Galaxy A8 και A8+ (2018): Διέρρευσαν πλήρως πριν την επίσημη ανακοίνωση

Η Samsung ετοιμάζεται να ανανεώσει την mid-range σειρά της, με νέους εκπροσώπους της οικογένειας Galaxy A. Σύμφωνα με νεότερες φήμες, θα καταργηθούν τα A5 / A7 και την θέση τους τελικά θα πάρουν τα A8 / A8+ (2018). Για τα νέα smartphones έχουν κυκλοφορήσει τόσες διαρροές, που πλέον μένει μόνο η επισημοποίηση τους.

Οι δύο συσκευές αναμένεται να είναι ανάμεσα στις καλύτερες mid-range προτάσεις, όμως η τιμή τους ίσως γίνει απαγορευτική για πολλούς αγοραστές. Η Samsung ενδέχεται να ξεφύγει από το κλασικό εύρος τιμών των κινητών μέσης κατηγορίας, με το A8+ (2018) να φτάνει μέχρι και τα 600 δολάρια. Τα δύο smartphones βέβαια θα ενσωματώνουν αρκετά high-end χαρακτηριστικά και πλέον θα τοποθετούνται αυτομάτως μια σκάλα κάτω από τα high-end Galaxy S μοντέλα, ως ελαφρώς ασθενέστερες (σε ισχύ) προτάσεις.

Αρχικά, ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube πριν λίγα εικοσιτετράωρα παρουσιάζει το Galaxy A8+ (2017) μέσω ενός σύντομου hands-on. Ο χρήστης ξεναγεί τους θεατές στο λειτουργικό της συσκευής που μοιάζει να είναι η ίδια έκδοση του Samsung Experience των Galaxy S8/S8+. Ο σχεδιασμός του επερχόμενου smartphone είναι σύμφωνος με την πλειοψηφία των διαρροών που είχαμε μέχρι σήμερα, ενώ τελικά ο χρήστης παραθέτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μεταξύ άλλων, το A8+ ενσωματώνει AMOLED Infinity Display 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2220×1080 pixels, επεξεργαστή τον Exynos 7885, 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3500 mAh, κύρια κάμερα 16 Megapixel, διπλό εμπρόσθιο φακό 16 / 8 MP και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Galaxy A8 και A8+ (2018) διέρρευσαν, Galaxy A8 και A8+ (2018): Διέρρευσαν πλήρως πριν την επίσημη ανακοίνωση

Οι προαναφερθείσες πληροφορίες θα πρέπει να θεωρούνται ακριβείς, αν συλλογιστεί κανείς πως ο δημιουργός του βίντεο είχε στην κατοχή του το A8+ (2018), πράγμα που σημαίνει πως η απόκτηση γνώσης για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Για να… σφραγίσει όμως τις όποιες υποψίες υπήρχαν, η Samsung ανήρτησε στον επίσημο ιστότοπο της το εγχειρίδιο χρήσης των A8 / A8+ σε PDF, επιβεβαιώνοντας σχεδόν όλα τα “αμφιλεγόμενα” χαρακτηριστικά τους. Τόσο η υποδοχή ακουστικών 3.5mm, όσο και ο διπλός selfie φακός είναι παρόντες, ενώ τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν και σε dual-SIM εκδόσεις. Τέλος, Sammie αποφάσισε να εγκαταλείψει το διαβόητο Bixby button, αφήνοντας μόνο τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου και κλειδώματος.

Ίσως τα Galaxy A8 και A8+ (2018) ανακοινωθούν πριν τα τέλη του έτους. Το γεγονός πως μερικοί έχουν στην κατοχή τους μια από τις δύο συσκευές, σε συνδυασμό με την ανάρτηση του εγχειριδίου χρήσης από την ίδια την Samsung, υποδεικνύουν πως η επισημοποίηση των νέων mid-rangers είναι πολύ κοντά. Μάλλον το 2018 θα βρεί πολλούς υποψήφιους αγοραστές smartphones σκεπτικούς για την πιθανή αγορά ενός εκ των νέων A8 ή A8+.

