Φέτος θα δούμε την selfie camera να κρύβεται κάτω από την οθόνη

, Φέτος θα δούμε την selfie camera να κρύβεται κάτω από την οθόνη

Οι Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE και Meizu θα παρουσιάσουν νέα smartphones με την selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Τα πρώτα δείγματα γραφής αναμένεται να τα δούμε κατά τη διάρκεια του δευτέρου μισού του 2021.

Σε μια εποχή που η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το πόσο μικρότερο θα είναι το notch του iPhone 13, πολλοί κατασκευαστές από την Κορέα και την Κίνα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν νέα smartphones, τα οποία θα έχουν ως κοινό στοιχείο το γεγονός ότι η μπροστινή κάμερα θα είναι τοποθετημένη κάτω από την οθόνη. Μέχρι στιγμής, ανάλογη φημολογία υπάρχει για τα νέα μοντέλα που ετοιμάζουν οι Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE και Meizu.

Τα μοντέλα της Oppo και της Samsung που θα έχουν αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι εκείνα με την αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ η Xiaomi εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει ανάλογη σχεδιαστική φιλοσοφία στο Xiaomi Mi Mix 4. To Vivo NEX 5 αναμένεται να κάνει το ίδιο, με τη ZTE να εξοπλίζει το επερχόμενο Axon 30 με καλύτερη κάμερα σε σχέση με τον προκάτοχό του στην οικογένεια Axon.

Αναμφίβολα, αυτή θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.