αξιολογηθεί η ποιότητα φωτογραφίας, βίντεο και ζουμ, πετυχαίνοντας να βγει 16ο στην παγκόσμια κατάταξη των smartphone με την καλύτερη κάμερα.