Galaxy A8 και A8+ (2018) διέρρευσαν, Galaxy A8 και A8+ (2018): Διέρρευσαν πλήρως πριν την επίσημη ανακοίνωση

Galaxy A8 και A8+ (2018) διέρρευσαν, Galaxy A8 και A8+ (2018): Διέρρευσαν πλήρως πριν την επίσημη ανακοίνωση

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Φαινεται πραγματικα παρα πολυ καλη επιλογη σε mid to high κατηγορια. Εν αναμονη λοιπον! Παντως σοφη επιλογη να καταργησει τα α3 και α5 και α7 και να τα αντικαταστησει με τα α8 και α8 + ετσι κ αλλιως υπαρχει και η σειρα j που πλεον περα απο το j3 τα υπολοιπα αποτελουν καλη, προσιτη ,αξιοπιστη και ποιοτικη λυση για οποιον επιθυμει κινητο entry level

bezilys

χειρότερη μεριά για ηχειο δεν έχω ξαναδεί σε smartphone χαχα

Ioannis

και κατι ακομα …. δεν ειναι τοσο bezel less οσο το περιμεναμε απο προηγουμενες φημες! Οχι οτι δεν εγινε μεγαλη προσπαθεια ειδικα στο πανω και στο κατω! , καθε αλλο απλα παρεμεινε το πλαϊνο δυστυχως! Σε γενικες γραμμες ομως πολυ ομορφη συσκευη αν και ακριβη αρκετα ειναι η αληθεια,τουλαχιστον ετσι ακουγεται μεχρι στιγμης…!

Μανώλης

μια χαρά φθηνά είναι από την άποψη ότι πλέον τα galaxy θα είναι κοντά στο χιλιάρικο και αυτά θα είναι τα οικονομικά!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Nikos8

Απο τις καλυτερες συσκευες αν παιζει και λιγο η τιμη… Παντως και led indicator αυτη τη φορα

alekos

Πολύ σπαστικό που θα καταργήσει τα α5/α7.Μάλλον το πάει για σταδιακές αυξήσεις σε όλες τις σειρές της και αυξάνει την σειρά α για να μπορέσει να αυξήσει και την j του 2018.Κάτοχος α5 2017 και πολύ ικανοποιημένος αλλά όταν έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό πλέον μπορεί να πάω σε άλλη εταιρία.

Giorgosgek

Θα καταντησει ολα τα μοντελα της να ειναι premium χωρις να το καταλαβουμε , θα πουλανε και θα γελαμε , τουλαχιστον ειναι καλα σε καθε τομεα σχεδον μπορω να πω . Ειδα προχθες το a5 2017 ωραιο κρατημα ,amoled, αδιαβροχο και η καμερα εντυπωσιακη , δεν το περιμενα.

KostasB

Ευτυχώς θα έχει επίπεδη οθόνη και led notification. Ας ελπίσουμε να είναι και δυνατό από χαρακτηριστικά γιατί με τέτοια τιμή δεν είναι για mid range specs. Μακάρι να έχει και OIS στην κάμερα.
Η θέση του ηχείου είναι νομίζω η καλύτερη για μόνο ηχείο, δεν καλύπτεται με τίποτα όταν το κρατάς οριζόντια.
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Στο επάνω μέρος έχει ένα συρταράκι για κάρτα sim και κάρτα μνήμης. Στα πλάγια έχει και άλλο συρταράκι για κάρτα sim; Να είναι hybrid dual sim; Ή ακόμα και dual SIM με έξτρα κάρτα μνήμης;
Επίσης, ελπίζω με τον καιρό η Samsung να ελαττώσει και την σαβούρα μέσα στο software της. Θα μου άρεσε ακόμα να δω και flagship με Tizen αλλά βλέπω πολύ σιωπή τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.