Galaxy Note 10: Θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα με διαφορετική κάμερα και τιμή;

Galaxy Note 10, Galaxy Note 10: Θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα με διαφορετική κάμερα και τιμή;

Μπορεί το Unpacked event της Samsung για την Galaxy Note 10 σειρά να απέχει 5 μήνες οι φήμες όμως, τα renders και πληροφορίες για το phablet της Samsung υπάρχουν ήδη διαθέσιμες στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πως θα πιθανόν θα μοιάζει το smartphone.

Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική με την S10 σειρά. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι να δούμε στην αγορά τρία phablet υπό την Note 10 ονομασία.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε την ύπαρξη του “κανονικού” Note 10 ή του Note 10+, μιας Note 10e ( ? ) έκδοσης όπως αναφέρει πηγή από την Κορέα καθώς και μία 5G έκδοση του phablet.

Οι διαφορές των τριών smartphone – εκτός από την τιμή φυσικά – αναμένεται να συναντήσουμε και στην κάμερα.

Πηγές από την Κορέα αναφέρουν πως η 5G έκδοση θα ενσωματώνει έξι συνολικά κάμερες τέσσερις στο πίσω μέρος και δύο μπροστά. Δεν είναι απίθανο όμως να δούμε πενταπλή διάταξη στο πίσω μέρος. Το 10e όπως λέγεται προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά και αναμένεται να διαθέτει ίδια κάμερα με το S10+ ενώ το 10 ή 10+ φημολογείται πως θα ενσωματώνει τον ToF φακό.

Στα της τιμής τώρα το Note 10e ( αν ονομάζεται έτσι ) θα ανήκει στην κατηγορία των Lite εκδόσεων και θα κοστίζει σίγουρα λιγότερα χρήματα από τα μεγαλύτερα αδέρφια. Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Galaxy Note 10 ή 10+ θα ενσωματώνει τον ToF φακό, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό θα κοστίζει τα περισσότερα χρήματα τοποθετώντας έτσι την 5G έκδοση του smartphone στην μέση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Θα πιάσουμε τα 2000 δηλαδή

Δημήτρης

αποψη μου ειναι οι ναυαρχιδες να εχουν μια και καλη έκδοση, διαφοτετικα δεν ειναι ναυαρχιδα

NikosAr

Άσχετο , αλλά πληροφοριακά θα ήθελα να ήξερα πόσα μοντέλα κινητών έχει συνολικά ;

DimitrisT

Η samsung βγαζει τα κινητα της με exynos και με snapdragon αναλογα την αγορα που τα διαθετει…εβγαζε δυο εκδοσεις επισης την κανονικη ναυαρχιδα και την plus εκδοση που αλλαζε μονο το μεγεθος της οθονης…πλεον με το s10 εβγαλε την lite εκδοση(galaxy s10e) την κανονικη galaxy s10 και το galaxy s10 plus.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Δεν νοείται note με notch.

Προσπεραστε το s10 και τρεξτε στα θεικα s9 plus και note 9 πριν εξαντληθούν να χετε εργαλείο για μια τετρατετια χ α λ α ρ α…..

Τακης

Χμ μαλιστα , και το ειχα ξαναπει με τα s10 οτι αν κανει φετος 1000 ευρω το s10+ το note θα ξεπερασει το 1000ρικο. Η lite εκδοση θα ειναι κατω απο 1000 η κανονικη 1000 και η plus κανα 1200. Μπραβο στην σαμσουνγκ που ακολουθει την apple. Δεν θα βιαστω εννοειται να το παρω, ειδικα αν εχει τρυπες στην οθονη δεν θα την προτιμησω. Δεν μπορω να καταλαβω για ποσο κοροιδα μας περνανε οταν το κοστος παραγωγης της συσκευης ειναι 330ευρω και μας το πουλανε 1049 ευρω ??? Και δεν βρισκω μια σταθερη τιμολογιακη πολιτικη , σε καθε σειρα εχει διαφορετικα ποσοστα κερδους που τη μια ανεβαινουν την μια κατεβαινουν .

Sandra

Πάντως αυτό που κάθε χρόνο βγάζουν και ένα άλλο μοντέλο ειναι εκνευριστικό!
Δεν προλάβαμε να χαρούμε το note 9 και έμεινε το μάτι μας στο 10 😖

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.