Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2016 και σας παρουσιάζουμε τα νέα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης Quad-HD, 5.1 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα. Τα νέα Galaxy S7 είναι αδιάβροχα και ενσωματώνουν κάμερα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7.

Το Galaxy S7 ενσωματώνει μπαταρία 3000 mAh ενώ το S7 Edge μπαταρία 3600 mAh. Θα διατεθούν με επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Samsung Exynos και μνήμη RAM 4GB.

Η διάθεση των νέων Galaxy θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου.

Δείτε επίσης από MWC 2016: LG G5 ελληνικό hands-on video

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge MWC 2016 hands-on video, Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge MWC 2016 hands-on video, Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge MWC 2016 hands-on video, Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge MWC 2016 hands-on video, Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge MWC 2016 hands-on video, Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Μπράβο και σε ευχαριστούμε για την άμεση -hands on- παρουσίαση..
Το περίμενα πως και πως να το δω στα χέρια σου!!

Makis

Googlaρε S4 και εκεί είσαι, μόνο το edge λίγο καλύτερο. Σχεδιαστικά, όπως πάντα, απόπατος…σώνεται η κατάσταση από το edge που με τα κυρτά του, θα το πατάς όλη την ώρα, μόνο για να το κοιτάζεις είναι…

ΓΙΑΝΝΗΣ

σωστος γυπαετος ο Κωστας βγαζει φωτο τις κορασιδες!!!
Στα του κινητου πιστευω οτι ειναι απλα ενα σωστο s6 με αυξηση χωρητικοτητας μπαταριας.(αν κ σγρ δεν περναει απαρατηρητη η μη αφαιρουμενη μπαταρια)

jonjon

βελτίωσαν το περσινό και έτσι έπρεπε! Ενδιαφέρον φαίνονται.

Γιώργος

τελειοποίησαν τα s6 αυτό θέλαμε!

lefterix

μ’αρεσει που λένε έχει καλή μπαταρία.Παρατηρήστε στο s7 από 94% έπεσε στο 92% μέσα σε μόλις 7-8 λεπτά με απλή χρήση.Χαχαχα με δουλεύετε?δείτε το παιδιά κι εσεις γύρω στο 3ο λεπτό του βίντεο μεχρι το 10ο λεπτο.Φανταστείτε πόσο γρήγορα θα τελειώσει η μπαταρία. Υπολογίστε και μονοι σας.Απλά μαθηματικά είναι…(είμαι κατοχος s4)

m.mhm

To καλουπι του s6 με τα specs του s5!!! Η αποθέωση της καινοτομιας.

Κώστας Ζ.

που είναι το ραδιοφωνο; παλι το ξεχασαν

s6_edge_+

πολυ ωραια ειδικά το s7 edge μπορει να μην εχει οσα εξτραδακια βρισκεις στο g5 αλλα ειναι απλα εντυπωσιακό

George

Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι στα 12mp τραβαει 4:3 και οχι 16:9?

Pazzo

Μπράβο στην samsung για το s7. Καταλαβαίνει κάνεις με αυτήν την συσκευή, τι πατάτα έκανε πέρσι που έβγαλε το s6 χωρίς SD, και με μικρή μπαταρία.. Το θέμα είναι ότι τελικά θα μπορούσε και θα έκανε πάταγο και μονοπώλιο, γνώμη μου παντα, καθώς πριν 2 μήνες δεν αγόρασα s6 αλλά z5 καθώς με κέρδισε η αυτονομία στην επιλογή μου. Το s7 έχει καλή χωρητικότητα μπαταρίας, με το software της samsung μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα αυτονομίας, Η κάμερα υποθετω πως θα είναι καλητερη της πολύ καλής καμερας του s6 οπότε από εκεί ευχαριστημένος, Υδροψυξη μόνο καλό μπορεί να κανει, SD card, οπότε κανένας λόγος να πληρώσεις παραπάνω για 64+gb, Αδιαβροχο, όπως πρέπει να είναι εν έτη 2016 Όταν αγοράζεις κάτι τόσο ακριβό, Δεν βρίσκω λόγο γιατί κάποιος να το κράζει, νομίζω πως είναι μια πλήρεις σε όλα τα επιπεδα συσκευή. Οκ μπορεί να μην έχει την καινοτομία που κάποιοι περίμεναν, αλλά κλαιν γιατί εγώ αυτήν την στιγμή βλέπω κάτι το τέλειο, τουλάχιστον στα χαρτιά, του βάζω σε 10 σε όλα σχεδόν. Μπορεί να φενεται μικρό το upgrade, αλλά το θέμα είναι ότι η samsung μας έχει συνηθίσει σε ολοκληρομενες συσκευές χωρίς προβλήματα. Το να πάει σε 6gb ram και… Συνέχεια »

