Έρχεται νέα έκδοση Sony Xperia 1 ii με 12GB RAM

, Έρχεται νέα έκδοση Sony Xperia 1 ii με 12GB RAM

Το Sony Xperia 1 ii είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά κινητά που υπάρχουν στην αγορά, όχι μόνο για την εξαιρετική του κάμερα, αλλά και για το ξεχωριστό σχεδιασμό και την 4K AMOLED οθόνη. Όμως, με τη τιμή των 1.199 ευρώ, κάποιοι θα περίμεναν οι Sony να δώσει περισσότερα specs.

Αυτό φαίνεται να κάνει, τουλάχιστον στην αγορά της Ιαπωνίας. Η Sony ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Sony Xperia 1 ii για την εν λόγω αγορά, η οποία θα ανεβάσει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής στα 256GB (εκεί κυκλοφορεί με 128GB), όπως δηλαδή και στην έκδοση των υπολοίπων αγορών. Επίσης, θα προσφέρει επιπλέον 4GB μνήμης RAM, φτάνοντας πλέον στα 12GB RAM.

, Έρχεται νέα έκδοση Sony Xperia 1 ii με 12GB RAM

Τέλος, η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σε νέο, ματ χρωματισμό Frosted Black, σε αντίθεση με τις glossy επιλογές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η νέα έκδοση, με κωδικό XQ-AT42, θα κοστίζει περίπου 995 ευρώ, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, αυτό που περιμένουμε από την εταιρεία δεν είναι ένα refresh του Xperia 1 ii, αλλά το Xperia Pro 5G, για το οποίο ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα για τη διαθεσιμότητα του.

Δείτε επίσης: Sony Xperia 1 m2: Το review

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Γράφετε στο τέλος για το pro! Από αυτά που γράφει και η ίδια η Sony στο επίσημο site θα είναι ένα smartphone που απλά θα ξεπερνάει τον ανταγωνισμό στα πάντα! Ένα λάθος όμως που κάνει η Sony είναι το ότι δεν δίνει πλέον καθόλου σημασία στην μεσαία κατηγορία, εδώ και 3-4 χρόνια το παράτησε τελείως και έχει αφήσει τους Κινέζους να κάνουν πάρτι και τους κορεατες να βγάζουν αθλιες συσκευές που πουλάνε μόνο λόγο μάρκετινγκ.. Μου βγάζεις ρε Sony το xperia 10ii και του δίνεις 4gb ram??? Γιατί αυτοκαταστρέφεις πάλι τις συσκευές σου? Αν το έβγαζε με 6αρα ραμ και λίγο πιο δυνατό chipset θα ήταν μια φοβερή συσκευή κ ας είχε ένα κατοσταρικο πάνω!!! Θα ήθελα πολύ να δω ένα smartphone που θα έδινε έμφαση στην μουσική και γιατί όχι στις ταινίες! Ένα smartphone με τα χαρακτηριστικά κ την εμφάνιση του xperia 1ii συν μουσική και ταινίες προεγκατεστημενες! Με επιπλέον πλήκτρα για αναπαραγωγή μουσικής στο πλάι όπως είχε για παράδειγμα το w995… Ολόκληρη Sony δε μπορεί να βάλει μέσα στο κινητό μια σειρά από τραγούδια? Άμα δε μπορεί αυτήν ποιος μπορεί.. Να βάλει ρε παιδάκι μου στο κινητό 5-6 ταινίες… Την ώρα που δε κάνει κάτι τέτοιο κανένας, θα… Συνέχεια »

