Galaxy Note 4, Ελλάδα τελικά κυκλοφορεί τη Δευτέρα

Έχετε 849 ευρώ ζεστά και μετρητά στην τσέπη σας και αναζητάτε στα ελληνικά καταστήματα το Samsung Galaxy Note 4; Αρχές του μήνα όταν παρουσιάστηκε επίσημα σε Έλληνες δημοσιογράφους είχε ανακοινωθεί ότι αυτό θα κυκλοφορούσε από εχθές 22 Οκτωβρίου. Πήγατε, το ψάξατε, δεν το βρήκατε (λάβαμε 2-3 email από αναγνώστες).

Απευθυνθήκαμε λοιπόν στη Samsung Electronics Hellas και μάθαμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 4 μετατίθεται για αυτή τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου. Θα το τσιμπήσετε;

Δείτε επίσης: Μια πρώτη επαφή hands-on με το Galaxy Note 4 επί ελληνικού εδάφους.

Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Galaxy Note 4 Ελλάδα τιμή, Galaxy Note 4, Ελλάδα τελικά κυκλοφορεί τη Δευτέρα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Με τοσα λεφτα καλύτερα να μου το κανουν δώρο..😀

kostas13

Είχα μια φαγούρα! Σιγά τα ωά.

Τάσος

849 ευρώ; Ψίχουλα! 😛 Πάντως πέρα από την πλάκα πάνω από 500 ευρώ δε θα έπρεπε να αξίζει κανένα κινητό. Με τόσα λεφτά παίρνεις laptop…

anwnumous

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ήδη στα Public, τουλάχιστον για να το δει κάποιος.
Τα 849 είναι πάρα πάρα πολλά, η ιστορία όμως έχει δείξει ότι στους 4-5μήνες βρίσκεται εκεί που πρέπει(κάτω από τα 500), μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτή τη φορά.

gpower

Αργησε πολυ να ερθει οποτε θα αργησει και να πεσει η τιμη του.Οταν παει γυρω στα 450 με 500 κατι γινεται γιατι πραγματiκα η διαφορα με το note 3 ειναι οτι ειναι πολυ λιγο πιο καθαρη η οθονη του η 2Κ.Το εχει το golden hall οποιος θελει να παει να το δει,πηγα με το N3 μου και τα τεσταρα παντου και 450 παραπανω που εχει απο ενα note 3 δεν αξιζει σε καμια περιπτωση..

jonjon

Αυτοί που το θέλουν θα το πάρουν , όπως θα γίνει και με τα iphone:-) οι υπόλοιποι γύρω στα Χριστούγεννα θα έχει μια καλή τιμή.

Theodore.

To Note 3 που εχω,το ειχα παρει 500€,στις 22 Ιανουαριου.Λογικα,καπου εκει θα φτασει και το 4 την ιδια εποχη.

SaneGain

Το βρήκα 750 απο σκρουτζομάγαζο…Ευρωπαικό αλλά κανονικά εγγύηση…Φορτιζωωωωωωωωωωωωωωω

manolito

629 sto techmania.it με ευρωπαϊκή εγγύηση.

Theodore.

@ manolito.
Μπηκα,αλλα δεν υπαρχει τιποτα.Μονο το 3 εχει.

Theodore.

Τωρα το βαλανε παλι στα 629,00 €,αλλα λεει 5-10 μερες.

Τομ

Σε 3-4 μηνες κατω απο 500; Εγω λεω σε 2 το πολυ. Περα απο αυτά δεν θα το παρω. Ειναι το καλυτερο κινητο αλλα αποφασισα αυτα που πιστευω σαν καταναλωτης να τα τιμω και να μην θαμωνομαι απο το εκαστοτε “τελειο κινητο” που βγαινει. Ναι το note 4 ειναι ποθητο μεχρι εκει που δεν παιρνει. Αλλα ειναι πολυ μεγαλο και με τεραστια αναλυση που δεν χρειαζεται. Αν εβγαινει ενα ωραιο πακετο 4.7 ιντσου κινητου με 720p θα το παιρνα (πανω κατω το galaxy alpha αλλα οχι με τοσο γελοια μπαταρια) αλλα επειδη κατι τετοιο δεν συμβαινει παω μεχρι 5 ιντσες και μεχρι 1080p. Δεν θελω μια QHD που να μου καιει μπαταρια και πορους χωρις λογο και δεν θελω 5.5 ιντσες κινητο αφου θελω να το χειριζομαι ευκολα. Ασε που θα παρω και ταμπλετακι οποτε πραγματικα ΔΕΝ χρειαζομαι μεγαλο κινητο περα απο την ιδεολογια δηλαδη. Αλλα με το QHD δεν ακουω τιποτα! Πραγματικα 500+ ppi ρε παιδια; Ηδη τα 400+ που ειμαστε τωρα ειναι παραπανω απο αρκετα. Σαμπως μ φαινεται θα παρω ενα nexus 5 να εχω και οτι κυκλοφορει σε νεα android εκδοση χωρις κιολας να με νοιαζει το εκαστοτε skin που αποφασιζει να φορεσει η καθε εταιρια να… Συνέχεια »

