Elephone: Ετοιμάζει bezel-less smartphone με selfie κάμερα στην πλάτη

Elephone bezel-less smartphone, Elephone: Ετοιμάζει bezel-less smartphone με selfie κάμερα στην πλάτη

Το απόλυτο trend φέτος είναι smartphones τα οποία έχουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Το λεγόμενο bezel-less design το είδαμε να υιοθετείται από μοντέλα όπως το Xiaomi Mi MIX, αλλά και ναυαρχίδες μεγάλων ονομάτων όπως LG G6 και Samsung Galaxy S8.

Τα περιθώρια τα οποία γίνονται όλο και μικρότερα δεν αφήνουν χώρο για κομμάτια όπως το κεντρικό κουμπί, το οποίο πλέον αφαιρείται, αλλά και την εμπρόσθια κάμερα.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να μην υιοθετήσουν το συγκεκριμένο design και η επόμενη που θέλει να μας εντυπωσιάσει με τα ανύπαρκτα περιθώρια είναι η Elephone.

Η Elephone δημοσίευσε μια εικόνα teaser που δείχνει το επάνω μέρος ενός smartphone, το οποίο δεν έχει χώρο για την selfie κάμερα. Η εταιρεία προτείνει έναν νέο δικό της τρόπο για την selfie κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη στην πλάτη και εμφανίζεται όταν την χρειαστείς.

Δυστυχώς δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία, αλλά αυτή φαίνεται πως θα είναι η ναυαρχίδα της, που λογικά δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Elephone bezel-less smartphone, Elephone: Ετοιμάζει bezel-less smartphone με selfie κάμερα στην πλάτη

Elephone bezel-less smartphone, Elephone: Ετοιμάζει bezel-less smartphone με selfie κάμερα στην πλάτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Και να σου πέσει κάτω όσο αυτό το ματζαφλαρι είναι σηκωμένο 🙂 κλαις τα λεφτά σου. Ηαηααηαη

George

Έξυπνο και όμορφο.

Γιάννος

Δεν την εμπιστευομαι με τίποτα σαν εταιρεία. Εχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα που είχαν οι προηγούμενες συσκευές της.

TheoAlex

Παρομοίως δεν ακούω θετικά πράγματα για την συγκεκριμένη επομένως δεν μπορώ αψηφιστα να δικαιολογήσω την αγορά κάποιου κινητού της.

manhs

καλα ολοι ειδήμονες εδώ μεσα μια χαρα τηλεφωνα είναι παρα πολύ καλα για τα λεφτα τους
εκτος αν καποιοι νομιζουν ότι γινονται οι εταιριες με κανα χιλιαρικο χωρις κανενα ελενχο από κανεναν και βγαινουν και πουλανε τα προιοντα τους παγκοσμια χωρις να αξιζουν .ΕΛΕΟΣ αντε παιδια κανετε και εσεις μια μπορειτε.

Γιώργος Μι

Πάντως σε μερικά χρόνια που θα βρούμε λύση για να ενσωματωθούν όλα κάτω από το γυαλί αυτό θα φαίνεται έτσι τόσο αστείο ….

nikosar

Πάρα πολύ όμορφο …και έξυπνο

Panos7GR

Η καλύτερη δυνατή υλοποίηση edge to edge σχεδίασης με selfie κάμερα. Γιατί η κάμερα στο κάτω περιθώριο όπως ήταν τα Aquos της Sharp και το πρόσφατο Mi MIX της Xiaomi είναι πολύ άβολο και αντιαισθητικο κατ’εμέ.
Ωραία σκέψη για την Elephone της το δίνω!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Elephone Elephone smartphones

Elephone C1: Οικονομικό, μεταλλικό με οθόνη 5.5″ FHD και κάμερα 13MP

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή καθώς εκτός από τα αποκαλυπτήρια των Xiaomi Mi 5s & Xiaomi Mi 5s Plus και του Samsung Galaxy On 8, έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Elephone C1, ένα κομψό μεταλλικό smartphone σε μπλε και χρυσό χρώμα.

Smartphones Elephone Elephone smartphones

Elephone S7: Ο κλώνος του Galaxy S7 με οθόνη 5.5″ και μπαταρία 3000mAh

Οι μεγάλοι κατασκευαστές όπως για παράδειγμα Apple, Samsung και άλλοι, με τις ναυαρχίδες τους επηρεάζουν κι άλλα μικρότερα ονόματα, που συνηθίζουν να υιοθετούν στοιχεία από το design. Κάποιοι όμως δεν αρκούνται στο να εμπνευστούν από το design, αλλά το αντιγράφουν εξολοκλήρου.

Gear Android Wear Elephone

Elephone ELE: Επίσημα το στρογγυλό και οικονομικό smartwatch

Η Elephone είναι γνωστή σε μας από τα smartphones που λανσάρει με τις τεράστιες μπαταρίες, ωστόσο πλέον κάνει στροφή και στα εξίσου εντυπωσιακά Android Wear smartwatches. Λάνσαρε το Elephone ELE smartwatch το οποίο θα κυκλοφορήσει με τιμή στα 115 δολάρια. Έχει στρογγυλή οθόνη 1.5″ TFT ανάλυσης 320x320px, χωρίς το “flat tire” που δεν μπόρεσε η Motorola […]

News Elephone Elephone smartphones Windows 10 Mobile

Elephone Vowney: Με οθόνη 5.5″ QHD, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

To Elephone Vowney είναι dual-boot smartphone το οποίο υπόσχεται να τρέχει Android αλλά και Windows 10 Mobile, ενώ παράλληλα έχει πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν 2 εκδόσεις, η μια έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6795 και τρέχει Android, ενώ η άλλη έρχεται με τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή και μπορεί να κάνει dual-boot και τις δυο πλατφόρμες από […]