Έρχεται η επιλογή Always On Display στα OnePlus smartphones

, Έρχεται η επιλογή Always On Display στα OnePlus smartphones

Με τα πρώτα δείγματα του OnePlus 6 φαινόταν πως η OnePlus θα φέρει στις συσκευές της την επιλογή Always On Display, αν και το software που ήρθε στους καταναλωτές δεν είχε πλέον την εν λόγω επιλογή.

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η OnePlus φαίνεται να επαναφέρει το θέμα, γνωστοποιώντας στους χρήστες πως είναι στα σχέδια της η κυκλοφορία του Always On Display, καθησυχάζοντας κάπως τους χρήστες. Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε και σε ποιες συσκευές.

Η εταιρεία πριν από μερικές ημέρες είχε δώσει στους χρήστες την ευκαιρία να δηλώσουν τι θα ήθελαν οι ίδιοι να δουν στο Oxygen OS ώστε να βελτιωθεί. Τα αποτελέσματα έφεραν το Always On Display στην πρώτη θέση ως το πιο πολυπόθητο χαρακτηριστικό.

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο λόγος που η OnePlus αφαίρεσε το AOD από το OnePlus 6 (και κατ επέκταση από όλες τις μελλοντικές συσκευές της) ήταν η εξοικονόμηση μπαταρίας. Βέβαια, με το OnePlus 8 να φημολογείται πως θα έρχεται με ασύρματη φόρτιση και IP68, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε την εταιρεία να κάνει πίσω και σε αυτό το θέμα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Πέρα από αυτό, διάβαζα στο XDA ότι στα 7/7Pro θα προσθέσουν και το WiFi 6 πρότυπο. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να έρθει με software update κάτι τέτοιο, αλλά εφόσον ο 855 το υποστηρίζει, ίσως το ” ξεκλειδώσουν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.