Galaxy S4 vs. Xperia Z vs. HTC One [+poll]

Samsung Galaxy S4 με οθόνη 5 ιντσών Super AMOLED Full HD και οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 1.6GHz, Sony Xperia Z αδιάβροχο, με Mobile Bravia Engine 2 και κάμερα 13 Megapixel με οπτικά μέρη Exmor RS, HTC One με οθόνη S-LCD3 FHD 468 ppi, μπροστά στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα Ultrapixel και HTC Sense 5.

Αυτοί είναι οι 3 ισχυρότεροι μονομάχοι του Android. Επιλέξτε στρατόπεδο!

Samsung Galaxy S4
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Samsung Exynos 5410 1.6GHz οκταπύρηνος
GPU: PowerVR SGX544
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, Super AMOLED, Full HD 1920×1080 pixels, 441 ppi, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video, Dual Camera
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi ac, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL 2.0), NFC
Barometer, Temperature & Humidity
Μπαταρία: 2600 mAh
Διαστάσεις: 136.6×69.8×7.9 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Sony Xperia Z
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine 2, 1920×1080 pixels, 443ppi
Κάμερα: 13.1 Megapixel, Sony Exmor RS, 16x digital zoom, Σταθεροποιητής εικόνας, Full HD video, HDR video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel, Full HD video
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Glonass (σε ορισμένες αγορές), Bluetooth 4.0, micro USB (MHL), FM Radio
Clear Audio+, HD Voice, NFC, xLoud, 3D Surround, Aδιάβροχο
Μπαταρία: 2330 mAh (Stamina)
Διαστάσεις: 139x71x7.9 χλστ.
Βάρος: 146 γρ.

HTC One
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 1.7GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.7 ιντσών, S-LCD3, 1920×1080 pixels, 468 ppi, Gorilla Glass 2
Κάμερα: Ultrapixel (4 Megapixel), LED flash, Full HD video, HDR video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel, Full HD video, HDR video
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB/ 64GB (+ dropbox 25GB)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, FM Radio, στερεοφωνικά ηχεία
Μπαταρία: 2300 mAh
Διαστάσεις: 137.4×68.2×9.3 χλστ.
Βάρος: 143 γρ.

Επεξεργάστηκε την 15 Μαρτίου 2013 10:37

Σχόλια

  • Επιμένω ότι πρέπει να τις έχεις μπροστά σου τις συσκευές..δε μπορώ να κρίνω αλλιώς τόσο καλά κινητά

  • Οι απογοητευμένοι S3 από το θέαμα κάτοχοι, χέρι χέρι με τους μηλοτηλέφωνους έχουν ήδη ψηφίσει κατά του S IV. Nα'ταν η ζήλεια ψώρα....

  • Υπάρχει ερώτημα? Το HTC One είναι ο ιδανικός συνδυασμός design και χαρακτηριστικών.Είδα πριν λίγο και το review στο PhoneArena όπου συγκέντρωσε βαθμολογία 9.1 !!! ( πάνω και από το Note II). Εκπληκτική οθόνη ( καλύτερη του Z) ,μεταλλική κατασκευή, πανέμορφο design,άψογος επεξεργαστής.Έπεται το Ζ.

  • Ψηφισα HTC, αν και οι 3 συσκευες μου αρεσουν διοτι ειναι ξεχωριστες! Αξιολογες προτασεις απο τις 3 εταιριες!

  • Βρε samsung είπα να φύγω από σένα και να πάω για htc one που το άτιμο είναι πανέμορφο έτσι για αλλαγή(ψήφισα το s4 αλλά το βάζω μαζί με αυτό), κι όμως με ξανακέρδισες.Βέβαι και τα 3 είναι αιώνες μπροστα από iphone πιστεύω, αλλά ο κόσμος θα κρίνει.

  • Είδα σήμερα το z από κοντά,
    Το κινητό είναι μια ΔΑΧΤΥΛΙΑ παντού,
    Καλύτερα να βαζαν πλαστικό παρά τέτοιο γυαλί.
    επίσης μπαταρία μέσα σε ένα τέταρτο -8%.
    Tragic!

