Φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης του Galaxy S10+ δείχνει τη διπλή selfie κάμερα

Φωτογραφίες τζάμι οθόνης Galaxy S10+ δείχνει Infinity-O διπλή κάμερα, Φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης του Galaxy S10+ δείχνει τη διπλή selfie κάμερα

Μετά την εμφάνιση των πρώτων render του Galaxy S10+ με διπλή selfie κάμερα, έχουμε τη φωτογραφία που πιστεύεται πως δείχνει το τζάμι της οθόνης του Galaxy S10+, η οποία επιβεβαιώνει αυτό το χαρακτηριστικό.

Η φωτογραφία δείχνει ό,τι και τα renders του Galaxy S10+ που έκαναν την εμφάνισή τους, με τη διπλή selfie κάμερα να βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της οθόνης η οποία δεν έχει notch, αλλά μόνο αυτήν την περιοχή για τις selfie κάμερες. Τα bezel στο τζάμι της οθόνης δείχνουν να είναι ιδιαίτερα λεπτά και η διπλή κάμερα κάτω από την οθόνη τοποθετημένη σε σημείο που δεν έχουμε συνηθίσει.

Αυτό που φαίνεται είναι πως η οθόνη δε θα έχει notch, με την Infinity-O Display να “φιλοξενεί” τη διπλή selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, ενώ στα άλλα Galaxy S10 μοντέλα αναμένεται να υπάρχει μονή selfie κάμερα. Η οθόνη του Galaxy S10+ πιθανόν να έχει μέγεθος 6.4 ιντσών και μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο μιας και δε θα υπάρχει notch παρά μόνο τη μικρή περιοχή όπου θα υπάρχει η διπλή selfie.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Samsung δεν απορρίπτει το notch μιας και αποκάλυψε τις Infinity U/V Display που θα δούμε σε μελλοντικά smartphone, ενώ η πρώτη εμφάνιση της Infinity-O θα γίνει με το Galaxy A8s που θα αποκαλυφθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα Galaxy S10.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με ό,τι έρχεται στη δημοσιότητα και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη παρουσίαση της Samsung για να διαπιστώσουμε το πως θα είναι οι ναυαρχίδες της για το 2019, οι οποίες αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα πλαίσια του Mobile World Congress 2019 στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 στη Βαρκελώνη.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Κάτι μου λέει ότι το trend με τις πολλές κάμερες θα αρχίσει να ισχύει και τις σελφι κάμερες

Tyk

Άμα βρει έτσι θα είναι μεγαλύτερη πατάτα και από το δακτυλικό αποτύπωμα του s8…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

μακαρι να βγει ετσι το εκτρωμα! γιατί δε σας βλεπω να χαλιεστε η να διαμαρτυρεστε και πολυ με τα κινητα που χουν γινει ολα ταμπλετες , ή με το 19,5 προς 9 ,το ακομα πιο τηλεκοντρολ νεο ratio… οποτε ας βρειτε και σεις κατι να χαλαστειτε να βριζετε τη samsung να γελαω και γω σε μια γωνια σαν ξωτικο των χριστουγεννων

Chris_BMW

Εκτός από εντυπωσιασμό ειλικρινά θέλω να μου πει κάποιος το κομμάτι της οθόνης πάνω από τη σελφι κάμερα σε τι εξυπηρετεί …

Μάλλον στο να μην λέγεται νοτς αλλά «Ο» ..

Consigliere

Μακάρι να την καταργουσαν τη μπροστινή κάμερα έτσι κι αλλιώς άχρηστες είναι

μιχ

τιμή;;;;

panos

Η samsung κορόιδευε την apple για το notch με τον τύπο με το χαρακτηριστικό κουρεμα. Τώρα τί ακριβώς κάνει βάζει 2 κιάλια μπροστά την οθόνη και απλά για να μην το βαφτίσει notch αφήνει ένα κενό από πάνω που δεν εξυπηρετεί όπως αναφέρεις @chris.
Και μάλλον ουτε θυρα ακουστικών θα έχει που και αυτό είχε κοροιδέψει.