Skace

@lefterix Μάλλον το αντίθετο αν εχασε 2% σε 7 λεπτά αρα χάνει 1% σε 3.5 λεπτά συνεπως 100×3.5 κοντά στις 6 ώρες screen time πόσο δηλαδή βγαζει το δικο σου?και σε ΦΟΥΛ φωτεινότητα παρακαλώ

One

Πολλές δακτυλιες μαζεύει παλι. Έριξαν και την ανάλυση στα 12mp βλέπω ενω παλια κορoιδευαν την Apple.

aptalikos

Δεν πάνε να λες στον άλλον για μεγάλο διάφραγμα f/1.7, για τεχνολογία dual pixel, για μεγαλύτερα pixels που συλλέγουν περισσότερο φως αλλά και για μεγαλύτερο αισθητήρα σε σχέση με το s6, ο άλλος συνεχίζει να σου λέει ότι από τα 16mp πήγε στα 12mp.

Sakis

Χωρίς πολλά λόγια. Κατάλαβε η Samsung τα λάθη της στο s6 και τα διόρθωσε σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι προς τιμήν της. Μπράβο. Τεχνολογικά άριστο προϊόν .

jhn ziso

Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι πως προσωπικα δεν μου αρεσουν οι πολυ μεγαλες οθονες και αντιστοιχα μου αρεσει πολυ περισσοτερο το edge απο το απλο. Δυσκολα να αναβαθμισω το s6 edge μου. Παρολα αυτα το κινητο ειναι υπερτουμπανο και μπορω να πω πως εχει περα απο το μεγεθος που αρεσει σε εμενα οσα ακριβως θα ζητουσα!!!

nick2010

Απ’ ό,τι βλέπω στο βίντεο, το S7 συνεχίζει να είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ως προς την αυτονομία της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο….. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Περιμένουμε τώρα από G5 και iphone7 για κάτι καινοτόμο και – κυρίως – ανθεκτικό ως προς την αυτονομία της συσκευής.

GiannisG

Άσχετα από το αν σε κάποιον αρέσει ή όχι το S7 εγώ θέλω να πω ενα μεγάλο μπράβο στον Κώστα για την προσπάθεια και της πλήρεις και ουσιαστικές παρουσιάσεις του.Πάντα τέτοια!

vladimiros

Ενταξει ολοι ξεραμε δεν θα ειχε μεγαλες αλλαγες εξωτερικα το S7…
Λοπον σημερα για μενα τα πηγε καλυτερα η Samsung..επειδη εκανε σημαντικα βηματα,τα εξεις:μεγαλωσε την μπαταρια,3600 παιδια!!βλεπε Note 5 με 3000mah,και μεγαλυτερη οθονη κιολας..micro sd ειχε γινει περσι πολεμος γιαυτο,αδιαβροχο,4αρα ραμ,κ.τ.λ..γιαυτο μερικοι σταματηστε να λετε ιδιο ντιζαιν με περσι και τετεια..τους παραδεχομαι φετος δεν ειμαι φαν τις Samsung αλλα τις sony,αλλα τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους,πηραν και το chrome τις sony ειναι ενα πολυ ωραιο χρωμα,ας το παρουν και αλλες εταιριες δεν μας πηραζει!!

