Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του OnePlus 6T έρχονται στη δημοσιότητα λίγο πριν ανακοινωθεί

Έχουν μείνει τρεις ημέρες από την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6T και έχουμε τη δημοσίευση φωτογραφιών και των τεχνικών χαρακτηριστικών του επόμενου flagship smartphone της OnePlus.

Η ίδια η OnePlus έχει επιβεβαιώσει πως το OnePlus 6T θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και μέσα στις marketing φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν υπάρχει και αυτή που αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους πιο γρήγορα και πιο ομαλά από ποτέ μιας και έχει χρησιμοποιηθεί ο πιο πρόσφατος αναγνώστης αποτυπωμάτων που κυκλοφορεί στην αγορά.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 6T διαθέτει Optic AMOLED οθόνη μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, στις 6.4 ίντσες με ανάλυση 2340×1080 pixel αναλογία οθόνης 19.5:9, αναλογία οθόνης-συσκευής 86% και προστασία Gorilla Glass 6 για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 μαζί την Adreno 630 GPU για τη διαχείριση των γραφικών, με 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης μιας και απουσιάζει η θύρα για τη χρήση καρτών microSD.

Το λειτουργικό σύστημα του OnePlus 6T είναι το Android 9 Pie, οπτικά του μέρη που αποτελούνται από κύρια διπλή κάμερα με φακούς στα 16MP και 20MP με διάφραγμα f/1.7 και selfie κάμερα στα 20MP με διάφραγμα f/1.7. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την κάμερα, υπάρχει η λειτουργία Quick Capture για λήψη φωτογραφιών στη στιγμή ενώ η αναφορά σε “έξυπνη” κάμερα δείχνει πως μπορεί να υπάρχει η βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη ρύθμιση της κάμερας ανάλογα με το αντικείμενο φωτογράφισης.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτό ΝΑΙ, είναι notch που μπορεί να γίνει δεκτό, χωρίς να υποφέρει η οθόνη από το κομμάτι που της λείπει...

    Μακάρι να μην έχει τα "γνωστά" βρεφικά θέματα της One+ η συγκεκριμένη παραγωγή και η συσκευή να σκίσει και να βάλει τα γυαλιά σε κάθε samsung, apple, sony και λοιπούς μποντιμπιλντεράδες της αγοράς...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.