  • @nikos σε ξαναρωταω πως γινεται να επεσε 8% αφου το εχουν στην φορτιση???

  • Oι φανατισμένοι ( όχι "φανατικοί") του SIII καταλάβετε επιτέλους ότι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι εναντίον της Samsung ή κρυφός iphonakias για να μη ψηφίσει το SIV.Αυτό είναι αντίληψη 10χρονου.Απλά δεν μας αρέσει καθόλου το design του.Ας είχε το SIV το design των άλλων κινητών και θα βλέπατε πως ξαφνικά όλοι θα συσπειρωνόμασταν γύρω από αυτό και θα πήγαιναν περίπατο οι υποψίες σας.

  • @Xperiakias

    Φυσικά και δεν ήταν στην φόρτιση, αλλιώς θα μιλάγαμε για Παγκόσμιο ρεκόρ
    Για να μην τρέχεις σε κάνα μαγαζί αύριο δες για παράδειγμα το review του Κώστα.

  • Αν και έχω πει ότι πάνω απο 4.3 ίντσες δεν πάω επιλέγω xperia z.απο οτι φαινεται η sammy εχει καλυτερα χαρακτηριστικά ΑΛΛΑ έλεος με αυτήν την πρόχειρο εμφάνιση!!! Θα ξερασω ρινόκερους σε λίγο.. Όσο για τους sammy boys όσο κραζατε την ( και εγώ ) apple άλλο τόσο Κράξιμο θα τρώτε και σεις απο τους γύρω σας γτ αποκτατε την ίδια ακριβως συμπεριφορα.έλεος αν έχει θερμόμετρο και αν αυ****σαι αλλάζει σελιδα που είναι οι εύκαμπτες οθόνες; που είναι οι νεας τεχνολογίας μπαταρίες; που είναι μια 3d υλοποίηση; δεν υπαρχουν ουσιαστικές κενοτομιες τέλος! Σημασία έχει να κανεις σωστα την δουλεια σου.

  • Εδω ψηφιζουμε στο ΣΥΝΟΛΟ της μια συσκευη,οχι μονο εμφανιση!! Και συνολικα πιστευω πως καλυτερη συσκευη ειναι το S IV !!!! Κατοχος iPhone 4s,Note 2 και iPad 3...

  • πιστευω οσοι εχουν ηδη την σειρα galaxy ειναι λογικο να τους αρεσε και το S IV...Εγω προσωπικα ψηφησα HTC One γιατι εχω ακουσει ασχημα λογια για το xperia Z για την οθονη της...Επισης δεν μαρεσε η σχεδιαση του S IV...ωραιες ολες αυτες οι καινοτομιες της σαμμυ αλλα για μενα μου ειναι αχρηστες στην καθημερινοτητα μου....οποτε HTC ONE!!!!

  • Εγώ ψήφισα s4. Είχα i4, έχω nexus4 και αν του χρόνου (να μαστε καλά και να χουμε ακόμα 2 δουλειές) δεν βγάλει κάτι super η samsung θα πάρω μάλλον το επόμενο nexus ή το s4. Δυστυχώς δεν έβγαλε κάτι σούπεργουαου η samsung, απλά αναννέωσε το προβάδισμα της έναντι της apple.

    Η γνώμη κάποιου μή φανατισμένου.

  • ως σχεδιο ειναι για κλαματα.Στα χαρακτηριστικα ομως το s4 θα παρη για καιρο το θρονο του s3.
    διαλεξτε ομορφια η επιδοσεις και ευκολιες

  • Παντοφλίτιδα και οξεία έλλειψη της βιταμίνης Designίση διέγνωσα.
    Α ναι ξέχασα!, εχει 8 πυρήνες.. θα χρειαστούν για να τρέξεις τον κώδικα του matrix στο background. Sammy δεν μας τα είπες καλά.

  • Πως γινεται τα S4 και Z με 1920χ1080 και 5 ιντσες και τα 2 και το Ζ να εχει παραπανω ppi?

