Nokia Normandy, “Live” εμφάνιση για το ακυκλοφόρητο Android handset

Καιρό τώρα απασχολεί τον Ειδικό Τύπο, το Nokia Normandy, το ακυκλοφόρητο handset της Nokia με λειτουργικό σύστημα Android έκανε νέα, εμφάνιση, αυτή τη φορά σε κανονική φωτογραφία και όχι σε “rendered image”. Από ότι φαίνεται, η συσκευή μοιάζει πολύ με αυτή που είχαμε δει στις “κατασκευασμένες εικόνες” και το κεντρικό πλήκτρο είναι όμοιο.

Όσο αφορά στις προδιαγραφές, το Nokia Normandy, ένα πρωτότυπο του οποίου βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 200 SoC, έχει 4 ιντσών οθόνη FWVGA, 5.0 Megapixels camera και “τρέχει” Android 4.4.1 KitKat.

Πηγή

Σχόλια

  • Στο WPCentral πάντως λένε ότι ήταν τρικάκι της ΝΟΚΙΑ για να αναγάσει την MS να αγοράσει όλο το mobile department και όχι μόνο το brand Lumia

  • Αν και θα ήθελα η nokia n κυκλοφορήσει android, ας ήμαστε ρεαλιστές. Γιατί αλήθεια χαιρόμαστε? θα κυκλοφορήσει ποτε? Και αν κυκλοφορήσει θα αξίζει? Αμα δεν του βάλουν pureview πιο το ιδιαίτερο πλεονέκτημα να είναι MS-Nokia?
    Το άλλο που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι αν ποτέ βγει θα είναι ένας Δούρειος ίππος. Ισως μια συσκευή για να κατασκοπεύει η Microsoft τις συνήθειες των android χρηστών (όλο και κάτει θα αποστέλλει στην μαμά Microsoft).

  • Άσχημο είναι αυτό στην φωτογραφία! Ελπίζω να βελτιωθεί πολύ μέχρι να κυκλοφορίσει !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.