Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max vs Mi 11: Κόντρα στη μπαταρία!


Το νέο Galaxy S21 Ultra τα βάζει με το iPhone 12 Pro Max αλλά και το νέο Xiaomi Mi 11 σε ένα νέο βίντεο, με κόντρα στη μπαταρία! Μαζί με τις δύο νέες συσκευές βλέπουμε το Galaxy S20 Ultra, την περσινή ναυαρχίδα της Samsung, αλλά και το OnePlus 8 Pro, ένα από τα κορυφαία μοντέλα του 2020, ειδικά στον τομέα της μπαταρίας.

Το κανάλι TechDroider μας φέρνει το νέο vs, με τις συσκευές να είναι ρυθμισμένες όλες σε ανάλυση FHD+ και 120Hz, πέραν του 12 Pro Max που είναι αυτόματα στα 1284p με 60Hz. Στο βίντεο βλέπουμε PUBG, YouTube για 3 ώρες, 1 ώρα Google Chrome browsing, Instagram για περίπου μία ώρα, video recording για 1 ώρα σε FHD στα 60fps και 4K βίντεο μέχρι να… πεθάνουν οι συσκευές.

Οι χρόνοι:

iPhone 12 Pro Max – 9 ώρες και 8 λεπτά
Galaxy S21 Ultra – 8 ώρες και 32 λεπτά
OnePlus 8 Pro – 8 ώρες και 10 λεπτά
Xiaomi Mi 11 – 7 ώρες 50 λεπτά
Galaxy S20 Ultra – 7 ώρες και 33 λεπτά

Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max vs Mi 11: Κόντρα στη μπαταρία!

Ο μεγάλος νικητής είναι το iPhone 12 Pro Max, όμως βλέπουμε πόσο έχουν βελτιωθεί τα πράγματα με την κατανάλωση μπαταρίας στο νέο Galaxy S21 Ultra με το Exynos 2100 SoC. Οπότε, μπορεί να είναι μισή ώρα παραπάνω, αλλά ίσως κάποιοι είναι διατεθειμένοι να χάσουν μισή ώρα παραπάνω μπαταρίας για να έχουν τα 120Hz του νέου flagship της Samsung.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Νομιζω οτι το adaptive high-frame rate mode θα πρεπει να ο κανονας απο δω κ περα…Περα απο αυτο αναμενομενα τα αποτελεσματα.

Πιλότος

Να δούμε και την σύγκριση exynos με snapdragon στην μπαταρία αλλά και στις επιδόσεις(μακάρι να είναι κοντά).. Πάντως καλή και η μία ώρα παραπάνω εννοείται.

Yeppp

Ερωτηση ειναι ολα σε 60hz?

Stathis

Διάβασε το άρθρο, το γράφει αναλυτικότατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 12 iPhone 12 Mini

iPhone 12: Η Γαλλία σταματά τις πωλήσεις λόγω ακτινοβολίας

Το πρότυπο της ΕΕ «είναι δέκα φορές χαμηλότερο από το επίπεδο των εκπομπών που μπορεί να έχει συνέπειες για τους χρήστες».

Smartphones featured OnePlus 8 OnePlus 8 Pro

OnePlus 8, 8 Pro και 8Τ χορεύουν στο ρυθμό του Android 13

Tα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T του 2020 είναι οι επόμενες συσκευές του κινέζου κατασκευαστή που θα αποκτήσουν το Android 13.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Expert RAW: Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra, Z Fold2 αποκτούν υποστήριξη

Η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Expert RAW που συμπεριλαμβάνει τρία παλαιότερα flagship τηλέφωνα – το Galaxy Note 20 Ultra, το S20 Ultra και το Z Fold2.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra: Σε φωτογραφικό σαφάρι με την εφαρμογή Expert RAW

Η εφαρμογή καταγράφει γραμμικά αρχεία RAW 16-bit με ενσωματωμένο προφίλ για το Lightroom και ένα εύχρηστο κουμπί για εξαγωγή αρχείων στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών.