Smartphones

Galaxy S8: Από την Samsung SDI η μπαταρία

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7. Πρόσφατα Samsung ολοκλήρωσε την έρευνα για το τι έφταιξε και αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις σύντομα. Οι φήμες λένε πως τελικά το πρόβλημα δεν ήταν στην μπαταρία, αλλά σε κάποιο ηλεκτρονικό κομμάτι.

Αρχικά όμως είχε θεωρηθεί ότι για τις εκρήξεις έφταιγαν οι μπαταρίες της Samsung SDI, η οποία ήταν ο βασικός προμηθευτής και αντικαταστάθηκε από κινέζικη εταιρεία.

Όσον αφορά στο Samsung Galaxy S8, τελικά φαίνεται οι μπαταρίες θα είναι της Samsung SDI, και όχι από LG ή TDK, που είχε ακουστεί.

Τα πρώτα κινητά που ανακοινώθηκαν με μπαταρία της SDI είναι τα Samsung Galaxy A7, A5, A3 (2017). “SDI’s large-capacity battery is installed in Galaxy A 2017. It will not be the sole supply but it will be the battery supplier for most of the devices”, δήλωσε στέλεχος της εταιρείας.

Η Samsung SDI δηλώνει επίσης πως θα προμηθεύει και τις μπαταρίες για την επόμενη ναυαρχίδα, Samsung Galaxy S8. Αυτό δείχνει ότι η Samsung θεωρεί ότι το δικό της τμήμα μπαταριών είναι απόλυτα ικανό να προμηθεύσει τα κομμάτια για μια τόσο σημαντική συσκευή όπως το Galaxy S8.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιανουαρίου 2017 17:28

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.