Vladimiros

Φιλε Ιωαννη οπως τα λες η μεσαία κατηγορια δεν υπαρχει στην Sony δεν ειναι μονο η ραμ στο 10 ii ειναι και ο επεξεργαστης SD 665 ενω ενα Xiaomi του 200 ευρω εχει τον 720G,ok αδιαβροχο ναι μεν αλλα και τιμη 370 ευρω…εεε ειπαμε ενταξει και εγω φαν ειμαι αλλα μεσαια κατηγορια δεν θα επαιρνα με τιποτα…δεν θελω να μιλησω για το μεγαλο που ακομα 1200 κανει.. αγαπω Sony ταυτοχρονα σκεφτομαι να αλλαξω για πρωτη φορα εταιρια..μονο λογο τιμης…εχω ακομα το Xperia Ζ5 που το ειχα παρει 400ευρω μετα απο ενα χρονο που επεσε…τωρα??? καμια ναυαρχιδα της Sony δεν βρισκεις κατω απο 560

Ιωάννης jb

Το 10ii είναι καλή συσκευή την είδα σε γνωστό μου και την έχω δουλέψει, απλά καταλαβαίνεις ότι αν είχε ένα κλικ καλύτερο chipset κ παραπάνω ραμ θα άγγιζε την τελειότητα!!!
Και στη τελική καλύτερα να δώσω παραπάνω και να έχω το καλύτερο ui κ τα επιπλέον χαρακτηριστικα που μετράνε όπως oled κ αδιάβροχο πάρα να πάρω με 100 ευρώ λιγότερα συσκευή που έχει
2 γιγα ραμ παραπάνω κ λίγο καλύτερο chipset…
Κινέζοι? άσε ρε φίλε μακρυά!
Όλα έχουν ανέβει μη περιμένεις να βρεις ναυαρχίδα στο εξάμηνο με 4 κατοσταρικα!
Πάρε το Xz2 premium μεταχειρισμένο στα 2μιση κατοσταρικα ή το xperia 1 στα 350-400!
Καλη επιλογή για αναβάθμιση από το z5 και τα xz1, xzp που τα βρίσκεις με λιγότερα από 150 πάντα μεταχειρισμένα!
Αν θέλεις καινούργια περιμένεις να βρεθεί καμία ευκαιρία! Θα βρεθεί που θα πάει! Εγώ θα έπαιρναν το 1ii αλλά τα λυπάμαι τα 1200 είναι πολλά όταν κ άμα πέσει το χτυπάμε

Ιωάννης jb

Κ επειδή σε κόβω για σοβαρό άνθρωπο κ όχι κανένα παιδαρελι να σου πω 2 πράγματα ακόμη! Ότι ακριβώς μου είπε ο γνωστός μου λίγο πριν πάρει το 10ii…
Πρώτα από όλα από καθαρή τύχη δεν είχε πάρει το V40 κ έμεινε με το παλιό διότι έπεσε σε κολομαγαζο κ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αγορά που ήθελε!
Καλύτερα μου λέει θα έχω κάτι που θα χαίρομαι να το κοιτάω κ να το δουλεύω! Ούτε νοτς ούτε σταγόνες ούτε άλλες βλακειες! Οθοναρα, βολικό στο μέγεθος, σχετικά καλά χαρακτηριστικά παιχνίδια δε παίζω έχω ps κ pc δε θέλω sd 865… Κάμερα καλή κ εκεί είμαι καλυμμένος διότι δε ψάχνω την τελειότητα!
Εδώ μπορεί κάποιοι που θα διαβάσουν να παρεξηγηθουν αλλά μου κάνει στο τέλος κ είχε κ δίκιο! τι είμαι εγώ κανένα παιδαρελι να φοβηθω το έξτρα κατοσταρικο μήπως με μαλώσει ο μπαμπάς κ δε μου ξαναδώσει χαρτζιλίκι ή κανένας παππούς που δεν έχει δώσει ποτέ στη ζωή του για κινητό πάνω από 200 ευρώ! Αν θέλεις το xperia 1ii κ έχεις τα λεφτά πήγαινε παρτο χθες κ μη περιμένεις τίποτα κ κανέναν

