Galaxy Note 8: Με δώρο το DeX dock για προπαραγγελίες;

Galaxy Note 8 DeX dock, Galaxy Note 8: Με δώρο το DeX dock για προπαραγγελίες;

Με δώρο το DeX dock αναμένεται να έρχεται το Galaxy Note 8 για όσους το προπαραγγείλουν σύμφωνα με τον Evan Blass.

Ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass δήλωσε στο Twitter ότι οι κάτοικοι της Ευρώπης αν προπαραγγείλουν το Galaxy Note 8 -το οποίο θα παρουσιαστεί στις 23 Αυγούστου- θα λάβουν μαζί με αυτό το DeX dock της Samsung.

Galaxy Note 8 DeX dock, Galaxy Note 8: Με δώρο το DeX dock για προπαραγγελίες;

Με το Samsung DeX dock οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν το κινητό τους σε desktop.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προσφέρει έκπτωση σε όσους είχαν αγοράσει πέρυσι το Note 7.

Παρόλο που οι προπαραγγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 24 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Evan Blass, η συσκευή μπορεί να μην είναι διαθέσιμη πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η Samsung έχει δηλώσει ότι οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν είτε Σεπτέμβριο, είτε Οκτώβριο, ανάλογα με την περιοχή.

Τέλος, σύμφωνα με τον Blass, οι υπόλοιποι μελλοντικοί αγοραστές, εκτός Ευρώπης αν προπαραγγείλουν το Note 8 θα λάβουν μια κάρτα microSD 256GB μαζί με έναν ασύρματο φορτιστή ή μια κάμερα 360.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Χίλιες φορές η SD με τον ασύρματο φοριστή παρά το dock…

Mary

Αν είχαν χιούμορ θα έκαναν δώρο πυροσβεστήρα

bezilys

@Mary υσχει!!

radiohead

Ήμουν ψημένος να το προπαραγγείλω αλλά με ξενέρωσε η μπαταρία των 3300mah. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε τέτοιο μέγεθος δεν μπορούν να χωρέσουν μια μεγαλύτερη μπαταρία. Θα περιμένω το Mi Mix 2 που εκτός απο το ότι είναι πανέμορφο, αν ισχύουν τα specs που διέρρευσαν, ειδικά η μπαταρία των 4500mah, θα αφήνει πίσω του τα πάντα.

@Dinos

Το καλύτερο θα ήταν να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος όποιο δώρο θέλει αρκεί να ήταν από την Samsung για να είναι ευχαριστημένος πραγματικά και για να είναι ευτυχισμένος με το Note 8 που θα έχει αγοράσει.

IFTTT

Και 2 κιλά πατάτες …

Αγγελος

Το καλυτερο θα ηταν μια φορα να εισασταν ευχαριστημενοι για το οτι ειναι η μονη εταιρεια που σας κανει δωρο και να μη γκρινιαζετε σα να εχετε ολοι περιοδο εδω μεσα!κατα τα αλλα και το mi mix 2 θα ειναι ωραιο αλλα ειναι xiaomi και το iphone 8 θα ειναι καλο και το essential και το p10.αλλα κανενα δεν εχει πενακι.ειναι αλλη κατηγορια πολυ συγκεκριμενη για μας που το χρειαζομαστε και εχουμε πολλα χρονια να παρουμε ενα note της προκοπης ηρθε επιτελους η ωρα.

wave

Το δώρο το δίνουν για να δελεάσουν τους αγοραστες? Αν δεν σταματήσουν να θέλουν να επιβάλουν σώνει και καλά στενομακρες σοκοφρετες όσα δώρα και να κάνουν …… χαιρετίσματα!!!Ας προσλάβουν το σχεδιαστή της xiaomi που έβγαλε κινητό με @ρχι….α! Αινταααα Samsung σε βλέπω με ….. το πενάκι στο χέρι.