  • @mixalis,ακριβώς αυτό που λες.Ψηφίζουμε σ ύ ν ο λ ο.Mέσα στο σύνολο εντάσσεται και η εμφάνιση πέρα από τα χαρακτηριστικά.Αυτό σημαίνει σ ύ ν ο λ ο.Oύτε σκέτα την εμφάνιση ούτε σκέτα τα χαρακτηριστικά.Εμένα λοιπόν παρόλο που μου αρέσουν πολύ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του SIV δεν με κερδίζει σαν σ ύ ν ο λ ο το κινητό γιατί δεν πακετάρει αυτά τα θαυμάσια χαρακτηριστικά σε ένα ωραίο design.

    Το Ζ δεν με κερδίζει σαν σ ύ ν ο λ ο γιατί παρόλο που μου αρέσει το design του, διαβάζω σε reviews ότι η οθόνη του υστερεί.

    Το One με κερδίζει σαν σ ύ ν ο λ ο γιατί κάνει ακριβώς αυτό που θέλω.Πακετάρει άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα σε ένα πολύ όμορφο design.

    Τα πράγματα είναι τόσο απλά κι εσείς μπαίνετε σε μια διαδικασία εμπάθειας απέναντι σε όποιον πει κάτι αρνητικό για το SIV λες και είναι κρυφό στέλεχος της Apple,της ΗΤC κτλ.

  • @JohnWave νταξει τι να πω....εγραψες!!!!τα ειπες ολα...δεν εχω να προσθεσω τιποτ'αλλο!!!!!!!!!!!!!

  • κατοχος s2 και s3 λοιπον με αυτα που ειδα σημερα μπορω να πω οτι απογοητευτηκα,δν εχω σκοπο να σκασω ενα σωρο λεφτα για να παρω ενα μεγαλυτερο s3..με λιγα λογια:θες επιδοσεις πας σε galaxy θες design πας σε htc για το xperia z δε θα αναφερθω για το λογο οτι με δε με πειθει η υποστηριξη της sony..μενω στο s3 και παω htc η περιμενω για note 3?

  • Xari, απλά μια σημείωση ότι δεν είναι μεγαλύτερο από το s3! Ελάχιστα μικρότερο!

  • Ποιο Ζ και One ρε παιδια? Ειναι ΠΑΝΤΟΥ απο κατω. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα του s4 που ειναι πολυ μπροστα σε αναλογια με τις διαστασεις του και το βαρος (ειναι μικροτερο απο το s3-ακομη και απο το One που εχει οθονη 4,7) το βγαζουν εκτος συναγωνισμου..Αν βγαλουν 2-3 ναυαρχιδες ακομη μες την χρονια HTC και Sony μπορει και να το φτασουν

  • Περα απτο οτι δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια και υποδοχη για καρτα sd...γιατι λετε οτι το Htc One δεν εχει επιδοσεις??πατε καλα??μια χαρα επεξεργαστη φοραει...2 GB Ram...προτωτυπη και καλη καμερα...καλυτερο desing...παραπανω ppi βγαζει η οθονη του...στα benchmart βγαζει παραπανω σκορ απτο xperia z...ακομα βεβαια δεν εχει μετηθει το S IV αλλα δεν θα υππαρχουν πιστευω διαφορες...οποτε για μενα το Htc One συνδιαζει και design και επιδοσεις!!!!

  • δεν θυμαμαι τις διαστασεις του s3 αλλα νομιζα οτι θα ειναι μεγαλυτερο..τεσπα με λιγα λογια ενα ιδιο design με το s3 με 3-4 προσθηκες παραπανω που τις βρισκω αχρειαστες..μεγαλο ρολο για μενα θα επαιζε το design και οχι οι 8 πυρηνες που επισης ειναι υπερβολικοι για ενα smartphone..