Και αργοτερα θα δουμε στην πορεια απο Lg και samsung ποιο τα παει καλυτερα π.χ καμερα,εμπειρια χρησης,ζεσταματα,λαγκ,γιαυτο μην βιαζεστε μερικοι και τα κρινετε απο τωρα..στο πρωτο ημιχρονο ειμαστε ακομα..ενα διαλημα μετα θα εχει και δευτερο!! μεθαυριο θα πεταχτει σε κανενα ποστ το S6 ανεβαζει θερμοκρασια σε μωλις 5 λεπτα… γιαυτο τα ειπα ολα τα παραπανω!!!
Αντε καλο βραδυ σε ολους!!ουτε στο σχολειο δεν εριξα τοσο διαβασμα σημερα με αυτα που ειδαμε!!

Γιάννης

Το καλύτερο κινητό του 2016:
-Οθόνη ότι καλύτερο υπάρχει (AMOLED)
-Κορυφαία κάμερα με καινοτόμες τεχνολογίες (Britecell , Dual pixel autofocus , f1.7)
-Μπαταρία +20% σε σχέση με το S6
-Μέταλλο/γυαλί
-Τοπ επεξεργαστής και μνήμη UFS 2.0
Από την Samsung δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο βέβαια εκτός από την κορυφή σε όλα.

vasilist

Μην ξανά πείτε για την κάμερα γιατί πήγε στα 12mp γιατί προφανώς δεν είδατε την παρουσίαση.
Τα pixels είναι x1.5 φορές μεγαλύτερα για να πιάνει πιο πολύ φως και είναι όλα dual pixel.
Όποιος δεν καταλαβαίνει ας ψάξει στο google.

Vasilis

Καλημερα.Ξερετε αν θα βγει εκδοση και με 128gb αποθηκευτικο χωρο , οπως το S6 ?

Miltos Durden

Ειχε το καλυτερο κινητο του 2015 και τωρα και του 2016.Τωρα η συγκριση οτι θα φαει σκονη απο G5 σε τι αναφερεται ακριβως?Στο οτι θα πουλησει 50 φορες πανω απο το G5 μηπως?

Loumis

Όσο υπάρχει huawei θα δυσκολευτούν πολύ να με πείσουν να ξαναγυρίσω πίσω, η σχέση τιμής απόδοσης είναι πολύ υψηλή κατά την άποψή μου…

Jimakos

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω αν μπορείτε απαντήστε μου. Το S7 Edge έχει 3D Touch? Γιατί το s6 edge+ είχε αναγνώριση αποτυπώματος… αυτό έχει?

Christosk

2.21 hangouts has stopped, α ρε samsung… Ανανεωμενο touchwiz και 4gb ram…

KostasB

@Vassilis μέχρι στιγμής όχι δεν θα υπάρχει. Στάνταρ 32 και σε επιλεγμένες χώρες και 64. Αλλά θα μπορείς να έχεις κάρτα μνήμης μέχρι 200gb.
@Jimakos για 3d touch δεν έκαναν κάποια αναφορά. Και γω απόρησα. Δακτυλικό αποτύπωμα θα έχει κανονικά.

Jimakos

Αα οκ γιατί δεν ήμουν σίγουρος άμα είχε δαχτυλικό αποτύμωμα. Μια ακόμα ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο να αγοράσω το iPhone 6s 64 GB η να περιμένω μέχρι 11 Μαρτίου που θα είναι διαθέσιμο το S7 Edge. Προσωπικά θεωρώ πως το S7 Edge είναι καλύτερο όμως τα IOS έχουν αναβάθμιση λογισμικού. Πάντα ενημερώνει για μια νέα έκδοση του IOS. Άμα πάρω το S7 Edge θα μείνω με το android 6.0.1 και όταν θα βγει καινούργιο θα αργήσει πολύ η αναβάθμιση σε σχέση με το iPhone. Εσείς τι μου προτείνετε iPhone 6s η S7 Edge?

alex1098

το πηρα και οντως η μπαταρια του ειναι το χειροτερο το μπορουμε να αναφερουμε
το φορτιζω 2 φορεσ την ημερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.