Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα, από 499 ευρώ

, Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα, από 499 ευρώ

Μάθαμε τις τιμές του νέου iPhone SE δεύτερης γενιάς που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, η έκδοση 64GB θα έχει τιμή 499 ευρώ, η έκδοση 128GB τιμή 569 ευρώ και τέλος η μεγαλύτερη έκδοση 256GB θα έχει τιμή 699 ευρώ. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σήμερα.

Νέο iPhone SE 2nd gen

Το νέο iPhone SE σχεδιάστηκε από την αρχή και διαθέτει ένα συμπαγές design από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο, σε τρία χρώματα μαύρο, λευκό και (PRODUCT) RED. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Α13 Bionic με Neural Engine τελευταίας γενιάς είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone της Apple, ώστε να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ενώ προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Το σύστημα Wide κάμερας υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η οθόνη Retina HD LCD IPS 4,7″ με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης. Το iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

iPhone SE τιμή Ελλάδα

iPhone SE 64GB, τιμή 499 ευρώ
iPhone SE 128GB, τιμή 569 ευρώ
iPhone SE 256GB, τιμή 699 ευρώ

, Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα, από 499 ευρώ

, Μάθαμε την τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα, από 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Ποτέ δεν έχω καταλάβει αυτούς τους δασμούς και τα τελωνεία. 399$ = 366 ευρώ. 133 ευρώ επιπλέον οι φόροι;

cghera

Μόνο το ΦΠΑ να βάλεις έφτασε τα 450€ χωρίς δασμούς εισαγωγής. Επίσης στην Αμερική οι τιμές είναι χωρίς τον τοπικό φόρο πωλήσεων ανά πολιτεία (ας τον πούμε τον εκεί ΦΠΑ).

S

366€+24% φόρο + 30€ τσιπροφορο για κάθε αποθηκευτικό μέσο

nikos2020

Ρε την apple… ξανάβγαλε στην αγορά το 8 (με πειραγμένα specs). Αν μη τι άλλο, έξυπνη κίνηση εν μέσω πανδημίας.

Μακάρι να είχαμε το σασί του αυθεντικού SE…

Nick

“Το νέο iPhone SE σχεδιάστηκε από την αρχή” …. 😂😂😂
ίσως το μόνο που δεν άλλαξαν Iphone 8 ver.2

Teo

Ότι και να λέμε ότι και να βγάλει η Apple καλό θα είναι. Πααααρα πολλοί άνθρωποι επιθυμούν κάτι τέτοιο, γιατί τόση αρνητικότητα ;! Εγώ προσωπικά είμαι με την OnePlus και έχω το OnePlus 7 αλλά τέτοια μεγέθη λείπουν και καλά έκανε και το προώθησε. Και ναι θα πουλήσει τρελά! Καλό καραντινάτο Πάσχα!

Christian

Αν κάποιος θέλει μικρό κινητό σε μέγεθος, δεν βρίσκει αυτά τα specs πουθενα αλλού. Θα πρέπει να κανει μεγαλους συμβιβασμούς σε οθονη, δικτυο και επεξεργαστή αν παει σε Android.

Teo

Christian έτσι ακριβώς! Όπως προ είπα έχω 1+ αλλά λίγο κουράζει το μέγεθος κάποιες στιγμές! Ακόμη και το iPhone 11 Pro MAX είναι κουραστικά μεγάλο!

Nickolas

Με το Galaxy s10e δε χρειάζεται να κάνει συμβιβασμό σε τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει και κανένα άλλο από την πλευρά του Android.

Γιώργος Κ.

Samsung galaxy s10 lite. Thank me later

Ιωάννης jb

5 κατοσταρικα για ενα πλήρως αναβαθμισμένο iphone 8 που αυτή τη στιγμή κάνει μόνο 20 ευρω λιγότερα..?
Εδω κύριοι θα πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην apple! Μπράβο της!
Το πραγματικό flagship killer ειναι εδώ

Tolis K

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, αλλά σίγουρα θα βρει το κοινό του. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το “iphone των φτωχών”, δεν μπορούν να διαθέσουν όλοι το ποσό των 1000+ ευρώ για να αποκτήσουν ένα πιο σύγχρονο iphone. Και σίγουρα σε κάποιες άλλες αγορές (Ινδία, Μπαγκλαντές) θα κάνει θραύση…

Αλεξ

Στα 399$ (365ε) θα άξιζε 100%. Παίρνεις στην ουσία το 8αρι ++ Α13 chipset και την βασική κάμερα του 11. Τι άλλο θες για να κάνεις κάτι παραπάνω από απλά τη δουλειά σου; Στα 500ε βέβαια τράβα πάρε ένα P30 PRO και κοπάνα τον στον νιπτήρα με τους παπάδες που θα κάνεις… Και μην ξεχνάμε ότι με 650ε παίρνεις το 11 από skroutz..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.