Σάββατο
25/08/2018

Galaxy J5 (2017): Αναβαθμίζεται σε Android 8.1 Oreo

samsung galaxy j5

Τη στιγμή που έχουμε διαθέσιμη την έκδοση Android 9.0 Pie, υπάρχουν συσκευές που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Android Oreo όπως το Galaxy J5 (2017). Ευτυχώς όμως που έστω και τώρα, η Samsung κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo λίγες εβδομάδες μετά από την αντίστοιχη του J3 (2017).

Έφτασε η στιγμή να προχωρήσουν οι αναβαθμίσεις της σειράς Galaxy J σε Android Oreo, με το J5 (2017) να αναβαθμίζεται κατευθείαν σε Android 8.1 και όχι σε Android 8.0 όπως έγινε με το Galaxy J3 (2017). Οι αναβαθμίσεις ξεκίνησαν από την αγορά της Πολωνίας και περιλαμβάνουν την έκδοση Android 8.1 Oreo μαζί με την αναβάθμιση ασφαλείας του Αυγούστου, κάτι που γίνεται ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Galaxy J2 Core, του πρώτου Android Go smartphone της Samsung το οποίο “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo (Go edition).

Η αναβάθμιση του Galaxy J5 σε Android 8.1 Oreo έχει τον κωδικό J530FXXU2BRH5 και είναι διαθέσιμη over-the-air μέσα από το μενού των Ρυθμίσεων στην περιοχή “Ενημέρωση λογισμικού”. Μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της σειράς J του 2017, μιας και ενώ το Galaxy J7 αποτελεί το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, βρίσκεται ακόμα “κολλημένο” στο Android Nougat, κάτι το οποίο ελπίζουμε να αλλάξει και το fragmentation να μην καθυστερήσει την αναβάθμιση σε Android Oreo ακόμα περισσότερο, χωρίς να είναι γνωστό αν θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 8.0 ή 8.1 όπως έγινε με το Galaxy J5.

android oreo

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    Πάλι καλά. Γιατί η Samsung τα ξεχνάει εύκολα τα μοντέλα της όταν πρόκειται για αναβάθμιση.

  2. Ο/Η giannogeorge λέει:

    Και όπως λέει το άρθρο… ακόμα να δούμε την αναβάθμιση στο J7 2017.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.