Έρχονται τα νέα Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition;

Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition, Έρχονται τα νέα Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition;

Η Xiaomi σκοπεύει να ανανεώσει την επιτυχημένη σειρά smartphones Mi 8 παρουσιάζοντας νέα μοντέλα. Ο λόγος για τα επερχόμενα Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition που σύμφωνα με τις διαρροές πρόκειται να λανσαριστούν σύντομα στην αγορά της Κίνας.

Σύμφωνα με τις φήμες το Mi 8 Youth θα κυκλοφορήσει στις εξής εκδόσεις: 4GB/64GB, 6GB/64GB και 6GB/128GB, καθώς επίσης και στα χρώματα Space Gray, Gold και Blue. Αντίστοιχα, το Mi 8 Screen Fingerprint Edition θα διατεθεί σε Black και Gold χρώμα σε δύο εκδόσεις των 6GB/128GB και 8GB/128GB.

Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition, Έρχονται τα νέα Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition;

Τις πληροφορίες έκανε γνωστές το mysmartprice.com αναφέροντας ότι τα επερχόμενα μοντέλα θα μοιάζουν αρκετά στις ήδη υπάρχουσε εκδόσεις, Xiaomi Mi 8 SE and Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Το πρώτο δηλαδή θα βασίζεται στο Snapdragon 710 chipset, ενώ το άλλο θα ενσωματώνει in-display fingerprint reader. Πάντως εάν πρόκειται για πιο οικονομικές εκδόσεις σίγουρα κάπου θα έχουν γίνει οι απαραίτητες «εκπτώσεις» στον εξοπλισμό.

Γνωρίζουμε ότι η Xiaomi διοργανώνει event με σκοπό να λανσάρει ένα νέο smartphone με κόστος γύρω στα CNY 2,000/€250 στην Κίνα αλλά αυτό δεν αποκλείεται να είναι το Pocophone F1, το πιο οικονομικό smartphone της αγοράς με Snapdragon 845 SoC.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα και για το event αλλά και για τις δύο νέες εκδόσεις της οικογένειας Mi 8, Xiaomi Mi 8 Youth και Mi 8 Screen Fingerprint Edition.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Έσκασε και για το ποκοφώνε το ρεζιλίκι…

Ο εκπρόσωπος τύπου της Xiaomi, Donovan Sung, προσπαθώντας να προώθηση την συσκευή ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram υποστηρίζοντας ότι τραβήχτηκε απο το ποκεμονφώνε, Δυστυχώς για αυτόν τίποτα δεν ξεφεύγει από το διαδίκτυο . Χρήστες στο Reddit βρήκαν οτι η ίδια φωτογραφία είχε “ανέβει ” πριν λίγο καιρό για την προώθηση του Mix 2S.
Το υδατογράφημα του Mix 2 έχει σβηστεί απο την φωτογραφία , όχι όμως καλά, με αποτέλεσμα να είναι ορατή η παρέμβαση….

Γελοίοι

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ελα ρε τα κινεζακια πρωτα το βγαλαν χωρις on screen fingerprint το απλο mi8 και τωρα τρεις μηνες μετα το βγαζουν όπως έπρεπε να ηταν απο την αρχή!

kalergman

@Flagship
Μπερδεύεις τα τηλέφωνα.
Λίγο προσοχή.

Flagship killer

@kalergman άστο φίλε… Καλύτερα ψάξε για το θέμα πριν αμφισβητήσεις κάτι η κάποιον…

Kos

Αυτό με fake φωτό το έχει κάνει και η Samsung με το A8…. φαίνεται είναι “κακή”συνήθεια!

John

Εγω βλεπω οτι η Xiaomi εκτοξευσε τις πωλησεις της φετος παγκοσμιως και λογικο γιατι βγαζει κινητα με κορυφαιο value for money. Ακομη και στην Ελλαδα παιζει να ειναι στις 2-3 πρωτες θεσεις καθως τα βλεπω παντου οταν αλλες αποτυχημενες εταιρειες οπως Htc , sony η Motorola εχω να δω κατι μηνες για να μην πω παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.