  • @Kostas K το one εχει παραπανω διαστασεις γιατι σκεφτηκαν οτι αντι για 5 ιντσες οθνη να βαλουν 4.7 οπου και παραπανω ppi βγαζει ωστε να χωρεσουν και τα ηχεια τα εξωτερικα...οπου για μενα καλυτερα γιατι βλεπω πολλες ταινιες στο κινητο μου ;)

  • @Deapoll, +1 χαχαχ!
    Παιδες Καλα χρυσα αυτα τα εξτρα (ψιλοαχρηστα κατ'εμε) αλλα βγηκε μαπα το καρπουζι.
    Σαν "συνολο" οπως σχολιαστηκε και παραπανω ειμαι καθαρα xperia Z>htc One> Galaxy s4.

  • @ DjPredator Αφού βλέπεις πολλές ταινίες στο κινητό σου και προτιμάς να τις βλέπεις σε ενα μεγαλύτερο σε διαστάσεις κινητό αλλά με μικρότερη οθόνη σηκώνω τα χέρια ψηλά!
    Κατά τ άλλα S4 μεγαλύτερη μπαταρία απ όλα (και ταυτόχρονα λεπτότερο), ελαφρύτερο απ όλα, μικρότερο σε διαστάσεις απ όλα, καλύτερη κάμερα από όλα (ηδη στα πρωτα δείγματα που κυκλοφορούν πέφτει πολύ ξύλο) αποσπωμενη μπαταρια και micro sd ( συνταγη που κερδιζει δεν αλλαζει) Μνημη DDR3 (δεν υπαρχει αλλο ) Οθονη Gorilla Glass 3 (ουτε εδω υπαρχει αλλο)
    Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης μεταξύ των τριών....

  • Παιδιά..για όσους πάνε για ONE έχω ένα καλό φίλο ασφαλιστή..(γιατί άμα σου βγει ο άλλος από το stop..πάει το φτερό και η πόρτα)..Για τους άλλους που θα πάνε για το Z..Carglass επισκευάζει, Carglass αντικαθιστά..(δεν έχω εύκαιρο το τηλέφωνο τους)..Πλακίτσα κάνουμε όπως όλοι εε?
    Κάντε ότι θέλετε τα λεφτάκια σας..το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό,στα specs μακραν το S4..καλά ψώνια να έχουμε !!!
    @Giorgos #33# E,μεγάλωσε λίγο τα νούμερα για να χωρέσει η οθοναρα του NOTE III και νατο..παρουσιάστηκε και αυτό.

  • Το Sony Xperia Z .. παντόφλα ... το HTC One έχει το ιδιο μέγεθος με το Galaxy S4 ... Το S4 τωρα εχει το ίδιο μέγεθος οθόνης που έχει το Ζ ... Άνετα το Galaxy s4 που ειναι και ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ S3? O_0 ….. What!!!??? Α ρε Samsung αυτο το τηλέφωνο περιέχει ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ….!!! Μεγαλώνει η οθόνη … μεγαλώνει ο επεξεργαστής… μεγαλώνει η μπαταρία και μικραίνει το μέγεθος το τουτηλεφώνου??? !!! Εαν αυτό για εσάς δεν ειναι τεχνολογική μαγεία … τοτε πολύ απλα δεν εχετε ιδέα απο νάνο-τεχνολογία …!Αμα κατσεις και το σκεφτείς … ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΤΑ ΧΏΡΕΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΆ! !!!

    Το Galaxy s4 ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΑΑΑ !!!

  • Λοιπόν θα πω την γνώμη μου έχοντας δει τα κινητά μόνο απο βίντεο.

    Ψήφισα το Galaxy. Και θα το δικαιολογήσω ως εξής. Αν το πάμε καθαρά σε θέμα specs το Galaxy κερδίζει.

    Καλύτερη CPU, καλύτερη GPU, Gorilla Glass 3, DDR3, Καλύτερη μπαταρία (και αποσπώμενη που την προτιμώ) και microSD (σε αυτό είναι ισόπαλο με το Z). Kαι είδα και και κάτι camera samples απο το GSMarena που ήταν εκπληκτικα αλλά θα περιμένω για καλύτερες αναλύσεις.