Νικος8

Αν ισχυουν τα renders, ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω αγορασει το s9 plus πραγματικα! Αν εινα πραγματικα το s10+ με all screen σχεδιασμο και οχι αυτη η μπουρδα τοτε θα κανει παταγο!

JohnWave

Στεναχωρήθηκα βλέποντας αυτό το notch γιατί notch είναι. Απλά αντί να βρίσκεται στο κέντρο πάνω, έχει τοποθετηθεί δεξιά και λίγο προς τα κάτω. Mισούσα που μισούσα τη μόδα των selfies, τώρα έχω έναν παραπάνω λόγο. Ποιος ζήτησε από τη Samsung διπλή selfie κάμερα; Τουλάχιστον σε όσα forums μπαίνω σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν είδα να ζητείται κάτι τέτοιο. Πιθανόν βέβαια να το ζήτησαν οι καταναλωτές της Κίνας…

Και να πεις “ok, πάμε για S10 αντί για S10+”, αυτό σημαίνει ότι χάνεις τη wide angle πίσω κάμερα, η οποία είναι αυτή που ζητούσαμε μαζί με καλύτερο zoom και καλύτερες νυχτερινές. Δεν λέω πως αυτό το design καθιστά αποτρεπτική την αγορά του S10+. Δεν είναι τόσο χάλια αυτό το notch όσο αυτά των iphone ή των pixel. Απλά όταν έχεις προσδοκία για μια τρυπούλα, ε χαλιέσαι λιγουλάκι…

superf

Δεν άντεξε τελικά η Sammy και είπε να την κάνει τη μα***κία. Απλώς θα την κάνει διαφορετικά. Είτε notch, είτε teardrop notch, είτε hole, είναι ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!

Θα παίρνατε ποτέ laptop με τρύπα στην οθόνη? Θα παίρνατε ποτέ τηλεόραση με τρύπα στην οθόνη? Θα πηγαίνατε ποτέ σινεμά με τρύπα στην οθόνη???

Μια χαρά ήταν τα thin bezels της samsung από το S8 και μετά. Ας έβαζε απλώς το αποτύπωμα κάτω απ’ την οθόνη και ας το άφηνε όπως είναι!

Αλλά θα μου πεις αφού θα υπάρξουν βόιδα που θα το αγοράσουν, αυτή φταίει?

GS

Πολύ κράξιμο για το τίποτα. Όταν θα παρουσιαστεί επίσημα και πράγματι μοιάζει έτσι τότε να κράξετε. Μέχρι τότε πίσω στις σπηλιές σας.

John Real

Απο την στιγμη που η Samsung αρχισε να ανεβαζει τις τιμες φτανοντας στο χιλιαρικο για τις σειρες Note και S και επιμενοντας να δινει οθονες μεχρι 6″ στα midrange και απαρχαιωμενα χαρακτηριστικα (αδυναμους επεξεργαστες , μεγαλα bezels κτλ) διαγραφηκε για παντα απο τις επιλογες μου και μετα απο 8 χρονια με τους Κορεατες πλεον περασα στην αγορα του Honor Play το οποιο στα 269 ευρω ειναι ταχυτατο , με καλυτερο UI χωρις πολυ bloatware οπως τα Samsung , πανεμορφο, με φοβερη οθονη και ελαχιστα bezels. Huawei και Xiaomi σεβονται τον καταναλωτη και γι αυτο μελλοντικα θα ειναι 1-2 στις πωλησεις με Samsung και Apple να περνουν την κατω βολτα.

bama

Επειδή βλέπω ότι είμαστε αρκετοί, ας πω κι εγώ το δικό μου. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΣΕΛΦΙΣ. Δεν γίνεται να βγάλει ένας ένα κινητό που να έχει μια έκδοση ΧΩΡΙΣ μπροστινή κάμερα; Και να γλυτώσουμε μια και καλή και από τις τρύπες και από τα σεμεδάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.