Exynos 8890: Πληροφορίες για μαζική παραγωγή μέσα στον Δεκέμβριο

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του νέου της επεξεργαστή Exynos 8890 (γνωστός και ως Μ1 ή Mongoose) μέσα στον Δεκέμβριο. Ο νέος Exynos πρόκειται να είναι και το πρώτο made by Samsung chipset που θα χρησιμοποιεί custom πυρήνες και όχι σχεδίασης ARM όπως συνηθιζόταν έως τώρα.

Αυτό είναι σημαντική κίνηση απ΄την πλευρά της Samsung καθώς μέχρι σήμερα μόνο η Intel, Apple, AMD, ARM και Qualcomm είχαν τα δικά τους σχέδια στην αγορά ημιαγωγών. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει τα κόστη παραγωγής, να έχει αποδοτικότερα chipset για τα κινητά της και να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Το Galaxy S7 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016 αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί και πιο συγκεκριμένα με 2 εκδόσεις, μία με exynos 8890 και μία άλλη με snapdragon 820 οι οποίες θα προορίζονται για συγκεκριμένες αγορές.

Lenovo, Exynos 8890: Πληροφορίες για μαζική παραγωγή μέσα στον Δεκέμβριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostasmpl

θα ηθελα παρα πολυ να δω ενα ανανεωμενο Note 5 με SD και τον καινουριο exynos! μπαταρια δεν με χαλαει και τοσο!

nieris

Δηλαδή ποίος πιστευεί οτι η σαμι το κάνει για να μειώσει τις τιμές τής???ισα ισα το κάνει για να αύξηση το περιθώριο κέρδους της αφήνοντας φυσικά (αν όχι υψηλότερες) τις ίδιες τιμές!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Google Pixel Samsung Exynos

Exynos 2300: Διέρρευσαν τα specs του SoC

Το τσιπ Google Tensor 3, το οποίο θα τροφοδοτεί τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro, θα μπορούσε να είναι ένα τροποποιημένο Samsung Exynos 2300 SoC.

Smartphones Exynos featured Samsung

Samsung Exynos 1280: Ανακοινώθηκε επίσημα

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το chipset Exynos 1280, το οποίο τροφοδοτεί midrangers της σειράς Galaxy A, όπως τα A33, A53 και M33.

Smartphones Samsung Exynos

Samsung Exynos 2200: Παρουσιάστηκε επίσημα με AMD XClipse GPU

Μπορεί να το καθυστέρησε λιγάκι, αλλά τελικά η Samsung μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον νέο της επεξεργαστή Exynos 2200.

Business Samsung Exynos

Γιατί η Samsung δεν παρουσίασε τον Samsung Exynos 2200; [update]

Ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται γύρω από το γιατί η Samsung αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παρουσίαση του Exynos 2200.