nikoluckyss

Είναι ότι καλύτερο, αλλά και πάλι η τιμή είναι αστρονομικη! Οι εταιρίες θα πρέπει να σκεφτούν να μειώσουν τις τιμές αφού κάνεις πλέον δεν μπορεί να διαθέσει έναν ολόκληρο μισθό για την αγορά κινητού…

αγγελος

λοιπον παληκαρια και αγαπητε tom που σε εκτιμω ιδιαιτερα απο τα σχολια σου…μου ηρθε χθες το κινητο απο smarties με 749 ευρω και εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου.το στιλ κ η ποιοτητα του μεγαλυτερα των προσδοκιων μου χανει πολυ στις φωτο θα το δειτε οταν το πιασετε απο κοντα οτι προκειται για ενα πανεμορφο κινητο!οσον αφορα λειτουργιες κ δυνατοτητες…φιλακια σε ολους!μονο καφε δε κανει!αν μπορουσα να βαλω ενα screenshot να δειτε πολλα παραθυρα μαζι με βιντεο παραδιπλα να παιζει να κανω κληση ταυτοχρονα και να σημειωνω να παθετε πλακα.απλα οτι καλυτερο εχω παρει ever!

Bottox

Κώστα ποτε το επίσημο Hands on από εσένα???

Mars

πλεον οπως και ο φιλτατος Τom ειμαι και εγω σε αναζητηση κινητου. ολα καλα και οντως δεν υπαρχει λογος να κυνηγαμε το “τελειο κινητο” γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.
αν μιλησουμε για android τοτε για μενα θα ηταν πολυ απλα το note 4 σε 5inches (και ας μην εχω το s-pen)

αλλα τεσπα…και πλεον ειμαι μεταξυ…(μετα τις νεες κυκλοφοριες)

S5 plus (ναι γουσταρα με το νεο chipset)
Moto X (2014)
Note 4 (πρεπει να δω μεγεθος για να αποφασισω)

ή να παρω κανα Moto G περιμενωντας το S6? :p

aris

Μαγκες το ειδα σημερα στο public ειναι ομορφο δε λεω. Στην αναλυση δεν καταλαβαινεις τεραστια διαφορα ειναι σιγουρα εντυπωσιακη αλλα πιστευω του g3 ειναι καλυτερη. Τα χρωματα εντυπωσιαζουν αλλα ειναι ψευτικα υπερτονισμενα σε σημειο που εχουν διάφορες με την πραγματικότητα. Το g3 και το g2 έχουν σαφώς πιο αληθινές οθόνες.ακόμα είναι premium αλλά να ξέρετε είναι αρκετά βαρύ και αυτό το κάνει λίγο δύσχρηστο το 3 είχε μεγάλο μέγεθος αλλά ήταν πανάλαφρο και είναι άνετο.στα θετικά είναι ότι δεν κολλάει καθόλου και τρέχει άνετα τα πάντα. Επιπλέον το μέταλλο γύρω γύρω ωραίο αλλά χωρίς θήκη μην το σκεφθείτε θα γίνει χάλια!!!!

