Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Pixel vs OnePlus 3T: Speed test

Galaxy S8 iPhone 7 Plus LG G6 speed test, Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Pixel vs OnePlus 3T: Speed test

Αν τα δυο speed test video του Samsung Galaxy S8 απέναντι σε iPhone 7 Plus και LG G6, δεν ήταν αρκετά, έχουμε ένα νέο. Το EverythingApplePro δοκιμάζει τα δημοφιλή μοντέλα του 2016 μαζί με τις νέες ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου του 2017.

Έτσι μέσα σε ένα speed test video έχουμε τα Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Pixel και OnePlus 3T να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.

Αυτό που βλέπουμε από το παρακάτω video είναι ότι iPhone 7 Plus φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό που φορά Android. Επιπλέον, η πιο ακριβή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη απόδοση.

Το Samsung Galaxy S8 ξεχωρίζει ανάμεσα στα Android smartphones χάρη στον Snapdragon 835, ενώ το OnePlus 3T τα πηγαίνει πολύ καλά απέναντι σε LG G6 και Pixel, αν και είναι αρκετά πιο φθηνό από τις ναυαρχίδες των LG και Google.

Δείτε το video:

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Κάτσε να πάρω Ποπκορν…

manosz

Καλά που κάνουν αυτά τα τεστ για να ξέρω τι να πάρω χαχαχαχαχαχαχα.. βρε ουστ

Γιώργος Καπ.

Εντελώς άκυρα αυτά τα τεστ που ανοίγουν πολλές εφαρμογές και παιχνίδια τη μια μετά την αλλη. Κάποια κινητά έχουν φυσικά πλήκτρα ενώ αλλά πρέπει να σηκώσεις τα τρία κεντρικά πλήκτρα από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστούν και μετά να πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο, οπότε χάνονται λίγα δεύτερα κι εκεί.

Ben

Τι έγινε ρε παιδιά, ποτέ θα ξεκινήσει η μάχη;

VasiliS7edge

Καλά λένε τα παιδιά. Ξεκινήστε την μαχη…. Έχουμε και δουλειές 😛

vladimiros

Τζαμπα πηρα κοκακολες,πατατακια και ποπ κορν 7 ευρω εδωσα…τι θα γινει….

Nio

Λοιπόν για να ξεκινήσω την μάχη. Όλα τα τηλέφωνα είναι φοβερά και μόνο το speed test δεν με νοιάζει.
Το πιο όμορφο είναι το G6. Θα αργήσει να πέσει η τιμή του. Για αιφον, galaxy και pixel ούτε λόγος. Oneplus 3t καλή τιμή, το καλύτερο fast charging και το πιο καλό all around….. Σε αυτή την χρονική στιγμή είναι Best option…..

giannogeorge

Προσωπικά το τεστ που με εντυπωσίασε ήταν ανάμεσα στο iPhone 7 Plus και το Galaxy S8+ στη διάρκεια της μπαταρίας. Μετά από 4.30 ώρες διαφόρων τεστ (συνεχή λήψη 4Κ βίντεο, YouTube, παιχνίδι στο αυτόματο mode, κλπ) το 7 Plus έκλεισε ενώ το S8+ είχε μείνει με 39% μπαταρία.

Ψάξτε για τον XEETECHCARE στο YouTube.

Αρης

Καλησπερα εσπασε η οθονη στο s7 edge μου ξερει καποιος που μπορω να το επιδκευασω οικονομικα;;;

vasilist

Amoled και οικονομικά δεν γίνετε δυστηχώς…

Πίξελ

«γίνεται» μαμώ τα σχολεία μου μέσα…. F@#k

Γουγουγλ Πίξελ από εμένα

_Πίξελ

Ojimmys

3Τ για μία ζωή

makis

Που είναι Sony Xperia XZ;

