Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

https://www.youtube.com/watch?v=SQIbeAk-bFA

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο iPhone SE για το 2020 με οθόνη 4.7″ Retina LCD IPS (1334×750 pixel), επεξεργαστή A13 Bionic, Touch ID και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Θα διατεθεί σε τρία χρώματα λευκό, μαύρο και κόκκινο (RED).

Στην Αμερική η τιμή του είναι 399 δολάρια Αμερικής (περίπου 365 ευρώ) για την έκδοση με τα 64GB, 449 δολάρια (περίπου 410 ευρώ) για την έκδοση 128GB και 549 δολάρια (περίπου 500 ευρώ) για την έκδοση με τα 256GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν μεθαύριο Παρασκευή 17 Απριλίου και τα πρώτα κομμάτια θα παραδοθούν στις 24 Απριλίου. Στην Γερμανία η τιμή του είναι 479 ευρώ 64GB, 529 ευρώ 128GB, 649 ευρώ 256GB.

Update: Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα, από 499 ευρώ

Το νέο iPhone SE έρχεται με μονή κάμερα 12 Megapixel με f/1.8 και ψηφιακό ζουμ 5x, auto-focus, auto image stabilization, δυνατότητα λήψης βίντεο 4K με έως 60fps και selfie camera 7 Megapixel.

Τα υλικά κατασκευής του είναι γυαλί και αλουμίνιο.

Σύμφωνα με την Apple η μπαταρία του iPhone SE έχει διάρκεια ζωής όπως αυτή του iPhone 8 (!). Τρέχει iOS 13 και έχει πιστοποίηση IP67 (αντέχει κάτω από το νερό για έως 1 μέτρο και έως 30 λεπτά).

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

, Επίσημα το νέο iPhone SE με οθόνη 4.7″ και A13 Bionic

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΘ.

καλησπέρα Κώστα,έχουν ανακοινωθεί τιμές για Ελλάδα?

Amptel

Ένα “νέο” iPhone 6….

Χαχαχα

Άριστη επιλογή, να ξεφύγουμε από τα κινητά-βατραχοπέδιλα. Νορμάλ μέγεθος και βάρος.
Επίσης ο τελευταίας τεχνολογίας πανίσχυρος επεξεργαστής είναι που το κάνε ακόμη πιο ελκυστικό.
Σίγουρα είναι σε τιμή ναυαρχίδας προ πενταετίας..

George

Iphone 8 με επεξεργαστή του 11, στα 600+ ευρώ
Καλά apple το ξέσκισες

Sakis

Από που προκύπτει το 600+ στο κείμενο; Η Apple σου λέει 399$. Αν στο μπανανιστάν πωλείτε αργότερα 500€ φταίει η Apple. Μάλιστα…

George

Κάτσε και θα δεις πόσο θα έρθει Ελλάδα

SUPS 👨‍⚖️

Ναι το 399 ουτε στις ΗΠΑ παιζει απλα ειναι η τιμη χωρις φπα που σε καθε πολιτεια ειναι κ διαφορετικος.Γενικα ομως ισχυει οτι εδω στην Ελλαδα τρωνε μεγαλο καπελο οι τιμες.

Αλαλο Πουλί

Αμερικη , ακομη και στα ραφια των super market οι τιμες ειναι προ φορων. Οποτε ακομη και τα 399$ στην Ελλαδα θα φορτωθουν 24% ΦΠΑ. Στην Γερμανια με 19% ΦΠΑ ηδη ανακοινωθηκε τιμη για το 64BG στα 479€. Αρα 499€ Εδω

cghera

το επόμενο κινητό μου, όταν τα φτύσει το τωρινό μου SE 128GB

Nickolas

479 ευρώ στη Γερμανία, στην Ελλάδα θα έχει γύρω στα 529 τα 64GB. Μου φαίνεται καλύτερα συμφέρει να περιμένει κάποιος να βγει το iPhone 12 και να πέσει η τιμή του 11 που ακόμη και τώρα παίζει η τιμή του κοντά στα 650 με 700 ευρώ.

JIM ADAMS

Αγοράστε το μόλις σκάσει μούρη….γιατί σε λίγο θα το βλέπετε με τηλεφακό σε αυτά που έρχονται στην ανθρωπότητα….!!!!!

