Samsung Galaxy Note 4, Ελλάδα 22 Οκτωβρίου με τιμή 849 ευρώ

Το Samsung Galaxy Note 4 ανακοινώθηκε επίσημα στην IFA 2014 αρχές Σεπτεμβρίου (πρώτο hands-on video από το TechblogTV εδώ) και είναι ήδη διαθέσιμο στην πατρίδα του την Κορέα λίγο νωρίτερα απ ότι είχε σχεδιαστεί λόγω του ανταγωνισμού από το iPhone 6 Plus. Tο phablet της Samsung θα έρθει Ελλάδα στις 22 Οκτωβρίου με τιμή στα 849 ευρώ.

Όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, το Samsung Galaxy Note 4 εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Public στα 849 ευρώ, αλλά είχε ακουστεί ότι η τιμή αυτή δεν θα είναι η επίσημη και θα είναι λίγο πιo κάτω. Τελικά όμως η επίσημη τιμή που δίνει η Samsung είναι ίδια με του Public στα 849 ευρώ.

Μαζί με το Samsung Galaxy Note 4 στη χώρα μας θα έρθει και το Samsung Gear S με τιμή στα 399 ευρώ.

Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

samsung galaxy note 4 ελλάδα, Samsung Galaxy Note 4, Ελλάδα 22 Οκτωβρίου με τιμή 849 ευρώ
samsung galaxy note 4 ελλάδα, Samsung Galaxy Note 4, Ελλάδα 22 Οκτωβρίου με τιμή 849 ευρώ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτηρης

καιρος για note 3!!!

Νίκος

Ρε παιδιά τι αισχροκέρδια είναι αυτή!! Το ίδιο πράγμα στην Γερμανία κάνει 769!! Γτ ο Έλληνας να πληρώνει 80€ παραπάνω;; Είναι πλουσιότερος απ´τον Γερμανό ή νομίζουν ότι απλά είναι πιο μαλ@κ@ς;;

https://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-GALAXY-Note-4-charcoal-black,48353,464028,1480193.html?langId=-3

Alex

πήρα το magazine από πλαίσιο εχθές και είδα ότι το note 4 έρχεται με 8πύρινο επεξεργαστή…
αληθεύει η τυπογραφικό λάθος?

spyros

Ατιμε ΕΝΦΙΑ,τι μου εκανες!Πανε τα λεφτα για το Note…

karlitonio4

@Νικος και λίγα λες ανεβασα προσφατα ποσο κοστιζει το νοτε 4. στο saturn στην γερμανια 699 ευρω μονο το μεντια μαρκτ ειναι πανακριβο καο γερμανια. 699 εχει και στο alitalia μαζι δωρο το gear fit(το ανεβασε την προσφορα ενα παιδι σε αλλο τεχνολογικο σιτε) σε ολη την ευρωπη κοστιζει γυρω στα 699 ευρω ασε το μεντια μαρκτ εκει βαζουν παραπανω. Αλλα στο saturn (δες το βαριέμαι να ανεβασω λινκ :p) εχει 699

Σπύρος

@Νίκος Η Ελλάδα έχει 23% φπα, η Γερμανία 19%. Άμα αφαιρέσεις από τα 849€ τον φπα μένουν 654 €. 654+19% φπα = 778 €. Δηλαδή, ουσιαστικά η τιμή του mediamarkt Γερμανίας που αναφέρεις. Οπότε, η διαφορά μεταξύ mediamarkt Ελλάδας και Γερμανίας δικαιολογείται απλά και μόνο από τη διαφορά φπα.

X

849!!!!!!!!! λέει και μετά κατηγορούν το Iphone εγώ θα το σκεφτώ για αγορά του χρόνου που θα κάνει 300 χαχαχα

nikolakis

καλα το εχουν χασει εντελως ομως,,,
φετος μαμηθηκε ο διας τελειως,,,
τι νομιζουν οτι πουλανε, το τζοκερ??
τα πουλακια τους μη τα παιζουν τοσο πολυ,,,,δεν ειναι μαθημα σε αντιξοες συνθηκες

spiros

@alex ειναι τυπογραφικο το λάθος και υπάρχει το ιδιο λαθος και στο ίντερνετ. Ο exynos 5433 εχει 4 x 1,9 ghz και 4 x 1,3 ghz ενω εκει γραφει οτι εχει 4 x 2,7 ghz και 4 x 1,9 ghz και εκτος αυτου το μοντέλο που έρχεται Ελλάδα ειναι το 4 x 2,7ghz (τετραπυρηνο) και οχι οκταπυρηνο.

στεφ

με τοσα λεφτα περνεις και κινηταρα και ταμπλετουμπα

VasiliS4mini

Αν αξίζει το iP6 τόσα λεφτά τότε και το Note 4 αξίζει και με το παραπάνω. Αλλα αυτός που θα το πάρει τόσο δεν θα τον νοιάζει αν έχει 850 ή 1050.

Νίκος

@Σπύρος

Έςτω τα 769 να δικαιολογούνται λόγω της διαφοράς του ΦΠΑ..Η διαφορά με τα 699€ στο Saturn πως διακιολογείται;;

ioankav

@karlitonio4 Είσαι σίγουρος ότι στο saturn κάνει 699? Γιατί εγώ βρήκα αυτό που το δείχνει 769 εκτός και αν ψάχνω κάπου αλλού. https://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUNG-GALAXY-Note-4-frost-white,48352,365082,1480190.html

Χρήστος Γ.

