Galaxy S III εναντίον iPhone 4S, Πιο σπάει πιο εύκολα [video]

Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο και ποιους μπορεί να ενδιαφέρει το παρακάτω video που εμφανίζει κάποια “κακομαθημένα πλουσιόπαιδα”(!?) να δοκιμάζουν την αντοχή των Samsung Galaxy S III και iPhone 4S στις πτώσεις. Ο λόγος που έκανα αυτή την ανάρτηση είναι γιατι θυμήθηκα ότι κάποτε είχα χάσει κάτι παντόφλες στη θάλασσα όπως στο 1:24 του video! Αλήθεια!

Kudos to Kosmas

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουνίου 2012 18:34

Σχόλια

  • Το s3 σπαει πολυ πιο ευκολα απο το 2..κριμα..πλεον τα κιν ειναι να μην σου πεσουν χαχαχα.

  • Δεν θελω ουτε καν να το φανταστω! Να σου πεταει το κινητο των 670 ευρω, ετσι το παιδι σου!! :D

  • είναι φυσικό να σπάει πιο εύκολα η οθόνη του siii αφού έχει μεγαλύτερη επιφάνεια

    • Σήμερα μου το έδωσε η Cosmote. Πρέπει να περάσουν μερικές μέρες να το εξαντλήσω...!

  • Κώστα να βάζεις πιο συχνά τέτοια άρθρα ειδηκά με iPhones, ευχαριστιέται η Ψυχή μου.

  • Λεπτομέρεια: οι πιτσιρικάδες φοράνε ο ένας μπλούζα batman και ο άλλος superman και προσπαθούν να πετάξουν τα δύο κινήτά όσο πιο ψηλά μπορούν!! χαχαχαχαχα!!!!!!

  • ρε παιδια εχω το Samsung galaxy s δυο χρονια.μου εχει πεσει χωρις υπερβολη 20 φορες κατω(5-6 φορες χωρις να βαλω το ποδι μου για να αποδυναμωσει τη πτωση,συμπεραλαμβανομενου και σημερα απο το ψυγειο)και ΔΕΝ λεει να σπασει να παρω το S3
    ΣΙγουρα το S3 σπαει πιο ευκολα αφου εχει μεγαλυτερη επιφανεια απο το iphone.
    οσο πιο μικρο πιστευω τοσο πιο ανθεκτικο.

  • ......i-διες για αργοσχολους.....!αμα σου πεφτουν τετοια κινητα απο τα χερια καθε λιγο....δεν θες Γκοριλα Γκλαςς....αλλα Γιατρο!

  • Συγνώμη παιδιά....
    Άλλα νομίζω ότι τα λέτε έτσι όπως σας βολεύουν!
    Σε άρθρο του techblog νομίζω ή σε βίντεο στο youtube,υπάρχει το ίδιο τεστ με SGS2 vs iPhone 4S!
    Εκεί,κανείς από εσάς δεν είπε,οτι επειδη το SGS2 είχε μεγαλυτερη οθονη θα εσπαγε και πιο εύκολα!όλοι κραζατε το iPhone που υποτιθεται οτι εχει ανθεκτικό γυαλι και ατσαλι.
    Τώρα...που το αγαπημενο SGS3 γινεται χιλια κομματια...λέτε απλά οτι είναι λογικό!
    Νομιζω οτι απλά δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την αλήθεια...οτι η Samsung έφτιαξε ένα κινητο που αν πεσει κάτω σπάει!
    Δεν λεω οτι το βίντεο είναι καθολικό...μπορεί να σου πέσει και να μν σπάσει καθόλου...αλλά τουλάχιστον παραδεχτείτε οτι το SGS3 σπάει πιο εύκολα γιατί δεν έχει ποιότητα κατασκευής!
    Με την ίδια λογική...το iPhone έπρεπε να σπάει συυνέχεια γιατί έχει 2 πλευρές με γυαλί...οπότε οι πιθανότητες να χτυπήσει σε πλευρά με γυαλί,είναι διπλάσιες από το SGS3!

  • Κορυφαιο το σχολιο του Sammyjim... :D
    Εγω θεωρω κουτή αυτου του ειδους τη συγκριση. Αδικει και τα δυο κινητα. Παντως λογω του οτι εχω δει και το video του SGS2 ... Δειχνει ανθεκτικοτερο του 3 χωρις να σημαινει κατι. Τωρα αν εισαι ατυχος... Με μια φορα μπορει να σου γινει κομματια και να εχει ο φιλος σου διπλα μανταλακια στα δαχτυλα και να μη παθαινει τιποτα το κινητο του.

  • Τι λετε τωρα ρε παιδια! Μια φoρα μoυ επεσε τo nexusaki μoυ απo τo χερι μεθυσμενoς, και ακoμα κλαιω!! Απoτελεσμα ειναι μια μικρη λακoυβιτσα επανω δεξια επειδη μoνo εκει δεν τo καλυπτε η θηκη :-S τo να τσεκαρεις ενα υλικo στην αντoχη τoυ, ειναι βλακεια απλα! Αυτα γινoνται στην εταιρια και για αυτo δινεται και η γραπτη εγγυηση.

  • @Jimis αν το δεις και από κοντά θα καταλάβεις σαν κινητό κλπ είναι και γαμώ (παίζει να είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο) όμορφο μπορώ να το πω πώς είναι (ανάλογα με τα γούστα βέβαια) αλλά δεν το λες ποτέ ποιοτική κατασκευή όπως one x για παράδειγμα. Απο ότι φαίνεται η samsung έριξε και άλλο την ποιότητα υλικών σε σχέση με GSII

    απλός δες αυτό το video και θα καταλάβεις
    https://www.youtube.com/watch?v=vpgbMgsgGPk

  • + να προσθέσω όταν δίνεις 600+ ευρώ (η όσο και να δίνεις εκεί) θήκη (που είναι μόνιμα το κινητό μέσα όχι το "pocket" είναι για μένα εντελώς ηλίθιο δεν την ευχαριστιέστε την συσκευή (βλέπω κάτι βουδια χώνουν iphone σε μια θήκη που είναι διπλή από iphone ούτε iphone φαίνεται ούτε καν αν είναι κινητό μέσα η τούβλο...... και ξενερώνω)

  • Συμφωνω με Demy ,υπερτατη ξενερα η θηκη. Τωρα αν εισαι τοσο μαβλακας και σου φυγει τετοιο κινητο απο το χερι εισαι αξιος της τυχης σου. Εγω εχω ενα ''ταπεινο'' Sony Ericsson xperia ARC S και 2 φορες που μου χει πεσει μπορω να πω οτι δεν επαθε ουτε γρατζουνια. Για πια ποιοτητα υλικων μου λετε?? :D

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.