Νέο render του Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια παράξενη διάταξη των καμερών

Huawei P30 Pro, Νέο render του Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια παράξενη διάταξη των καμερών

Στα τέλη του περασμένου έτους, κυκλοφόρησαν εικόνες από την εταιρία κατασκευής θηκών Olixar που έδειχναν ότι το Huawei P30 Pro θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της Huawei με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε ένα αμφιλεγόμενο render του τηλεφώνου και ενώ φαίνεται αρκετά φρέσκο ως εμφάνιση, δεν ταιριάζει καθόλου με τα στοιχεία που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αυτά τα σχέδια παρουσιάζουν μία εικόνα παρόμοια με το P20 Pro αλλά με μια πρόσθετη κάμερα σε μια δεύτερη σειρά. Και δεν είναι μόνη, αλλά πλαισιώνεται από κάτι ακόμη. Οι περιπτώσεις της Olixar απεναντίας δείχνουν μια δεύτερη σειρά κενού μεν, αλλά προορίζεται για το διπλό φλας και την αυτόματη εστίαση λέιζερ. Οι κατασκευαστές των θηκών αφήνουν απλώς τα κατάλληλα κενά στο σωστό σημείο και με το κατάλληλο μέγεθος, αλλά δεν ορίζουν απαραιτήτως τον σκοπό της κάθε τρύπας στη θήκη. Πέραν αυτού όμως, το κενό της δεύτερης σειράς δεν φαίνεται αρκετά φαρδύ ώστε να φιλοξενήσει μια φωτογραφική μηχανή. Επιπλέον, τα συστήματα Laser AF φαίνονται αρκετά μικρά. Γενικότερα πιστεύουμε πάντως ότι οι εικόνες της Olixar είναι πιο αξιόπιστες.

Huawei P30 Pro, Νέο render του Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια παράξενη διάταξη των καμερών

Huawei P30 Pro, Νέο render του Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια παράξενη διάταξη των καμερών

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

πάρτε την ασχήμια τώρα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.