SUPS 👨‍⚖️

Υπαρχουν καταναλωτες που θελουν ενα super compact κινητο που να κανει τη δουλεια ενος απλου smartphone .Επισης υπαρχουν ατομα που θα το θελουν για δευτερο κινητο δουλειας. Εδω εχουν καταντησει ολα τα midrange κινητα να ειναι πανω απο 6.3 ιντσες!Απαραδεκτο κατ’ εμέ…

Gram

Συμφωνώ. Ανεξαρτήτως οικοσυστήματος και τιμής δεν υπάρχουν πλέον κινητά μέχρι 5,5-6’’ με κορυφαία χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή μόδα. Λογικά έρχεται από την Ινδία και την Κίνα. Δλδ εκεί μόνο για βίντεο και παιχνίδια χρησιμοποιούν τα κινητά τους; Δεν παίρνουν τηλέφωνο, δε στέλνουν μνμ χωρίς να πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουν και τα δυο χέρια; Ελπίζω αυτή η μόδα να περάσει γιατί έχει καταντήσει κουραστική. Και μη μου πείτε ότι χρησιμοποιείτε το κινητό για να διαβάσετε… Γελάω!

Petros

Δεν νομίζω ότι σε συνολικές διαστάσεις αυτό θα είναι πολύ μικρό.
Μην βλέπεις την οθόνη 4,7 αλλά υπολόγισε και τα μπεζελ σαν μέγεθος θα είναι σαν τα σημερινά 6 ίντσα

SUPS 👨‍⚖️

iPhone se 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
iPhone se 2nd gen 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Galaxy s10 149.9 x 70.4 x 7.8 mm (6,1 inches)
iPhone 11 pro 144 x 71.4 x 8.1 mm (5,8 inches)
μαλλον πολυ μικροτερο απο σημερινα 6 inches

Nickolas

Η αλήθεια είναι το πιο κοντινό είναι το Galaxy S10e 142.2 x 69.9 x 7.9 mm, καλύτερο κινητό σε όλα εκτός από τον επεξεργαστή, με 5.8 ίντσες οθόνη. Είναι όμως τόσο μικρή η διαφορά που αν δε θέλει κάποιος απαραίτητα apple είναι εξαιρετική επιλογή.

Γιώργος

Από 499€ η έκδοση των 64gb στην ελληνική αγορά, για όσους θέλουν apple ecosystem είναι καλα, βέβαια θα ήταν ακόμη καλύτερο στα 399€…άλλα παιδιά στη κατηγορία τιμής των 500€ υπάρχουν προτάσεις με οθόνες του 2020 και όχι του 2014..

JR

Το τραγικο δεν ειναι που η apple βγαζει το 2020 ενα κινητο που ειναι τουλαχιστον μια 5ετια πιδω , το τραγικο ειναι που καποιοι ενδιαφερονται να το αγορασουν.

Ιωάννης jb

Πουλάει άρα είναι καλό! αν δεν πουλούσε θα ήταν μαπεξ το έχεις πει ουκ ολίγες φορές!
Τώρα το αλλάζεις? αυτοί οι πολλοί που θα το αγοράσουν είναι οι τραγικοί όχι εσύ που λες ότι σαχλαμάρα σκεφτεί ο εγκέφαλός σου

Agnostos13

Δεν νομίζω οτι ο επεξεργαστής που φοράει υπήρχε μια 5 ετία πίσω…
Ούτε υπάρχει ακόμα και σήμερα σε αυτά τα λεφτά!

Kostas

Τεραστιο φαουλ η 4,7 ιντσες, μαλλον τους εμειναν εκατομμύρια οθονες,δεν εξηγείται αλλιως,αν ηταν τουλάχιστον 5,2 ιντσες θα λεγαμε για μια πολυ δυνατη συσκευή

Χρήστος

Παρακαλούνται, όσοι κράζουν τις 4,7 ίντσες ως “απαράδεκτα” και “αδιανόητα” μικρές, να μας πουν τι κινητό είχαν έως το 2015. Ευχαριστώ.

John

Πολύ σωστά το έγραψες , πρόκειται για ένα κινητό που ανήκει “έως το 2015”.