    Σε θέμα Software η Samsung έχει τις καλύτερες υλοποιήσεις. Ναι μπορεί ο dialer να εχει μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου lag αλλά αυτό είναι το μόνο θέμα και δεν με απασχολεί γιατί βάζω third party dialer και nova launcher. Eπιπλέον, λόγω της υπαρξης Samsung TV/Blue Ray και άλλων συσκευών με βολεύει το Group/Share με τις συσκευές της. Οι λειτουργίες που έβαλε στην κάμερα είναι πολύ καλές.

    Σε θέμα design/υλικών. Φυσικά το πλαστικό δεν είναι γυαλί/μέταλλο/πέτρα/ατσάλι κτλ. Οποιος πει πως είναι καλύτερο δεν λεει απλά ψέματα αλλά είναι βλάκας. Αλλο να το προτιμάς αλλο να έχεις κοινή λογική. Αλλά προσωπικά (οπως είπα και πριν γίνουν τα leaks) απο την στιγμή που η Samsung δεν πάει σε λύσεις τύπου Motorola (Kevlar) προτιμώ να μείνει με το πλαστικό. Δεν θέλω ενα κινητό ολο απο γυαλί που θα φοβάμαι να το αγγίξω γιατί είτε θα σπάσει, είτε θα γεμίσει δαχτυλιές σε βαθμό που θα κυκλοφορώ με γάντια το καλοκαίρι. Ούτε θέλω ενα κινητό απο ατσάλι που θα μου απαγορεύει να έχω SD card και αποσπώμενη μπαταρία. Πανέμορφο ναι το htc One και το Ζ αλλά το κινητό το παίρνω 1. Για τις δουλειές μου και 2. Για να διασκεδάζω με αυτό. Αν θέλω να κάνω μόστρα υπάρχουν άλλοι τρόποι δεν κάνω με το κινητό..

    Γενική εικόνα λοιπόν. Η Samsung πήρε το αναγνωρισμένο καλούπι του S3, και αναβάθμισε εσωτερικά τα πάντα. Τα πάντα όμως. Το S4 θα πάει χαλαρά στα 60-70 εκατομμυρια και σε ενα χρόνο θα δείξει το S5 με νεο design και θα ξεπεράσει τα 100!

  • @Ante_geia το galaxy S4 ειναι περίπου 10 μικρότερο απο το one λόγο του πάχους που ειναι η μεγαλύτερη επιφάνεια στα smartphone. Δηλαδή εχει και μεγαλύτερη οθονη και μεγαλύτερη μπαταριά και ενα κάρο ακομα εξτρα και ειναι μικρότερο και ελαφρύτερο το S4!!!!Respect!!!!

  • @Ante_geia το galaxy S4 ειναι περίπου 10% μικρότερο απο το one λόγο του πάχους που ειναι η μεγαλύτερη επιφάνεια στα smartphone. Δηλαδή εχει και μεγαλύτερη οθονη και μεγαλύτερη μπαταριά και ενα κάρο ακομα εξτρα και ειναι μικρότερο και ελαφρύτερο το S4!!!!Respect!!!!

  • και γιατι δεν ειναι και το μηλοφωνο μέσα;
    Το μόνο κινητο με δικό του λογισμικο, hardware
    Κτλ κτλ...
    Οκ κατάλαβα....
    Ειναι το iPhone και μετα όλοι οι υπόλοιποι...

    Κάπως έτσι ειναι η αλήθεια, αλλα...
    Νομίζω τα αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας ειναι
    τουλάχιστον για γέλια χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν
    σέβομαι τη διαφορετικότητα...

    Εχουμε ένα htc one κλωνο iPhone
    Me stereo ηχεία , ντεμεκ καλή κάμερα αλά μάρκετινγκ...

    Ενα samsung S3s..με δυνατό επεξεργαστη, καλή κάμερα.
    Με καλούδια που με ένα αναμενόμενο update τα βάζεις και στο S3,
    και με μέτρια προς χάλια ποιότητα υλικών και design αλά αυγό παντοφλε...

    Ενα Ζ ποιοτικά καλό, αδιάβροχο, με καλή κάμερα,
    Αλλα με τα γνωστά πούληματα τα της Sony με παρουσιάσεις
    νέων flag sheep ανα 3-6 μήνες...οπότε έν ολίγοις not value...

