Επίσημα τα νέα “oldskool” Nokia 110, Nokia 2720 Flip και Nokia 800 Tough [IFA 2019]

Η Nokia παρουσίασε σημερα εδώ στο Βερολίνο και την IFA 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη τα Nokia 6.2 και Nokia 7.2 smartphone.

Μαζί με τα δύο νέα smartphones ανακοίνωσε ακόμα τρία μοντέλα τηλέφωνα τα feature phones Nokia 110 Nokia 2720 Flip και Nokia 800 Tough. Πάμε να τα δούμε μαζί.

Nokia 110

Nokia, Επίσημα τα νέα “oldskool” Nokia 110, Nokia 2720 Flip και Nokia 800 Tough [IFA 2019]

Η Nokia θεωρεί αυτό το τηλέφωνο ως “Entertainment in your pocket”. Έχει οθόνη 1.77 ιντσών με ανάλυση QQVGA ( 160 x 120 pixels). Η RAM και η ROM έχει μέγεθος 4MB παρόλα αυτά η ROM μπορεί να επεκταθεί έως 32GB με μνήμη microSD. Διαθέτει qVGA κάμερα mini-SIM και micro USB το οποίο θα φορτίσει την 800mAh μπαταρία. Το τηλέφωνο αυτό θα κυκλοφορήσει σε τρεις αποχρώσεις, Ocean Blue, Pink και Black.

Nokia 2720 Flip

Nokia, Επίσημα τα νέα “oldskool” Nokia 110, Nokia 2720 Flip και Nokia 800 Tough [IFA 2019]

Όσον αφορά τώρα το flip τηλέφωνο αυτό διαθέτει δύο οθόνες η μία στις 2.8 ίντσες με ανάλυση QVGA και η άλλη στις 1.3 ίντσες με ανάλυση 240 x 240 pixels. Η δεύτερη οθόνη βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του τηλεφώνου για να δείχνει σημαντικές πληροφορίες.

Εσωτερικά έχει τοποθετηθέι το chipset της Qualcomm, 205 Mobile Platform και 512MB μνήμη RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με χρήση microSD κάρτας έως 32GB από τα 4GB.

Η κάμερα βρίσκεται στην πλάτη του και ανέρχεται στα 2MP. Τέλος, το τηλέφωνο τροφοδοτείται από μπαταρία 1.500mAh και τρέχει το KaiOS. Οι χρήστες στην αγορά θα βρουν τις αποχρώσεις Black και Grey.

Nokia 800 Tough

Nokia, Επίσημα τα νέα “oldskool” Nokia 110, Nokia 2720 Flip και Nokia 800 Tough [IFA 2019]
Το 800 Tough της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις πτώσεις, το νερό και γενικά την βαριά χρήση. Έχει IP68 πιστοποίηση και θα αντέξει από πτώσεις, νερό, σκόνη καθώς και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Το display έχει μέγεθος 2.4 ίντσες και θα έχει ανάλυση QVGA, δηλαδή 320 x 240 pixels. Εσωτερικά θα βρίσκεται το chipset Qualcomm 205 Mobile Platform σε συνδυασμό με 512MB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 4GB ο οποίος μπορεί να επκεταθεί με χρήση microSD κάρτας έως 32GB.

Η κάμερα του τηλεφώνου βρίσκεται στην πλάτη και ανέρχεται στα 2MP. Το hardware ολοκληρώνεται από μία μπαταρία χωρητικότητας 2.100mAh. Το τηλέφωνο υποστηρίζει 4G LTE δικτύωση, τρέχει το KaiOS και ενσωματώνει Wi-Fi, Bluetooth και LED flash. Όσοι επιθυμήσουν να αγοράσουν το τηλέφωνο της Nokia θα το βρουν στην αγορά σε δύο αποχρώσεις Black Steel και Desert Sand.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

εντάξει υπάρχουν αυτοί που θέλουν απλά τηλέφωνα αλλά γιατί τους καταδικάζεις σε (κακές) 2mp freefocus κάμερες της πλάκας;

δλδ σε ένα κινητό 110€ πόσο θα ανέβαζε το κόστος να βάλεις μια ταπεινή (σήμερα) 8mp με focus σαν αυτές του 2015;

Makis

Γιατί δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα, απλά να βγάλεις μία φωτογραφία να δείξεις κάτι….Εάν βάζανε κατά τι καλύτερη, πάλι κάτι θα έλειπε και θα ήθελες λίγο καλύτερη και ούτω καθ᾽εξής…Έχω το προηγούμενο 110 και δεν με ενδιαφέρει καν που δεν έχει κάμερα.

keysmith

όχι δεν θα έλεγα έτσι.
Εδώ μιλάμε για free focus 2mp κάμερα καμίας σοβαρής ποιότητας. Δλδ δεν είναι καν η ποιότητα του Sony Ericsson K750 του 2005 που ναι μεν ήταν 2mp αλλά είχε focus και μια σχετική ποιότητα (καθαρή). Για να μην τα πολυλογούμε ένα module 8mp που κάνει focus κάνει δεν κάνει 5$ σε κόστος.
Δεν μιλάμε για το νοκια 110 που κάνει 30$, μιλάμε για τα άλλα δύο πολύ ακριβότερα κινητά.Καμία δικαιολογία σε αυτήν την τιμή και αιτία αποτυχίας για το κινητό.

Ιωάννης jb

Πάντα χαζομάρες έκανε αυτή η εταιρία ακόμα και τώρα που τη πήραν Κινέζοι κάνει πολλές άθλιες κινήσεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.