Galaxy Note 20 series: Η Samsung μειώνει την παραγωγή τους

Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 series: Η Samsung μειώνει την παραγωγή τους

Η σειρά Galaxy Note 20 φαίνεται πως δεν ανταποκρίθηκε στους στόχους, με τη Samsung να μειώνει την παραγωγή τους. Οι πληροφορίες έρχονται από την κορεάτικη ιστοσελίδα Thelec. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Samsung κατασκεύασε τελικά μόλις 600.000 τεμάχια της σειράς, ενώ ο αρχικός στόχος για τον Οκτώβριο ήταν 900.000 τεμάχια.

Σύμφωνα με την πηγή, η αναλογία μεταξύ των Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra ήταν ένα προς δύο τεμάχια, με τη μείωση της παραγωγής να φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο το μικρότερο μοντέλο. Ακόμα και έτσι όμως, η Samsung είδε μειωμένο ενδιαφέρον για τη νέα σειρά flagship μοντέλων της, κάτι που οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν θα οδηγήσει σε πιο γρήγορη κυκλοφορία των Galaxy S21.

Βέβαια, το μειωμένο ενδιαφέρον για το απλό Note 20 είναι απόλυτα λογικό, καθώς η Samsung για πρώτη φορά διαχώρισε τόσο πολύ τα δύο μοντέλα της σειράς, όχι μόνο σε χαρακτηριστικά, οθόνη και κάμερες αλλά και σε ποιότητα κατασκευής και αφαίρεση της κάρτας μνήμης από το βασικό μοντέλο. Θα πρέπει να δούμε αν η εταιρεία παραδειγματίστηκε από αυτή τη στάση του καταναλωτικού κοινού ή αν και πάλι υπάρξουν τραγικές διαφορές μεταξύ των μοντέλων της σειράς S21.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru

Όταν σου πουλάνε πλαστικό κινητό στο χιλιάρικο δεν περιμένεις και ιδιαίτερα μεγάλες πωλήσεις!

Λαζαρος

εγω θα ελεγα να αυξησουν την τιμη…αν δεν πουλανε στο πεντοχιλιαρο…τα κινητα τους…τοτε δεν αξιζει να τα αγορασουμε…και αφορα ολες τις εταιριες

Διογενης

Τώρα τι σχόλιο είναι αυτό…

Μάκης

Ρε συ man μου, τρολάρει το παιδί………………………τι δεν καταλαβαίνεις;

jonjon

Λογικό! Οι τιμές έχουν ξεφύγει, τώρα πια με ένα redmi 9 πχ κάνεις το 90% των εργασιών που θέλεις. Οι εποχές είναι δύσκολες έκλεισαν και οι καφετέριες και τώρα που θα το βγάζεις για μόστρα.

Χρήστος

Σωστό , αλλά όσο βρίσκουν καταναλωτές μπορούν και τα κάνουν πέρσι πήρα το Iphone 7 στα 310 ευρω και σκοπεύω να το κρατήσω αλλά δύο χρόνια

Γιαννης

Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες εκτος απο τους κατοχους iphone που ειναι ικανοι να καθονται μπροστα στον καθρεπτη μονοι τους και να αυτοθαυμαζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.