Galaxy Note 10 5G: Με 12GB RAM και 1TB αποθηκευτικό;

Galaxy Noe 10 5G, Galaxy Note 10 5G: Με 12GB RAM και 1TB αποθηκευτικό;

Η Samsung ανακοίνωσε ότι στις 7 Αυγούστου στην Νέα Υόρκη θα αποκαλύψει την πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy Note 10 η οποία θα διαθέτει και 5G έκδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν την 5G capable συσκευή της Samsung θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα ξεκινάει από τα 256GB και θα φτάνει μέχρι 1TB. Δυστυχώς για μερικούς ενδέχεται το Note 10 5G να μην δέχεται κάρτα microSD όπως και η 5G έκδοση του Galaxy S10 αυτή η πληροφορία όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Η Galaxy Note 10 σειρά αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 855 ή τον Exynos 9820 με την RAM του συστήματος να φτάνει μέχρι τα 12GB.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung Indonesia χθες αποκάλυψε το πρώτο teaser video της Galaxy Note 10 σειράς το οποίο δίνει μεγάλη έμφαση στην business χρήση του. Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν τα πρώτα επίσημα press renders ενώ σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η σειρά πιστοποιήθηκε από το FCC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.