Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Phone Duel 2

, Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Phone Duel 2

Ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Lenovo Legion Phone Duel 2 που της δίνει ακόμα ένα όπλο στη μάχη του gaming ανταγωνισμού. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές στην ενδεικτική τιμή των 799 ευρώ.

Τα αποκαλυπτήρια του Lenovo Legion Phone Duel 2 δείχνουν έναν… Transformers σχεδιασμό, όπως το είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο post. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο σχεδιασμός της selfie κάμερας στο μέσον, η οποία είναι τύπου pop up, ενώ και στο πίσω μέρος, το setup της κάμερας τοποθετείται στο κέντρο της συσκευής, για λήψη φωτογραφιών σε landscape διαμόρφωση.

, Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Phone Duel 2

To gaming smartphone της Lenovo είναι εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 888 και τα γραφικά αναλαμβάνει ένα Ardeno 660 GPU, στα 840 MHz. H οθόνη του είναι διαγωνίου 6.92 ιντσών, με ανάλυση 2460×1080 pixel, τεχνολογία AMOLED και συχνότητα 144 MHz. Η μνήμη RAM φτάνει μέχρι και τα 16 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 512 GB.

, Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Phone Duel 2

H μπαταρία έχει χωρητικότητα 5500 mAh, με ταχυφορτιστή στα 50W, έτσι ώστε να φτάνει στα μισά της αυτονομίας του με μία φόρτιση 12 λεπτών. Δεν θέλεις τώρα να διακόπτεις το παιχνίδι επειδή τελείωσε η μπαταρία… Η μπροστινή pop up camera είναι στα 44 Megapixel, ενώ η πίσω κάμερα είναι στα 64 Megapixel.

Οι διαστάσεις του Lenovo Legion Phone Duel 2 είναι 1176×78.5×9.9 χιλιοστά. Εννοείται ότι το νέο μοντέλο λειτουργεί σε δίκτυα 5G.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prideous

Άμα δεν κάνω λάθος ο φορτιστής είναι 90W Και το κουτί περιέχει δυο καλώδια type c για γρηγορότερη φόρτιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.