Firefox OS smartphones, Αναμένεται η δεύτερη φουρνιά

Η θετική ανταπόκριση που είχαν από την αγορά τα ZTE Open και Alcatel One Touch Fire, τα δύο πρώτα smartphones με λειτουργικό σύστημα Firefox OS σύμφωνα με τον Jay Sullivan της Mozilla, έχουν οδηγήσει την ομάδα του στην ανάπτυξη της δεύτερη φουρνιάς μοντέλων smartphones και να βρίσκονται σε επαφή με πάνω από 20 παρόχους κινητής τηλεφωνίας και κατασκευαστές hardware.

Στη χώρα μας έχει ακουστεί ότι μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει η COSMOTE το Alcatel One Touch Fire, αν και νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ίσως αυτό να γίνει αργότερα, προς αρχές Νοεμβρίου. Σημειώστε ότι σε προγενέστερη επαφή μας με την ZTE στην Ελλάδα, μας άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και το μοντέλο ZTE Open.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 14:03

Σχόλια

  • ΕΤΣΙ μπραβο ας βγει και κατι διαφορετικο,δεν λεω ειμαι βολεμενος με windows phone εγω αλλα και οι επιλογες ειναι καλες να υπαρχουν,τωρα οταν υπαρχουν μονο lagdroid και tryphone τοτε windows phone δαγκωτο.Εχω μεγαλη ελπιδα στο Ubuntu touch os μαζι με Ubuntu edge phone...θα ηταν κατι φανταστικο και σαν χρηστης Ubuntu που ειμαι θα μου πηγαινε αλλα ποιος ξερει...υπομονη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.