djfapples

Ζήτω η ποιότητα Ζήτω η Sony κινητά που τα χαίρεσαι

Vladimiros

Τι να πω ρε παιδια μεταχειρισμένα δεν εχω παρει ποτε και ουτε θελω να παρω,οκ καλη οθονη και αδιαβροχο το 10ii,αλλα αν αφησουμε το λογισμικο το 9 pro της xiaomi ειναι αρκετα καλυτερο και φθηνοτερο κατα 170ευρω,δεν τα λες καθολου λιγα με τοσα παιρνεις ακομα ενα κινητο…που και αυτο εχει τα παντα,καμερες δυνατες,καρτα sd,μπαταρια θηριο,επεξεργαστη καλυτερο,και γενικα προς το παρον σε αυτο το μπατζετ ειναι το καλυτερο…
Τωρα σε ναυαρχιδες δν θα επελεγα Xiaomi,εκει θα πηγαινα σε Sony σιγουρα..στην μεσαια κατηγορια η Sony ξαναλεω κοροιδευει,εχει το L4 στα 200 ευρω οποιος το παρει θα κλαιει…χαλια specs και ποιοτητα πλαστικο..
djfapples το να λες ποιοτητα η Sony και να σταματας εκει νομιζω δεν βγαζει κανενα νοημα..πες μας τα αρνητικα και τα θετικα να σε ακουσουμε κ εσενα…

Last edited 3 years πριν by Vladimiros
Ιωάννης jb

Πάρε xz1 με ένα κατοστάρικο δεν έχεις να χάσεις κ πολλά!
Μιλάς για το redmi note 9 pro, ένα τηλ που σήμερα έρχεται στη πόρτα σου με 2 κατοστάρικα αλλά από εγγύηση δε ξέρω σίγουρα τη παίζει!
Ok καλή τιμή για αυτά που προσφέρει αλλά μη κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις με το Sony! Μιλάμε για προσβολή! επειδή έχει 2 ραμ παραπάνω κ λίγο καλύτερο chipset το χαομι?
Το Sony έχει 180 παραπάνω αλλά μέτρα κ τη παραπάνω έχεις!
Πρώτα από όλα σίγουρα εγγύηση 2 χρόνια, αυτή τη στιγμή σου δίνει δώρο ασύρματα hands free που κάνουν πάνω από 40 ευρώ, στα χαρακτηριστικά έχεις design χωρίς ενοχλητικά σεμεδακια κ λοιπά, κάμερα με οπτικό ζουμ 2x, κορυφαία οθόνη oled, high resolution audio, τελευταίο κ ίσως σημαντικότερο όλων αδιάβροχο smartphone…
Και μη ξεχνάς ότι η αρχική τιμή του redmi note 9 pro είναι 3 κατοστάρικα, ακόμα και σήμερα στα μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας τόσο έχει, εκεί η διαφορά είναι μόνο στα 80 ευρώ κ στο Sony δίνουν δώρο ασύρματα ακουστικά που κάνουν σχεδόν 50 ευρώ!

Vladimiros

Βρε μακαρι να παραμεινω στην Sonara!! το θεμα ειναι να μην μας ξενερωνει!! 9 pro και το 10ii στα κοντα μαζι παρουσιαστηκαν..το ενα εχει 200 και το αλλο 370..παντα με την φθηνοτερη τιμη..τα μεγαλα καταστηματα μακρια..αυτοι οι τυποι ειναι απο αλλον πλανητη…ακουστικα με το ζορι μου το δινουν..εγω μπορει να θελω τα παλια μου που παιζουν μια χαρα γιατι να πληρωσω τοσο ακριβα?εξαλου δεν ακουω μουσικη…το ιδιο συμβαινει και με το Mark 2 δωσε κοσμο 200 ευρω παραπανω επειδη εχει τα ακουστικα…φτανει περασε τοσος καιρος και ακομη ακουστικα δινουν..αυτα γινεται για καμια βδομαδα οχι για μηνες!!
Τεσπα μεγαλη συζητηση να βγουμε μια φορα για καφε να τα πουμε χαχα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.