Το φθηνό Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα

φθηνότερο Samsung Galaxy Note 10 χρώματς, Το φθηνό Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα

Σύμφωνα με μία αναφορά που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα η Samsung ετοιμάζει ένα φθηνότερο Galaxy Note 10. Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα οι οποίες υποστηρίζουν ότι το smartphone αυτό θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η αγορά αναμένεται να δεχθεί το νέο Note 10 στα χρώματα red και black. Το τηλέφωνο θα μπορούσε να αποκαλυφθεί την περίοδο των Χριστουγέννων με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Αν όμως δεν συμβεί αυτό τότε ίσως η Samsung αποκαλύψει το νέο smartphone της Note κατηγορίας μαζι με το Galaxy S11 που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Φεβρουάριο πριν από την έκθεση MWC.

Προς το παρόν, στην αγορά υπάρχουν τα Galaxy Note 10 και Note 10+. Πώς θα ονομάζεται το επόμενο τηλέφωνο της σειράς; Η Samsung θα μπορούσε να υιοθετήσει το γράμμα “e” που χρησιμοποιεί στα S-flagship smartphone. Αν λοιπόν ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός πάρει αυτόν τον δρόμο τότε το τηλέφωνο θα ονομάζεται Galaxy Note 10e.

Το smartphone θα μπορούσε να εξοπλίζεται με τον Snapdragon 855 ή Exynos 9825 ή με τα επόμενα chipset Snapdragon 865 και Exynos 9830. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την περίοδο που η Samsung θα φέρει αυτό το τηλέφωνο στην αγορά. Το SoC θα μπορούσε να συνοδεύεται με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο με κάμερα τριπλής διάταξης όπως και το απλό Note 10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.