Εκατό limited edition Nothing phone (1) βγαίνουν σε δημοπρασία

nothing phone (1), Εκατό limited edition Nothing phone (1) βγαίνουν σε δημοπρασία

Το νέο project Nothing phone (1) του Carl Pei παρουσιάστηκε στην έκθεση Ar Basel και εκεί αποκαλύφθηκε ότι οι πρώτες 100 μονάδες που παράγονται θα δημοπρατηθούν από τη StockX και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα κοινοτικό ταμείο.

Η καθεμία έχει τον αύξοντα αριθμό της χαραγμένο στο πλάι και είναι εξαιρετικά συλλεκτική.

nothing phone (1), Εκατό limited edition Nothing phone (1) βγαίνουν σε δημοπρασία

Η προσφορά ξεκίνησε από 156 $, αλλά έχει ήδη φτάσει τα 2.000 $. Καθώς θα είναι ανοιχτή για 48 ώρες, πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Το launch event για το Nothing Phone (1) θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου και μένουν πολλές λεπτομέρειες ακόμα να μάθουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο το πίσω μέρος και τα πλαϊνά.

nothing phone (1), Εκατό limited edition Nothing phone (1) βγαίνουν σε δημοπρασία nothing phone (1), Εκατό limited edition Nothing phone (1) βγαίνουν σε δημοπρασία

“Το Nothing phone (1) δεν υποστηρίζεται πλήρως στη Βόρεια Αμερική”, σύμφωνα με τη σελίδα StockX, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δε βγει προς πώληση εκεί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.