Επίσημο: Διαθέσιμη από σήμερα η αναβάθμιση Android 9 Pie στο Nokia 8 Sirocco

android 9 pie nokia 8 sirocco, Επίσημο: Διαθέσιμη από σήμερα η αναβάθμιση Android 9 Pie στο Nokia 8 Sirocco
Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση αναβάθμισης του Nokia 8 Sirocco σε Android 9 Pie με κύρια χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων το νέο σύστημα πλοήγησης με gestures και το Digital Wellbeing.
Οι κάτοχοι της ναυαρχίδας της Nokia, μπορούν από σήμερα να αναβαθμίσουν την συσκευή τους στην πολυαναμενόμενη έκδοση Android 9 Pie. Μετά από αναμονή μηνών και λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αναβάθμιση του Nokia 5.1 γίνεται η 8η συσκευή της Nokia που θα φοράει την τελευταία έκδοση λογισμικού Android. Επιπλέον με την συγκεκριμένη αναβάθμιση το Nokia 8 Sirocco θα εγκαταστήσει και το λογισμικό ασφαλείας Δεκεμβρίου 2018.
Οι αλλαγές που θα δουν οι κάτοχοι του Sirocco έχουν να κάνουν με την προσθήκη δυνατοτήτων όπως “Adaptive Brightness”, “Adaptive Battery”, and “App Actions”. Οι παραπάνω δυνατότητες έχουν να κάνουν με ένα είδος AI, όπου το λειτουργικό θα μαθαίνει από τις καθημερινές ασχολίες του χρήστη και θα προσαρμόζει τα διάφορα χαρακτηριστικά (όπως η φωτεινότητα, η χρήση μπαταρίας κλπ) με βάση τις συνήθειες του. Επιπλέον, θα του προτείνει σε μικρογραφία εφαρμογές που πιθανόν να θέλει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη στιγμή.
Το πακέτο αναβάθμισης έχει όγκο 1,38 GB. Σε όσους κατόχους δεν έχει έρθει ενημέρωση για την νέα έκδοση Android, μπορούν να την αναζητήσουν και μόνοι τους, από την ενότητα System Updates στο μενού των ρυθμίσεων.
android 9 pie nokia 8 sirocco, Επίσημο: Διαθέσιμη από σήμερα η αναβάθμιση Android 9 Pie στο Nokia 8 Sirocco
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.