Smartphones

Το Galaxy Note 8 ποζάρει στο φακό;

Αλήθεια ή όχι, αυτή φέρεται να είναι η πρώτη φωτογραφία του Galaxy Note 8 και έχει διαρρέυσει χωρίς καμία συνοδευτική πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την κωδική ονομασία του μοντέλου. Αυτό που βλέπουμε καθαρά είναι ένα Galaxy S8 με το S-Pen δίπλα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί πιο παλιά ότι θα έχει το Galaxy Note 8 είναι οθόνη 6.4 ιντσών Super AMOLED, επεξεργαστής Snapdragon 835/ Exynos 9000 και μνήμη RAM 6GB.

Ακούω τα στοιχήματά σας, αυτό είναι το Galaxy Note 8;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2017 9:10

Σχόλια

  • Ένα note κατά την γνώμη μου επιβάλλετε να φέρει αναλογία οθόνης 16/9 κ όχι την νέα μόδα διάστασης 18/9.το μάτι για να δουλέψει άνετα θέλει φάρδος κ επειδή μιλάμε για ένα κινητό εργαλείο πρέπει ο χρήστης να μπορεί να δουλεύει πάνω του.
    Εάν βγεί με τις διαστάσεις οθονης του s8+ τότε πολύ απλά φίλοι μου είστε καταναλωτικά θύματα αν το παίζετε επαγγελματίες αλλά δε σας πειράζει να δουλεύετε σε οθόνη 5,5 τραβηγμένη στο μήκος για να βγεί κ καλά μεγάλη.
    Θα είναι κ edge πράγμα που ακόμα την μικραίνει στο πλάτος.
    Να σας δω πόσο ανάγκη έχετε τελικά ένα επαγγελματικό τηλέφωνο κ πόσο μία μόδα.

  • Ε και; ή το πεις s8 plus & plus ή note8 δεν εχει σημασία.... πλεον το πλαίσιο ειναι ιδιο και μονο το μέγεθος οθόνης αλλάζει. Οςο για το πενάκι ...ολα τα κινητά μπορούν να εχουν με το αντίστοιχο προγραμμα.
    Παντως σαν κινητο ειναι ωραιο το νεο στυλ S8 και πρακτικό μια και εχεις στις διαστάσεις 5 ιντσών περιπου κινητο των 5,8... απλα οπωσδήποτε θηκη για να μη υο χτυπήσεις....μεχρι να βγει το άθραυστο γυαλί...

  • Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο πρέπει να έχουν όλα τόσο μεγάλη οθόνη. s8 5.8 s8+ 6.2 note 8 6.4. δλδ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εντάξει οκ μπορεί να είναι μικρό το σασί της συσκευής αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη (τεράστια για κάποιους) οθόνη.Τι να η αλήθεια είναι ότι πρέπει πρώτα να πιάσω την συσκευή στα χέρια μου. Αλλά ναι εγώ στοιχηματίζω ότι αυτό είναι το note 8.

  • Οχι οχι οχι ... το note ΟΦΕΙΛΕΙ να εχει τις παλιες αναλογιες ( προ s8 εποχη ), εκτος κ αν θες να οριζοντιωνεις το κινητο για να γραφεις/σημειωνεις.

  • Το iPad mini 4 είναι μακράν καλύτερο! Δεν είμαι άσχετος, αλλά τα tablet τα συγκρίνεις με tablet. 6,4 ίντσες δεν είναι smartphone όσο μικρά bezel και να έχει.

  • Καλα, η παρουσιαση ειναι αυγουστο-σεπτεμβριο-οκτωβριο αλλα η συσκευη ειναι ετοιμη; Νταξ μουφα το πραγμα. Βεβαια οχι οτι θα διαφερει και πολυ απο το S8 αλλα ξεκαθαρα δεν ειναι αυτο...

  • Για μενα θα ηταν πιο σωστο να μην παει στην αναλογια οθονης που επελεξε για της σειρα S. Υποτειθεται οτι ενα note το εχεις για σημειωσεις. Αρα ειτε 16:9 ειτε ακομα πιο καλα 4:3

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.