Αν ήταν να δώσω 8,5 κατοστάρικα στη SAMSUNG και τα Public, θα τα έδινα για την ΝΧ30 να πιάσουν και λίγο τόπο τα έρμα…

Νίκος

τα μαθηματικά της αποφορολόγησης Είναι λάθος…….

Νίκος

Στην Ελλάδα χωρίς ΦΠΑ η συσκευή κάνει 690.24 και αν το ΦΠΑ ήταν 19% σαν την Γερμανία θα έκανε 821.39
όποτε το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ΦΠΑ…
52 ευρώ λόγο χώρας και άλλα 30 λόγο ΦΠΑ

george

ο Έλληνας για να κάνει μούρη θα το πάρει με 45 δόσεις και θα χρωστάει της Μιχαλούς προκειμένου να το πάρει για την γκλαμουρια

Γιάννης σε λέω

Τρομερό εργαλείο, αλλά λόγω τιμής θα το αγοράσει ένα 5% μόνο του Ελληνικού αγοραστικού κοινού. Το νέο motorola moto g ξεπούλησε ήδη στο Skroutz και έπεται και συνέχεια. Όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο νέο motorola και όχι άδικα.

Γιώργος

Ε ΟΚ τα έχουμε κάνει όλα …………..

850€ για κινητό εν έτει 2014???

1ον δεν αξίζει πραγματικά τόσα

2ον με αυτά τα χρήματα παίρνουμε πολύ πιο χρήσιμα και σημαντικά πράγματα, ναι ακόμα για προϊόντα τεχνολογίας μιλάω.

Φανατικός της Samsung εδώ και 4+ χρόνια με τα Galaxy S και Note, αλλά όσο πάει η τιμολογιακή πολιτική γίνεται και αισχρότερη,

Πριν λίγες μέρες κι έπειτα από 1 χρόνο με S4, πέρασα απέναντι μεριά στο εκπληκτικό G3 με μηδαμινό κόστος, αφού έδωσα το δικό μου και συμπλήρωσα ολίγα €πουλα.
Να αγοράσω smartphone βεληνεκούς τέτοιου καινούριο από καταστήματα τύπου Public δεν υπάρχει μία στο 1000000. Δε το έκανα ποτέ έτσι κι αλλιώς.

Πολύ ακριβό έχει αρχίσει να γίνεται το χόμπι αυτό και φταίνε όλοι κι όχι μόνο οι εταιρίες που τα βγάζουνε. Αδικαιολόγητα ακριβό όμως, απ’ τη μεριά των εταιριών.

Σπύρος

@Νίκος Έχεις δίκιο. Όταν κατάλαβα το λάθος, το είχες ήδη διορθώσει εσύ. Με γλύτωσες από τους έξτρα υπολογισμούς…

Fotis

Και εγώ σκέφτομαι για note 3 αλλά και iphone 5s. Εσείς ποιο λέτε?

Tom

Βρε Φωτη το ενα ειναι τερας το αλλο πισπιριγκος. Ειναι σαν να λες να παρω mini cooper s cooper works η το audi a6? Τα μεγεθη και αρα η κατηγορια ειναι τελειως αλλο πραμα.

Μην παρεις 5s ειναι πολυ μικρο για τα σημερινα δεδομενα αν και κουκλακι και πολυ γρηγορο.

lakefi

ρε παίδες είναι απλό,όποιος τα έχει και τα διαθέτει το αγοράζει.όποιος έχει ως προτεραιότητά του άλλες ανάγκες και άλλο βαλάντιο δεν θα το πάρει.αυτός είναι ο ελληνάρας,δεν έχει να βγάλει το μήνα αλλά σκέφτεται να πάρει την κινητάρα για μόστρα που κάνει όσο δύο μηνιάτικα

Πιτ

Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω. Σε έξι μήνες θα εχει λιγότερο απο τη μισή τιμή στο Σκρουτζ, ιδιαίτερα αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για μέτριες πωλησεις λογω 6plus.

Γιάννης

Έχω το Note 3.Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να το αλλάξω για 4-5 παραπάνω καλούδια που έχει το 4.Να είχε μια καλύτερη τιμή ευχαρίστως.Μιλάμε για τα καλύτερα κινητά της αγοράς…Αυτή τη στιγμή το Note 3 στο Σκρουτζ, υπάρχει με 400 ευρώ,σε 6 μήνες το 4 θα έχει 300 τουλάχιστον κάτω…νομίζω πως τέτοιες εποχές αξίζει να περιμένουμε για να κάνουμε τη τρέλα μσς…καλό βράδυ σε όλους

Αντρεας

Καλημερα. Παδια παράτησα κατι και θ

Αντρεας

Καλημερα. Παδια παράτησα κατι και θελω και την γνωμη σας γιατι μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα πηφα και ειδα το ΝΟΤΕ 4 και την πρωτη φορα δεν δούλευε καλα το κουπμι την ενεργοποιησης και την αλλα οταν εβγαζες το πενακι να γραψεις σημείωση στη μεση της οθονης δεν μπορουσες να γραψεις καλα γιατι δεν έπιανε καλα το πενακι! Και της δυο φορες το κινητό ηταν,στην άσπρη έκδοση ισως ειναι και ιδεα μου αλλα τι να πω…;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.