iPhone X έπιασε φωτιά αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 12.1

iPhone X έπιασε φωτιά μετά αναβάθμιση iOS 12.1, iPhone X έπιασε φωτιά αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 12.1

Η Apple διερευνά συμβάν με iPhone X το οποίο πήρε φωτιά αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 12.1 χωρίς να είναι γνωστό το αν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που έγινε το ατύχημα ή φταίει κάτι σχετικά με τη νέα έκδοση του iOS.

Ο Rahel Mohamad που είχε στην κατοχή του το iPhone X, αναφέρει πως το είχε συνδεδεμένο στην πρίζα με το φορτιστή και το καλώδιο σύνδεσης που παρέχει η Apple στη συσκευασία κάθε iPhone. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως όταν το iPhone X αναβαθμίστηκε στο iOS 12.1 και έκανε επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί, άρχισαν να βγαίνουν μαύροι καπνοί και έπιασε φωτιά.

Αυτό που έκανε ήταν να επικοινωνήσει με τον επίσημο λογαριασμό του Apple Support στο Twitter, με τους ειδικούς να του απαντούν πως το συμβάν αυτό δεν είναι κάτι αναμενόμενο και του ζήτησαν να τους στείλει ό,τι έχει απομείνει από το iPhone X έτσι ώστε να προχωρήσουν στην ανάλυσή του και να καταλήξουν στο ποιά είναι η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

Το πρόβλημα ενδεχομένως να προήλθε από ελαττωματική μπαταρία ή φορτιστή αν και το software θα μπορούσε, σε ακραίες περιπτώσεις, να προκαλέσει τόση υπερθέρμανση στη συσκευή που να προκαλέσει την ανάφλεξή της, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή, με το σοβαρότερο συμβάν να είναι αυτό του Note 7 που κόστισε στη Samsung ζημιά που έφτασε τα 5 δισ. δολάρια.

iPhone X έπιασε φωτιά μετά αναβάθμιση iOS 12.1, iPhone X έπιασε φωτιά αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 12.1

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Έχει ύποπτο όνομα ο παθών…

alekos

It΄s called carma. And it΄s pronounced HA-HA-HA-HA

nwntas

Ολα τα κινητα χαλανε για αυτο μη δινετε περιουσιες..Μεχρι 200-300 ευρω το πολυ παιρνεις κινητα πυραυλους..

Flagship killer

Χαχαχαχα και το πρωί ξεκίνησα να την κανω και λόγω μπαταρίας (48%) διακόπηκε… Άγιο είχα χαχαχαχα

Αντώνης

Πάντως έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρια πεφτει απίστευτα γρήγορα και γενικά το κινητό ζεσταίνεται πιο πολύ! iPhone 8 Plus

ΑΝΔΡΕΑΣ

Κάποιο λάθος του χρήστη – ακολούθου μας είναι σίγουρα. Προξένησε την σπίθα στο διαμάντι μας, ίσως πάνω στον ενθουσιασμό του και από εκεί εξαπλώθηκε η πυρκαγιά ταχύτατα λόγω σφαιράτου IOS κ δίχως ίχνος lag κατέκαψε το κόσμημα.
Αλλά αν προσέξετε καλύτερα, θα δείτε πως το φωτεινο δαγκωμένο μηλαράκι παρέμεινε άθικτο, σαν το σκήνωμα του Βησσαρίωνα, τα πασούμια της Αγίας Ελένης Κ το κομπολόι του Παΐσιου.
Όταν γράφω για θεϊκές ιδιότητες της Apple, κάποιοι κομπλεξικοί πουθενάδες με χλευάζουν…
Θλίψη.

Μαριος

ΕΝΑ (1) ολόκληρο iPhone παγκοσμιως έπιασε φωτιά και αμέσως άρθρο. Το ότι τα Ματε 20 προ είναι ΟΛΑ ελαττωματικά στην οθόνη μέχρι στιγμής έπρεπε να περιμένουμε καμία βδομάδα να δούμε άρθρο. Οκ

Κώστας Βλαχάκης

Μάριος, έχουμε ανεβάσει άρθρο από το προηγούμενο Σάββατο.
https://techblog.gr/mobile/sovaro-provlima-stin-othoni-toy-mate-20-pro-tin-kanei-prasini-stis-akres/
και ακόμα ένα την Κυριακή
https://techblog.gr/mobile/i-huawei-finlandias-prochora-se-antikatastasi-oson-mate-20-pro-echoyn-prasini-othoni/

Μάριος

Κώστα το γνωρίζω τα είδα τα άρθρα και μπράβο γιατί είστε από τους λίγους. Το σχόλιο πήγαινε στη γενικότερη αντιμετώπιση του σχετικού Τύπου, που οποιοδήποτε μικροπρόβλημα πραγματικά μεμονωμένο γίνεται gate, ενώ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε έκταση και σημασία πρόβλημα με τις οθόνες των Mate έχει αναφερθεί από 2-3 site, η Huawei σφυρίζει αδιάφορα και μεις τρέχουμε να αλλάζουμε 3και4 συσκευές σε 2 βδομάδες. Και προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι είναι περιορισμένης κλίμακας.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

η lg με τα σαπακια της θα τη κλεισει τη Huawei 🤣😂😂!!!

Τακης

@Μαριος κανε μια αναζητηση στο google και δες οτι τα εχουν γραψει και σε αλλες ιστοσελιδες τεχνολογικου περιεχομενου. Καταλαβαινω οτι σε ενοχλει με το παραμικρο κραζουν την Apple αλλα σκεψου η ιδια κοκορευεται για την ποιοτητα της για τις καινοτομιες της κτλ οποτε ολος ο κοσμος περιμενει ενα απροβληματιστο κινητο , και οταν βγαινει εστω και ενας με τετοιο προβλημα λογικο είναι να το κανουν βουκινο γιατι μπορει να επηρεαζονται και αλλες συσκευες ( βλεπε και το Note της σαμσουγνκ που ξεκινησε με μια συσκευη που ειχε σκασει και μετα παρατηρουσαν και αλλες συσκευες να σκανε ). Οποτε τιποτα δεν είναι απίθανο.
Ας ριξω και την τρολλια τωρα.
– Το Iphone X δεν αντεξε την τεραστια αλλαγη στο ιos 12 και εσκασε χαχαχαχα

Vaskor

Ωχ Ωχ Ωωωωωχ! Το φόρτιζε σωστά?

nikos2018

It’s a feature, booooys.

Gp

Ειναι το iburn feature!

Chris

Για να πάρει την κλασική απάντηση, ναι υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά με μόλις 700$ μπορούμε να το διορθώσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.