Smartphones

Galaxy Note 8: Με Exynos 8895 και 6GB RAM στο Geekbench

Με την επίσημη ανακοίνωση να πλησιάζει (23 Αυγούστου) ήταν θέμα χρόνου το Samsung Galaxy Note 8 να περάσει και από benchmark, το οποίο θα επιβεβαιώσει τα όσα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

Το Samsung Galaxy Note 8 πέρασε από το Geekbench με αριθμό μοντέλου SM-N950F, που προορίζεται για αγορές όπως η Ευρώπη και είναι single-SIM.

Διαθέτει μνήμη RAM 6GB και θα είναι το πρώτο high-end smartphone της Samsung με 6GB RAM. Φορά επεξεργαστή Exynos 8895, τρέχει Android 7.1.1 Nougat, έκδοση την οποία αναμένεται να φορά out of the box και λογικά αργότερα θα αναβαθμιστεί σε Android O.

Κατά τα άλλα, στο Samsung Galaxy Note 8 περιμένουμε οθόνη 6.3 ιντσών 18.5:9 Super AMOLED Infinity Display, S Pen, μπαταρία 3300mAh και διπλή κάμερα 12 Megapixel στην πλάτη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Αυγούστου 2017 10:56

Σχόλια

  • Διακοποδανειο του ΠΑΣΟΚ να ξαναχαμε... να τσιμπουσαμε το 3χιλιαρο. Το ενα θα πηγαινε στο note 8 και τα υπολοιπα 2 στο γκομενακι-νησι ....ετσι για την αλητεια. Αλλα που;

  • Blats πιο δυνατό θα είναι το iPhone 8 αλλά όλα κάνουν την δουλειά τους πλεον. Το Note έχει πολλά περισσότερα να δώσει εκτός από δύναμη.

  • @Vasillis7edge δεν ξερω αν θα ειναι πιο δυνατό το iPhone...εξαλλου δεν μου αρέσει σαν τηλέφωνο!( αποψη μου,εντελώς φιλικά πάντα) απλα μου έκανε εντύπωση που το Νοκια με λιγότερη Ραμ ειναι πιο δυνατο( ίσως οφείλεται και στο στοκ Android).....ίδωμεν

  • Έχει περάσει η εποχή που λέγαμε πόσο δυνατό είναι ένα smartphone με τις διαφορές λίγων αριθμών από (πειργαμένα) αποτελέσματα. Όλα τα high end κινητά πιά είναι ικανά για όλες τις λειτουργίες. Η διαφορά πιά θα είναι στην εμφάνιση και εργονομία της συσκευής, τα πραγματικά χρήσιμα χαρακτηριστικά ως λογισμικό και κάποια σημαντικά έξτρα, όπως η κάμερα, η οθόνη και η μπαταρία, άντε και ο ήχος.

  • Κακά τα ψέματα παίδες, όταν η επιλογή ενός smartphone σήμερα (ασχέτως λειτουργικού συστήματος android η ios) γίνεται αυστηρά και μόνο σε κατηγορία ναυαρχίδας ότι και να διαλέξει κανείς μόνον κερδισμένος μπορεί να βγει!!

    Σε καθημερινή χρήση πχ τι διαφορές υπέρ μου να παρατηρήσω εγώ ας πούμε που έχω το Galaxy S8 Plus σε σχέσει με έναν κάτοχο του LG G6 που (θεωρητικά πάντα) έχει πιο αδύνατο snapdragon 821 με μένα που έχω snapdragon 835? τρίχες κατσαρές εγώ θα απαντούσα αν θέλετε την γνώμη μου...................

  • Σωστός φίλε όσον αφορά την ταχύτητα όλες οι ναυαρχίδες γρήγορες είναι αυτά που πιέζουν ρόλο δεν είναι τα 1 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα αλλά η γενική εικόνα του κινητού το λογισμικό, η κάμερα,η οθόνη, το design, η μπαταρία, το ηχείο....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.