Galaxy J5 Prime (2017): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy J5 Prime 2017 διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά, Galaxy J5 Prime (2017): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Samsung έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στις low-budget και mid-range κατηγορίες με την σειρά Galaxy J. Το Galaxy J5 (2016 και 2017) έχει γίνει ένα εκ των γνωστότερων Samsung smartphones. Στον ορίζονται φαίνεται να υπάρχει άλλη μια έκδοση του J5 2017 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, μια συσκευή με κωδική ονομασία G571 (κωδικός που παραπέμπει σε ενα νέο J5 Prime) πέρασε από το GFXBench, γνωστοποιώντας μας τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Αρχικά, η οθόνη θα έχει μέγεθος 4.8 ίντσες με ανάλυση 1280×720 pixels. Στην θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο τετραπύρηνος Exynos 7570 με χρονισμό στα 1400 MHz. Από εκεί και πέρα, η RAM και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος θα κυμανθούν ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο αγοραστής. Οι διαθέσιμες επιλογές θα είναι 2GB RAM με 16GB αποθηκευτικού χώρου και αντίστοιχα 3GB μνήμη συστήματος με 32GB ελεύθερο χώρο για δεδομένα του χρήστη.

Και οι δυο εκδόσεις θα λειτουργούν με το Android 7.1 Nougat. Αναφορικά με τους φακούς, η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι της τάξης των 12 Megapixel, ενώ οι κάτοχοι του κινητού θα κάνουν λήψεις selfies με ανάλυση 7 Megapixel. Να σημειωθεί πως η Samsung είχε κυκλοφορήσει και πέρυσι μια αναβαθμισμένη Prime έκδοση του Galaxy J5. Το κινητό είχε μεγαλύτερη οθόνη (ήταν 5 ιντσών) από την προαναφερθείσα συσκευή του GFXBench, 13 Megapixel κάμερα και τον ίδιο επεξεργαστή Exynos 7570. Ίσως να πρόκειται για μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση τόσο του φετινού J5, όσο και του περσινού J5 Prime με λίγο μικρότερη οθόνη, αλλά καλύτερο selfie φακό και (έκδοση) 3GB RAM.

Πιθανόν να δούμε το νέο J5 Prime 2017 να επισημοποιείται πριν τα τέλη του έτους. Άλλωστε η Samsung έχει υποσχεθεί την μετάβαση σε Android 8 Oreo από τις αρχές της νέας χρονιάς, αλλά το φημολογούμενο J5 Prime 2017 έχει καταχωρηθεί με 7.1 Nougat. Ίσως σύντομα η Sammy ανακοινώσει την mid-range συσκευή με κοστολόγηση γύρω στα 300 ευρώ. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.