Smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Η κινεζική εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη πότε θα αποκαλυφθούν αυτά τα τηλέφωνα αλλά τα πολλά teaser και οι διαρροές της τελευταίας εβδομάδας δείχνουν ότι μια επίσημη ανακοίνωση δεν απέχει πολύ.

Παρά το γεγονός ότι αποτελούν μέρος της σειράς X100 της vivo, τα επερχόμενα X100 Ultra και X100s ενδέχεται να έχουν ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό. Μια φωτογραφία που δείχνει και τα δύο τηλέφωνα κοινοποιήθηκε πρόσφατα από τους θαυμαστές στο Weibo, την κινεζική εναλλακτική του Facebook.

Και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν κάμερες σχεδιασμένες σε συνεργασία με τη Zeiss. Οι κάμερες είναι ιδιαίτερα ισχυρές και θα μπορούσαν να γίνουν το κύριο σημείο πώλησής τους.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το X100s θα διαθέτει κάμερα περισκοπίου με οπτικό ζουμ 3x, ενώ το X100 Ultra φημολογείται ότι διαθέτει κάμερα περισκοπίου με οπτικό ζουμ 3,7x. Επιπλέον, το X100 Ultra αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με την κάμερα LYT900 της Sony με αισθητήρα μιας ίντσας και έναν τηλεφακό περισκοπίου Zeiss 200 megapixel.

Αν και τα τηλέφωνα θα διαθέτουν ελαφρώς διαφορετικές διαμορφώσεις κάμερας, η κύρια διαφορά θα είναι το chipset. Το X100 Ultra του vivo θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, ενώ το X100s θα τροφοδοτείται από την CPU Dimensity 9300+ της MediaTek.

Επεξεργάστηκε την 2 Μαΐου 2024 14:37

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.