NtinosMD

με 3300 μπαταρια και 1000αρι στη τιμη δεν φτουραει το dex dock για να δελεασει αγοραστες σε προπαραγγελια… το note 8 μετα αφου πεσει στ 500αρι κ αφου το χρυσοπληρωσουν οι beta testers και δουμε κ μεις τι ποβληματα βγαζει ιως να αξιζει εν τελει.Για προπαραγγελια ουτε λογος, οσα δωρα και να βαζει η samsung. Δε χαζεψαμε.

aptalikos

Φιλε wave η xiaomi οπως λες εσυ δεν έβγαλε κινητό με @ρχι….α! αλλα … @ρχι….α! κινητο.

Alexandros

Προς ώρας 1/7 μη γκάου. Καλά πάει η Ελλαδάρα

bezilys

@wave ένα κινητό με @ρχδ@ όπως λες που όταν σου πέσει το έχασες!

Αγγελος

Κατ αρχην κυριε βλαχακη αν δε θελετε να γινει καφενειο οπαδικο το υπεροχο site σας κατι πρεπει να γινει με τα σχολια.δε μπορει ο καθενας εδω μεσα να χρησιμοποιει τετοιες λεξεις.απο κει και περα wave η σοκοφρετα που λες απλα τη προτιμουν μερικες δεκαδες εκατομμυρια ανθρωποι απλα βγηκε το καλυτερο κινητο και απλα βοηθησε τη samsung να καταγραψει ρεκορ εσοδων το 2ο τριμηνο.επισης μπεζιλυ δε μου απαντας ρε φιλε οταν σου λεω πραγματα μη πεταγεσαι ρεζιλευεσαι σε καθε αρθρο.δε.μου εχει σπασει ουτε το s7edge ουτε το s8plus παρολο που το χω ριξει και παρολο που το χω βαλει σε πισινες και θαλασσες.αν θες να δεις βι τεο απο πτωσεις απο βραχια κτλ πες μου το μειλ σου να σου στειλω

wave

@Αγγελε μην στεναχωριέσαι που το είπα σοκοφρέτα, το σοκοφρέτα πάει στο σχεδιασμό και μόνο και όχι στις δυνατότητες του. Εδώ σε άλλα άρθρα το λένε κουζίνα. Μη στενοχωριέσαι για την αγαπημένη σου Samsung δεν θα πέσουν οι μετοχές της. Όσο για τη λέξη (την οποία και δεν έγραψα ολογράφως και την οποία έγραψαν και άλλοι δύο) δεν ήξερα ότι θα σε σόκαρε τόσο πολύ. Αν όμως σε ενοχλεί από το να κάνεις έκκληση στο site καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα δικό σου site βάζοντας τους όρους σου.
@aptalikos +1 έχεις χιουμορ

pitsi

@Αγγελος δικιο εχει φιλε, τα σχόλια ειναι ανοιχτά για να γράφει ο καθενας την άποψη του πανω σε συγκεκριμένο άρθρο. δεν ειναι εκκλησιαστικό Φόρουμ να γράφουμε με το σις και με το σας

petros

Η αμήχανη στιγμη που μετα απο 2 μήνες βλέποντας την τιμη του NOTE καταλαβαίνεις οτι εχεις πληρώσει διπλά το… δώρο

tarif16

@Αγγελος
παρακαλάς να μην γίνει οπαδικό το site?….δελαδίς,οι άλλοι έχουν περίοδο,γράφει κι από χιλιόμετρα ότι χτυπάς φανατικό οπαδισμό υπέρ σαμυ κι έτσι απλά να διαγραφούν οι υπόλοιποι?
…σ ωραίος!!!

Αγγελος

Tarif,ειμαι τοσο οπαδικος που εγραψα ποσο μου αρεσουν 4 διαφορετικα κινητα που θεωρω σουπερ αξιολογα απο 4 διαφορετικες εταιρειες!απλα για τις δικες μου αναγκες επι του παροντος ταιριαζου τα σαμσουνγκ και ειμαι παλιος κατοχος iphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.