Versavel

Κάποτε ξεχωρίζαμε τους νεόπλουτους από τα εξοχικά και από τα τζιπ. Τώρα που αυτά φορολογούνται άσχημα θα τους ξεχωρίζουμε από τα ταμπλετόφωνα.
Δεν λέω, για έναν που περνάει πολλές ώρες με ένα smartphone τα χρήματα αυτά κάνουν απόσβεση σίγουρα. Το λέω καθώς εχω ένα Note 2 και πραγματικά το απολαμβάνω.
Πάντως η απόκτηση ενός Note 4 δεν είναι και τοσο δύσκολη όσο φαντάζει ειδικά για κάποιον που έχει ήδη κάποιο Note. Αρκεί να περιμένεις να πέσει η τιμή γύρω στα 500, έπειτα να μπορέσεις να πουλήσεις το Note 2 ή 3 σε όσο καλύτερη τιμή (200 – 350ε) και με λίγα χρήματα συμπλήρωμα παίρνεις το Note 4.
Μετά από ένα χρόνο ακολουθείς το ίδιο με το Note 5 κτλ…
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος και ακολουθούμε πάντα τον χρυσό κανόνα του χρηματιστηρίου: ”ποτέ δεν αγοράζουμε όταν είναι οι τιμές ψηλά, άλλα όταν είναι χαμηλά”…

vagelis

689 ευρω στην γερμανία…..

Μarios f

Ειναι το καλυτερο με διαφορα, τεραστια κλαση,αλλα θα το ριξω στα κινεζικα.Με μιση τiμη το meizu mx4 που ριχνει σε επιδοσεις και specs σε ολους. Κι αν οι κινεζικες κρατησουν τις τιμές στα ιδια επιπεδα, σε 2-3 Χρόνια ολοι οι αλλοι έκλεισαν.

Theodore.

Το Note 3,χωρουσε στην τσεπη του τζην,αυτο χωραει;

nikos.m

Ναι φιλε theodore ειναι ακριβως στις ιδιες ιντσες με το note 3.οποτε δεν υπαρχει διαφορα στο μεγεθος.

Makis

Ο Άγγελος έχει δίκιο…το έπιασα και ᾽γω σε μαγαζί σε αεροδρόμιο του εξωτερικού…εντάξει είναι κάτσε καλά…οθόνη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!….αλλά το μέγεθος του ανεπίτρεπτο για μένα…με 3 χέρια το δουλεύεις…

giwrgos

Προσωπικά το έχω παραγγείλει για παραλαβή την Δευτέρα. Δεν το μετανιώνω ούτε καν μπαίνω στο κόπο να διαβάσω τα σχόλια εδώ που μερικοί το θάβουν. Αν τα έχεις και ΜΠΟΡΕΊΣ να το ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ το παίρνεις.

giwrgos

Επίσης ότι δίνεις παίρνεις

tiamat

Μarios f+1
μπορει να ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου αλλα αμα δε σου χρειαζεται η πενα γιατι να μη παρεις κινεζο με ισαξια specs???

nikos

@Τομ ούτε γκομενα να ήσουν

NikosAr

…αυτά που κοροϊδεύατε, τώρα ..;

dimitra

Είναι πολύ μεγάλο και καθόλου βολικό . Για να το έχεις μαζί σου πρέπει να έχεις τσάντα για να το κουβαλάς και η τίμη του είναι πολύ υψηλή για να το αγοράσει κάποιος από Ελλάδα .

Theodore.

Ποιο κινητο ειχες μεχρι τωρα αγαπητή;Εννοω,τι μεγεθος ειχε,οχι τι μαρκα ηταν.Αν λοιπον,ηταν μικρο,προφανως και θα επαθες…πολιτισμικό σοκ πιανοντας το 4άρι.

Thanos__K

Λοιπόν παίδες, εγώ έχω ένα S4. Η χρήση του είναι καθαρά επαγγελματική, και μου πέφτει μικρό. Θέλω το note 4 για επαγγελματική χρήση ΟΚ θα παίρνω και τηλ σπό αυτό!!!) αλλά δεν καταλαβαίνω γατί συγκρίνετε ένα επαγγελματικό εργαλείο με comsumer προϊόντα. Δείτε όλα τα διαφημιστικά του Note να δείτε ότι διαφξμίζει πως το χρησιμοποιούν διάφοροι εαγγελματίες. Αν δεν θα σας βγάλει δουλειά, μην τκ παίρνετε. Δεν είναι για εσάς. Εγώ σαν εδφγαλείο της επιχείρησής θα το έχω αποσβέσει το επόμενο δίμηνο. Αυτά που κάνει αυτό δεν τα κάνει κανένα άλλο. Τι συγκρίνετε μούσμουλα με τραίνα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.