Bizim

Ανέκδοτο

Νασσος

Οπως έστρωσε ετσι να κοιμηθεί!της αξιζει να φάει τα μούτρα της η  .ο κοσμος ήθελε iPhone se 2 με ντιζάιν iPhone 5 που αγαπήθηκε αλλα δεν εκανε καν τον κόπο να αλλάξει το ντιζάιν.Επιμένει σε αυτο το σάπιο ντιζάιν του iPhone 6 που εχουν ολα τα κινητά.ουτε ενα καινούριο χρώματα δεν έβαλε τουλαχιστον…ενα διπλό φλας η να βαλει το powerbutton απο πανω οπως παλιά..μπορει ο Α13 να ειναι οτι καλύτερο υπαρχει αλλα εκτως απο αυτο δεν δίνει τιποτα..δηλαδη στην ουσία πληρώνει 300€ παραπάνω για ενα πιο γρήγορο τσιπάκι που θα κανει και οικονομία στην μπαταρία και θα μπορει να παρει ενημέρωση μεχρι το iOS 18..μεγάλη απογοήτευση απο την …βλεπω να το κανει ανάκληση και να μην πουλάει ουτε 1.000.000 κομμάτια και καλα θα παθει..τουλαχιστον θα μπορούσε να το κανει ολο αλουμίνιο σαν το iPhone 7 για να κρυώνει πιο εύκολα η συσκευη…ουτε καν αυτο…οτι τις περίσσευε στο συρτάρι απο housing του 8 το πειρε και το εκανε se 2…αααααααααααααα ΕΛΕΟΣΣΣΣ

forneverarrow

Σωστός

Μαρινος

Τα ίδια κραξιματα έφαγε το πρώτο  SE αλλα στην τελικη βγηκε απο τα καλυτετα κινητα τις apple και οποιος το ειχε το λατρεψε οποτε δεν νομιζω να φαει τα μουτρα της.

Anonymous

Ποιος ήθελε design iPhone 5 που είχε 4 ίντσες οθόνη και δεν μπορούσες να δεις τίποτα ή που είχε μπαταρία 1.300 mah το 2016 που είχε βγει το πρώτο SE οι 4 ίντσες ήταν εντάξει το 2020 δεν είναι. Επίσης το iPhone SE 2 έχει τετραπλό φλας. Με αλουμίνιο δεν θα μπορούσε να έχει ασύρματη φόρτιση. Τέλος, το iPhone SE θα πουλήσει όσο έχουν πουλήσει τα iPhone των δυο τελευταίων ετών μαζί γιατί (δύστυχος) ο κόσμος προτιμάει να παίρνει κάτι «παλιό» με αρκετές βελτιώσεις αντί να παίρνει τις ναυαρχίδες.

forneverarrow

Θέλετε μια κάπως πιο ψύχαραιμη άποψη από κάποιον που δούλευε με το iPhone 8 από το Δεκέμβρη του 2017 μέχρι το Μάρτη το 2020? Διαβάστε παρακάτω… Ας δούμε λίγο τι προσφέρει ένα κινητό στο μέγεθος του 8/SE με 4,7″ 16:9. Αρχικά το εύκολο στη χρήση μέγεθος. Τώρα το καταλαβαίνω καλύτερα και μερικές φορές που κρατάω στο ένα χέρι το 8 (το έχω για τον αριθμό της δουλειάς πλέον) και στο άλλο το S10 Plus η διαφορά είναι χαοτική! Το 8 δεν φοβάσαι μη σου πέσει (δεν χρησιμοποιώ θήκη ποτέ στα κινητά μου), το κλείνεις στην παλάμη εύκολα, ενώ στο μέγεθος του S10 Plus που είναι ο κανόνας σήμερα το φοβάσαι λίγο. Είναι ωστόσο το μοναδικό downside που δίνω στα μεγάλα smartphones έναντι του 8… γιατί σε όλα τα υπόλοιπα η σύγκριση το γελοιοποιεί! Οθόνη: μια διαπίστωση που έκανα ως Apple user παλιότερα με το iPhone 6 έπειτα με το 8, αλλά παρατηρόντας και τα X, XS, 11 Pro (τα μικρά δηλαδή όχι τα Max) είναι ότι η Apple θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι less is more, ότι δεν υπάρχει λόγος να έχουμε μεγάλη επιφάνεια εργασίας (ας το θέσω έτσι) σε ένα κινητό. Όταν έχεις iPhone αυτό ισχύει εν… Συνέχεια »

Konstantinos

Ποσο μαρεσει που κάθε φορά σε ανακοίνωση της Apple γίνεται χαμός στα σχόλια 😂…
Το κινητό είναι εκπληκτικό κακά τα ψέματα…και ναι απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν compact συσκευή με κορυφαία χαρακτηριστικά!

John

Compact συσκευή με τεράστια bezels; Κορυφαία χαρακτηριστικά με 4.7″ οθόνη και μονή κάμερα; Εντάξει υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν τυφλά την apple σε ότι και να κάνει αλλά μην γράφουμε και μπουρδες.

