Eπιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο αναδιπλούμενων συσκευών Apple για κυκλοφορία το 2026

Apple, Eπιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο αναδιπλούμενων συσκευών Apple για κυκλοφορία το 2026

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλές φήμες για τις επερχόμενες αναδιπλούμενες συσκευές της Apple που λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο iPhone και ένα υβριδικό iPad/MacBook με οθόνη 18,8 ιντσών όταν είναι ξεδιπλωμένη.

Η τελευταία έκθεση από τον αναλυτή Jeff Pu δείχνει ότι το υβριδικό iPad/MacBook θα είναι το πρώτο από τα δύο που θα κυκλοφορήσει, πιθανότατα το δεύτερο τρίμηνο του 2026. Το αναδιπλούμενο iPhone αναμένεται στα τέλη του 2026. Υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί παράλληλα με τη σειρά iPhone 18, αλλά η πραγματική κυκλοφορία στην αγορά θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2026.

Η αναφορά δεν προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από το ότι μας δίνει ένα πιο ακριβές χρονικό πλαίσιο. Ωστόσο, ο Jeff Pu ακούγεται αρκετά αισιόδοξος για την ώρα και λέει ότι η Apple εξακολουθεί να είναι εντός χρονοδιαγράμματος, ειδικά αφού πρόσφατα εξασφάλισε μια σύμβαση προμήθειας για το αναδιπλούμενο πάνελ του iPhone.

Όπως και να χει, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι το 2026, οπότε περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Καλά δεν παίζεστε!! Μήπως καλύτερο θα ήταν να μας ενοιμερωσετε για το 2024 και όχι για το 2025 η 2027 !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εικόνας JPEG-XL

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα υποστηρίζουν τη μορφή αρχείου JPEG-XL, σύμφωνα με τον κώδικα που βρίσκεται στο iOS 18.

Smartphones Apple iPhone 13 iPhone 15 Pro

Η Apple σταματά να πουλά τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max και iPhone 13

Με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16, iPhone 16‌ Plus, iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max, η Apple σταμάτησε να πουλά παλαιότερα iPhone.

Software Apple iOS iPhone 16

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 18 και το Apple Intelligence – Ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες

Το iOS 18 έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η Apple, πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.