    Ρεζουμε.....μια απ τα ίδια το καρπούζι...
    Ομως αν έβαζα με τη σειρά τα κορυφαία κινητα για το 2013..

    Xperia Z
    Htc one
    Samsung S3s

    Φυσικά αναμένεται και το iPhone 5s...
    που ούτως η άλλως παραμένει high στην παγκόσμια
    ελίτ και αγορά!

    Οσο για τη παρουσίαση...γιατι έκατσε κάπως...
    Κορεατη φίλε αυτο ήταν εβεντ μικρομεσαιας εταιρείας
    με στόχο να χτυπήσει τη κινέζικη αγορά...
    Οπότε την επόμενη φορά ασε τη νιου γιορκ
    και επιτέλους ξέφυγε απο το κόμπλεξ του κατωτερισμου
    αφού πλέον δεν ζεις στην Ασία του κάποτε που είσασταν σε
    δέντρα με μπανανες..πλέον μαι ται κάνετε και πουλάτε
    στα παραθαλάσσια σας ξενοδοχεία...

    Τιμη...μάλλον αδιάφορη και καλύτερα να μην ανακοινώσουν καν..
    Ειναι προτιμότερο να ζητήσουν συγγνώμη και να το αποσύρουν
    το κινητο...έτσι θα τους σέβεται και περισσότερο ο λαός...
    Γιατι ο λαός εχει το καρπούζι αλλα και το μαχαίρι...

  • @ Γιαννης βγαλ το απο μεσα σου αγορι μου...Και που εισαι ακομη κατσε να δεις τι σου ρχετε..

  • @Γιάννης LOL LOL LOL τρελό κόμπλεξ....... Προσπαθείς να κάνεις τον εαυτο σου να νοιώσει καλύτερα με κακία.....

  • Μπερδεύεεστε. Αν δείτε απο τις λέξεις που χρησιμοποιώ άνετα κάποιος καταλαβαίνει ότι και χαβαλέ κάνω και κουβέντα να γίνεται...αλλά μεταξύ άλλων ακόμα και εσείς οι ακομπλεξαριαστοι φαν της σαμσουνγκ περιμένετε αλλά πραγματα...οι περισσότεροι κρύφτηκαν και δεν γράφουν καλύτερα γιατί βλέπουν καθαρά και όχι με γυαλιά σαμσουνγκ. Το καλύτερο είναι αυτόματα τη κακιά; Γιατί κακια; Επειδή λέω τα αυτονόητα και σας πειράζει; Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι απο αυτές τις εταιρείες . Ισα ίσα μας περηπλανουν για να μας τα παίρνουν κάθε χρόνο είτε σε κινητά είδε σε αλλά ηλεκτρονικά.

  • Και που 'στε.. εσείς καλοί άνθρωποι ..γιατί εγώ είμαι κακός...
    Δικό σας πρόβλημα και δική σας μαγκιά αν είναι χτυπήστε το και όλα καλά
    Πάλι εγώ δεν κερδίζω τίποτα. Οχι αλλά είμαι κακός..έτσι δεν είπατε;

  • Επειδη το gs3 πηγε παρα πολυ καλα σε πωλησεις η samsung δε θελει να ρισκαρει αλλαζοντας εντελως το design. Ετσι γινεται και με τα ακριβα αυτοκινητα και με ολα τα top προιοντα. Αλλα ρε παιδια, ελατε τωρα....Αφου στο τελος μονο λειτουργικο χρειαζεται να ειναι. Μετα απο λιγες μερες κανεις δε κοιταει το design. Αυτο που μας νοιαζει ολους ειναι να ειναι βολικο στο χερι. Μη μου πειτε οτι μετα απο ενα μηνα απο την αγορα του θα το καμαρωνετε ακομη?

  • Αν και κάτοχος Gs3 που πήγαινε να αλλάξει σε HTC one ήρθε το S4 το τούμπανο με νέα κορυφαία χαρακτηριστικά και με μικρότερο σώμα από το S3 και με ξανακέρδισε...Εύγε Samsung...GSIV και από μένα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.