Galaxy A5 και A7 (2018): Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τους

Samsung Galaxy A5 A7 2018 επιβεβαιώνεται ύπαρξη, Galaxy A5 και A7 (2018): Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τους

Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στην κατηγορία των mid-range smartphones με την σειρά Galaxy A. Κάθε χρόνο η εταιρεία ανανεώνει τα κινητά της οικογένειας με τους εκάστοτε A3, A5 και A7 εκπροσώπους. Τελικά, φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί και για το 2018.

Συγκεκριμένα, ο Κορεάτικος ιστότοπος της Samsung “αναγνώρισε” την ύπαρξη του Galaxy A5 (2018), δημιουργώντας έναν σύνδεσμο (link) που θα παραπέμπει τους μελλοντικούς κατόχους του smartphone στην σελίδα υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και για το Galaxy A7 (2018), αλλά από τον Ρώσικο ιστότοπο της Sammy. Το νέο A5 είναι καταχωρημένο με την κωδική ονομασία A530N, ενώ το A7 καταγράφεται ως A730F. Να σημειωθεί πως το υπάρχον A5 μοντέλο έχει κωδικό A520 και το αντίστοιχο A7 είναι γνωστό ως A720.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν διαρρεύσει μια σειρά από 3D renders που απεικόνιζαν τα δυο smartphones από όλες τις πλευρές τους, μαρτυρώντας την νέα σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Samsung και είναι σύμφωνη με την bezel-less τάση της χρονιάς. Οι συσκευές αναμένεται να ενσωματώνουν Infinity Displays παρόμοιες με εκείνες των Galaxy S8 / Note 8, χωρίς όμως την κυρτότητα στα πλάγια. Οι φήμες θέλουν το A5 να κρύβει στο εσωτερικό του τον Exynos 7885 μαζί με 4GB μνήμης συστήματος, ενώ το A7 θα λειτουργεί με τον νέο Exynos 7892, συνοδευόμενο από 6GB RAM.

Εφόσον αρκετές πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες υποδεικνύουν πως τα Samsung Galaxy S9 / S9+ δεν θα αναβαθμιστούν σε περαιτέρω RAM αλλά θα παραμείνουν στα 4GB όπως οι προκάτοχοι τους, η πιθανότητα το νέο A7 να ενσωματώνει 6GB μοιάζει μικρή. Φυσικά μπορεί τόσο το τελευταίο, όσο και τα δυο S9 μοντέλα να δεχθούν απλόχερα 2 επιπλέον Gigabytes από την Samsung. Πλέον αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση των A5 και A7 2018. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντικαταστάτης και του A3 (2017), το οποίο αποτελεί την πιο compact πρόταση της οικογένειας Galaxy A.

Samsung Galaxy A5 A7 2018 επιβεβαιώνεται ύπαρξη, Galaxy A5 και A7 (2018): Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Γιατί τα Α5 και Α7 δεν θα έχουν την κυρτοτητα στο πλάι της οθονης;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.