Galaxy Note 10 Lite θα είναι το όνομα του φθηνού Note;

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Galaxy Note 10 Lite θα είναι το όνομα του φθηνού Note;

Οι περισσότερες εταιρείες εν έτει 2019 αποκαλύπτουν μαζί με τα high-end flagship smartphone και μία πιο φθηνή έκδοση η οποία έχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά ωστόσο παραμένει το ίδιο ανταγωνιστική. iPhone XR, iPhone 11, S10e, P30 Lite είναι μερικά από αυτά τα παραδείγματα ωστόσο η Samsung δεν ακολούθησε την ίδια τακτική με το Note 10.

Μέχρι τώρα όμως καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες, η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα τρίτο Galaxy Note 10 το οποίο όμως θα έχει πιο προσιτή τιμή. Το νέο smartphone λοιπόν θα ονομάζεται Galaxy Note 10 Lite και θα συνοδεύσει τα Note 10 και Note 10+ τα οποία αποκαλύφθηκαν και κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο.

Όσον αφορά το display για να κρατηθεί η τιμή όσο το δυνατόν πιο χαμηλά η Samsung ίσως τοποθετήσει flat panel αντί για κάποιο με curved άκρες. Το Galaxy Note 10 Lite, πιθανόν θα ενσωματώνει κάποιο SoC της Qualcomm από τις σειρές Snapdragon 600 και 700 ωστόσο άλλες πληροφορίες δείχνουν τον Snapdragon 855 ή 865. Το SoC μάλλον θα συνδυάζεται με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Για την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν γνωρίζουμε πολλά ίσως η Samsung το φέρει κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων στα χρώματα red και black αλλά αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό το smartphone είναι ελάχιστες και ότι οι περισσότερες βασίζονται σε προβλέψεις. Πράγμα που σημαίνει ότι το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει τόσο σε εμφάνιση όσο και στα χαρακτηριστικά του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.