Essential Phone: Θα πάρει double tap to wake και EIS

Essential Phone double tap to wake EIS, Essential Phone: Θα πάρει double tap to wake και EIS

Πρόσφατα είδαμε ότι το Essential Phone, το κινητό του δημιουργού του Android, Andy Rubin, φαίνεται να έχει φτάσει στις 50.000 πωλήσεις και σήμερα μαθαίνουμε πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο κινητό.

Κατά τη διάρκεια AMA στο Reddit, στελέχη της Essential επιβεβαίωσαν ότι το κινητό θα πάρει EIS (Electronic Image Stabilization) και double tap gesture για να ενεργοποιηθεί η οθόνη.

Η Essential μίλησε και για το Project Treble, το οποίο θα έρθει στο Essential Phone μαζί με το Android Oreo 8.1, αλλά μάλλον οι κάτοχοι του smartphone θα πρέπει να περιμένουν αρκετά, μιας και το 8.0 είναι ακόμη σε φάση beta. Στόχος του Project Treble, είναι οι γρήγορες αναβαθμίσεις από τους κατασκευαστές.

Το Android Oreo Beta 2 ήταν προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε τελευταία στιγμή λόγω κάποιων προβλημάτων. Λογικά θα έρθει την Δευτέρα και όλοι όσοι είναι σε Beta 1, θα είναι σε θέση να κατεβάσουν το Beta 2 update OTA.

Επιπλέον, ο Marcus Weber, Software Program Manager στην Essential αναφέρθηκε και στην έλευση EIS για video, αλλά δεν δόθηκε χρονοδιάγραμμα.

Το double tap to wake υπάρχει σε αρκετά παλιά μοντέλα με Android (βλέπε LG G2), το θετικό είναι ότι έρχεται στο Essential Phone, αλλά ούτε γι αυτό γνωρίζουμε πότε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Σειρά της Sony να το επαναφέρει, καθώς, χωρίς λόγο, τα έχει αφαιρέσει από τα καινούρια της μοντέλα

Darth

@Κώστας το double tap to wake δεν τα αφαίρεσαν χωρίς λόγο και η huawei που το είχε παλιά τώρα τρέχε στα δικαστήρια καθώς είναι πατενταρισμένη “τεχνλογια”|

Κώστας Ζ.

@Darth όντως; δε το γνώριζα…ελπίζω όταν έρθει στο X Compact μου το Oreo να μην το διώξουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Essential

Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενός και μοναδικού smartphone υπό την ονομασία Essential Phone, η Essential του Andy Rubin βάζει λουκέτο.

Smartphones Essential Essential android smartphones

Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Η Essential ετοιμάζει ένα από τα πιο περίεργα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, και σήμερα δημοσίευσε τα πρώτα teasers.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential android smartphones Essential Phone

Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.