Anonymous

Έλεος αυτό με τον αριθμό των καμερών. Σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτή η μια κάμερα έχει αποτελέσματα δυο καμερών λόγο του ότι μπορεί να βγάλει πορτρέτο, είναι εξοπλισμένη με smart hdr και έχει bokeh εφέ ;;;

Ιωάννης jb

Μα κ εσύ κορυφαία συσκευή με μονή κάμερα?
Είναι δυνατόν δλδ?
Αν δεν έχει 5-6 κάμερες πως θα βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής?

marios1508

Παιδιά, πρώτον ψυχραιμία. Καμία Apple δεν θα φουντάρει επειδή κυκλοφορεί το SE και δεν αρέσει σε μερικούς(θέλετε χιλιάδες ή εκατομμύρια, μαζί σας).
Αρέσει όμως και θα το αποκτήσουν πολύ περισσότερα εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Πως να το πω… καλύπτει τις ανάγκες τους. Θα έχουν μια ποιοτική συσκευή και να δεχτώ ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων ως ένα βαθμό, αλλά στην καθημερινή χρήση που κάνει ο καθένας μας (ο μέσος χρήστης δηλαδή) δεν θα καταλάβει διαφορά. Και το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργεί απρόσκοπτα για μια 4ετία.
Δεν γίναμε όλοι φωτογράφοι, designers, προγραμματιστές ή ότι άλλο επειδή αποκτήσαμε μια συσκευή τελευταίας γενιάς με εξαιρετικές δυνατότητες. Έλεος.
Επίσης καλύπτει και την “επιθυμία” να αποκτήσει iphone ή να παραμείνει στο οικοσύστημα της Apple χωρίς να πληρώσει 800+.
Τώρα ως πρώην κάτοχος του προηγούμενου SE για σχεδόν 4 χρόνια, πραγματικά το κινητό ήταν σκυλί. Στιβαρή κατασκευή, βολικό μέγεθος (ναι με κάλυπταν οι 4 ίντσες, τώρα πήγα σε iphone 11) με καλή μπαταρία και σε εξαιρετική τιμή τότε (και λόγω επιδότησης).
Αυτά τα ολίγα.

ΑΑΒΒ

Δεν ξέρω για το se2…πιθανότατα θα περιμένω το iPhone 12 που από ότι λέγεται θα ξεκινάει από 5.4″ χωρίς bezel, άρα λογικά θα είναι περίπου στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το se2…αλλά εγώ ένα έχω πω: Τι χάλι είναι αυτό με τα σημερινά κινητά που δεν βρίσκεις τίποτα της προκοπής κάτω από 6″ ?!?! Δηλαδή συγνώμη, βολευεστε εσείς με 16-17 πόντους κινητό στην τσέπη σας? Εύχομαι σε όλους…άλλο πράγμα να έχουν μακρύ μες το παντελόνι τους κι όχι μια παντόφλα! Για να μη μιλήσω για τον χειρισμό…και το handling! Έχω ένα p20 που μετράει 148mm και ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει! ΘΕΛΩ ΜΙΚΡΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! Αν ήταν να πάρω κινητό κ να το ακουμπάω στο τραπέζι για να το χειριστώ…έπαιρνα και τάμπλετ! Θέλω κινητο, εύχρηστο βολικό μικρό! Βγάλε ρε apple ένα μικρό με σύγχρονα specs και εμφάνιση με οθόνη χωρίς bezel κι ας είναι και 4.5″ ιντσες, να τους διαλύσεις όλους…να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι! Ο συγχωρεμενος ο jobs δεν ήταν χαζός που δεν ήθελε να ανέβει πάνω από τις 3.5″ του 1ου iPhone γιατί ήξερε ότι από κει κ πάνω δεν θα ήταν εύχρηστο σαν τηλέφωνο! Ενταξει, δεν λέω το 2020 να γυρίσουμε σ αυτές τις ιντσες…αλλά αν εβγαινε… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Όπως ανέφεραν και αρκετοί άλλοι το κινητό είναι πολύ καλό!
Έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά, κορυφαία αξιοπιστία, χαμηλή τιμή και μικρό μέγεθος!
Τι άλλο θέλει ένας σοβαρός άνθρωπος από μια συσκευή?
Ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν τα βασικά και όχι το να παίζει παιχνίδια ή να βλέπει κάθε τρεις και λίγο τη ανέβασε ο κάθε χαζός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ahmet

