Final Fantasy XVI: Τα γραφικά στο trailer ήταν κατώτερα από το τελικό προϊόν

, Final Fantasy XVI: Τα γραφικά στο trailer ήταν κατώτερα από το τελικό προϊόν

Για πολλούς η αποκάλυψη του Final Fantasy XVI στο PlayStation 5 Showcase ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Όμως, αρκετοί ήτα αυτοί που παρατήρησαν πως αν και αρκετά καλά, τα γραφικά του παιχνιδιού δεν ήταν σε τόσο ανεβασμένο επίπεδο, κυρίως αν τα συγκρίνει κάποιος με τα τελευταία παιχνίδια της σειράς, όπως το Final Fantasy VII Remake και το Final Fantasy XV.

Στη διάρκεια του Tokyo Game Show ο παραγωγός του Final Fantasy XVI, Naoki Yoshida, μας εξήγησε πως σχεδόν τίποτα από αυτά που είδαμε στο trailer δεν είχε τελειοποιηθεί, ή τουλάχιστον δεν είχε φτάσει στο επίπεδο που θα είναι όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Όμως, παρόλα αυτά, το studio ήθελε να κυκλοφορήσει ένα trailer αποκλειστικά και μόνο με σκηνές μέσα από το παιχνίδι και όχι με pre-rendered CGI.

Συγκεκριμένα, ο Yoshida δήλωσε:

Αυτή τη φορά καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια. Μία εκπληκτική pre-rendered ταινία με το λογότυπο του παιχνιδιού ήταν κάτι που δε θέλαμε να κάνουμε αυτή τη φορά. Θέλαμε να δείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες in-game σκηνές σε πραγματικό χρόνο, αλλά χρονικά ήταν κάτι πολύ δύσκολο.

Δεν τελειοποιήσαμε σχεδόν καθόλου αυτές τις σκηνές. Ήταν αρκετά δύσκολο. Ειδικά επειδή ο τίτλος θα συγκρίνεται με άλλους τίτλους που κυκλοφορούν ήδη. Ακόμα και έτσι, αν θέλαμε να κυκλοφορήσουμε μόνο ένα pre-rendered trailer, τότε ο οι άνθρωποι θα έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει το 2035!

Πάντως, είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις στους τίτλους της σειράς είναι κάτι που η ίδια η Square Enix έχει κάνει ως “παράδοση” πλέον, την οποία ελπίζει να σπάσει με την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI. Μένει να δούμε μόνο αν θα μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τα δικά της προβλήματα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.