Galaxy A7 (2018) με 4GB RAM και Exynos 7885 στο Geekbench;

galaxy a7 2018 exynos 7885 4gb ram, Galaxy A7 (2018) με 4GB RAM και Exynos 7885 στο Geekbench;

Νέο mid-range μοντέλο από τη Samsung έκανε την εμφάνισή του στο Geekbench, με τον κωδικό συσκευής SM-A750 να ανήκει ενδεχομένως στο Galaxy A7 (2018), με τεχνικά χαρακτηριστικά αντάξια της κατηγορίας του.

Το SM-A750FN, όπως αναγράφεται πλήρως στο Geekbench, πέτυχε 1526 πόντους στο single-core και 4265 πόντους στο multi-core test και αντικατοπτρίζουν πλήρως τις δυνατότητες του Exynos 7885 ο οποίος είναι οκταπύρηνος και χρονισμένος στα 1.59GHz, βασίζεται στην αρχιτεκτονική FinFET 14nm και είναι ο επεξεργαστής που βρίσκουμε στα Galaxy A8 και A8+.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η καταχώρηση στο Geekbench δεν αποκαλύπτει πολλά πέραν από το ότι η RAM της συγκεκριμένης συσκευής βρίσκεται στα 4GB και πως “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 Oreo, με τη Samsung να προσθέτει άλλη μια πρόταση στη μεσαία κατηγορία και τον ανταγωνισμό να γίνεται ολοένα και πιο έντονος.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.