Ρε apple περιμεναμε τοσα χρονια για ενα SE bezelless με το ιδιο μεγεθος να το κερδισεις και σε οθονη να ειναι και κουτσικο και μου βγαζεις παλι ενα iphone 8 με καλυτερο επεξεργαστη ?
μα ειναι δυνατον

Zach

Πολύ καλή κίνηση από την apple. Βγάζει μία συσκευή που θα εξυπηρετήσει αυτούς που θέλουν μικρή οθόνη, φτηνότερο iphone, εταιρικό τηλέφωνο κτλ και από την άλλη ανακυκλώνει υλικά που έχει σε stock. Επίσης ακολουθεί την περπατημένη όσον αφορά την στρατηγική μάρκετινγκ. Οι εταιρίες πολλές φορές λανσάρουν προϊόντα που δεν θέλουν να αγοράσεις αλλά παίζουν με την ψυχολογία του καταναλωτή για να τον κάνουν να αγοράσει ένα άλλο προϊόν τους. Για παράδειγμα σε αυτήν την περίπτωση το iphone SE κάνει το απλό iphone 11 να φαίνεται ακόμη καλύτερο στα μάτια του καταναλωτή και όχι πια το οικονομίκο iphone σε σύγκριση με το 11 pro.

vasilis

Game changing κίνηση από την Apple. Ίσως αυτό θα είναι ένα από τα κινητά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever.
Σε ένα σχετικά απαρχαιωμένο αλλά δυνατό σασί λόγω μικρής οθόνης(που πολλοί θέλουν), έβαλε ότι καλύτερο

σε CPU υπάρχει σήμερα. Κλάσεις ανώτερος από τα σκουπίδια που βάζει η Samsung σε κινητά των 1400 ευρώ.
Έβαλε την γνωστή φοβερή κάμερα που ντροπιάζει ναυαρχίδες με android.
Ας μη ξεχνάμε τον παράγοντα του Ios και την υποστήριξη που θα έχει αυτό το κινητό για καμιά πενταετία,
όταν άλλες εταιρίες με android δίνουν δύο χρόνια ή δεν έχουν καν google services…

Και όλα αυτά με 400 ευρώ. ( Σε 1-2 μήνες τόσο θα κάνει και

στην Ελλάδα)Το μόνο κινητό που μπορεί κάπως να σταθεί απέναντι του είναι το s10e, αλλά ας μαντέψω…
Θα πάρει ακόμα μια μεγάλη ενημέρωση μόνο…

so:
δυνατό cpu 7nm
δεύτερης γενιάς touch id για να ξεκλειδώνει οποτε θέλω εγω και όχι οποτε το κοιτάω
ασύρματη φόρτιση για άμεση ανάγκη-ευκολία
4k/60p με οπτικό σταθεροποιητή
lighting connector για αξιοποίηση όλων των καλωδίων

τι να πω άλλο,τι να ζητήσει κάποιος από ολοκαίνουργιο iphone στα 500 ευρώ.

forneverarrow

Μια μπαταρία για γέλια που μετά απο ένα χρόνο θα κρατάει το πολύ μισή μέρα (δες παραπάνω όσα έγραψα για το 8 αν ενδιαφέρεσαι). Ωραίο σασί, πολύ μικρή οθόνη που δεν ανταποκρίνεται στο σήμερα απο καμία άποψη. Ακομα και το Galaxy A51 που κοστίζει πολύ λιγότερο έχει οθόνη δέκα φορές καλύτερη απο την απαρχαιωμένη LCD του SE2! Ναι, ο A13 είναι τούμπανο αλλα (μη με κάνετε να τα ξαναγράφω ρε παιδιά) δεν θα δεις καμία διαφορά σε σχέση με το 8. Τα updates που σας καίνε τόσο, δεν νομίζω ούτε αυτά να τα εκμεταλλευτείτε για 5 χρόνια… Είτε θα τα παίξει η μπαταρία μέχρι τότε είτε θα το βαρεθείτε και πάρετε κάτι άλλο πολύ πιο γρήγορα. Άσε που για να εκμεταλλευτείς την κάμερα που έβαλαν θες τουλάχιστον το 128bg μοντέλο που δε νομίζω να συμφέρει και τόσο.

Έτσι όπως τα έφερε η Apple, το μόνο μοντέλο που αξίζει ουσιαστικά είναι το 11 Pro Max: η καλύτερη οθόνη (για iPhone) p, η μεγαλύτερη μπαταρία και οι πληρέστερη εμπειρία χρήσης. Αλλα με τι κοστος;;

Αλέξανδρος

Σωστός (και ειδικά στο παραπάνω σχόλιο σου)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.