Ioannis

για αλλη μια φορα φαινεται ποσο μπροστα ειναι η apple σε σχεση με τα υπολοιπα android smartphones. απο εκει και περα φαινεται ξεκαθαρα οτι ο επεξεργαστης δεν παιζει και τοσο ρολο γιατι εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο που τη διαφορα την κανει το καλοφτιαγμενο λειτουργικο και η μνημη ραμ και ετσι το oneplus 3T καταφερνει να περασει εστω και για μερικα δευτερολεπτα και το s8 με τον 835. Σιγουρα ενα τετοιο τεστ δεν γινεται στην καθημερινοτητα και οποιο κινητο και αν παρεις απο ολα δεν θα βγεις χαμενος. Εγω προσωπικα επειδη δινω βαρος στο θεμα οθονης αν και το one plus 3t ειναι απιστευτο κινητο και για την τιμη του προσωπικα οτι καλυτερο ομως το s8 plus εχει την καλυτερη οθονη και κλεινω πως τα εκει. Απο εκει και περα σε θεμα καμερας και s8 και 3t εχουν παρα πολυ καλη καμερα λιγο υπερφοτισμενη στο 3t με αποτελεσμα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου να ειναι ενα κλικ καλυτερη απο του s8 ομως σε συνθηκες μερας κανει ενα ελαφρυ ξεπλυμα στα χρωματα οχι κατι τρελο. Επισης εχει 6gb ram! βεβαια η ποιοτητα κατασκευης του samsung ειναι καλυτερη. αλλα αν κρινω απο την διαφορα τιμης δεν δικαιολογειται να κοστιζει σχεδον 400 ευρω πανω.… Συνέχεια »

Akis

3T, value for money.

vaggos

Εντέλει αυτο το Pixel, γενικά, είναι σκέτη απογοήτευση και μου ξεκίνησε και στο χιλιάρικο

George

Αυτά τα drag test σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την εμπειρία χρήσης μιας τέτοιας συσκευής αλλά δεν παύουν να φανερώνουν την ανωτερότητα σαν λειτουργικό σύστημα του ios όπως επίσης το πόσο τέρας επιδόσεων είναι ο a10.
Από εκεί κ πέρα σαν android user εγώ έχω να πω ότι η 1+ πραγματικά έδωσε ρέστα στούς ακριβούς ανταγωνιστές.
Για τον φίλο που ρώτησε για το xzs αν κ φορά τον 820 ακόμα (αχ ρε sony τον παίζετε) πιστεύω πως ναι παίζει κ να έριχνε ξύλο σε όλα.

Τακ.πλακ

Δεν το κοιτάζω καν με το που είδα ποιο “τεστ” είναι. Το πιο ΆΚΥΡΟ και πιο πειραγμενο από ολα. Μπορείς να πατάς πιο αργά,πιο γρήγορα,ΝΑ έχεις ενεργοποιημένο το save mode,ΝΑ ανοίγεις προφορτωμενες σελίδες,να παίζεις μόνο παιχνίδια και οτι άλλο θες. ΑΠΟΡΏ που αφήνουν τον συγκεκριμένο να κάνει αυτές τις βλακείες.

bezilys

@makis ναι όντως δεν τους συνεφέρει να φέρουν το πιο γρήγορο κινητό με 3giga ram
Και να τους αφήσει αδιάβαστους όλους εκεί!

Chris_BMW

@ Τακ.πλακ

Μη σε ξεγελάει το όνομα.. Αν παρακολουθήσεις τον τύπο ειναι απίστευτα διαβασμένος , αναδεικνύει ένα σωρό ελαττώματα στο iOS κράζοντας την Apple κάθε φορά που σε καινούργια ενημέρωση δεν το επιδιορθώνει , έχει επισημάνει ελάττωμα στην κάμερα του 7 κατα την εγγραφή video ,παρουσιάζει την ακριβότερη έκδοση του MacBook σαν 4500$💩 Και τέλος έχει εκθειάσει απίστευτα το s8 κ ποσο πίσω έχει μείνει σχεδιαστικά η Apple…
Ενημερωνόμαστε πρώτα κ μετά το παίζουμε έξυπνοι επειδή το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε .
Υ.Γ Δεν ειναι τυχαίο οτι έχει απο τους περισσότερους συνδρομητές .

Sint

Τακ πλάκ έχεις δικό. 1000%
Ενα αυτοσχέδιο κακοστημένο τεστ που όλοι όσοι ξέρουν δεν του δίνουν απολύτως καμμία σημασία .

Vassilis_

Αυτό το παλικαράκι που κάνει τα video το έχω παρακολουθήσει. Νομίζει ότι κάνει σοβαρά video καταστρέφοντας κινητά… Έχει κάνει καριέρα με drop test, boil test, shoot test. Μιλάμε για σοβαρό κανάλι..
Όσον αφορά το συγκεκριμένο τεστ θα ήθελα να γνωρίζω αν το iPhone τρέχει όλες αυτές τις εφαρμογές στο background όταν τις κλείνει και αν κάνει το ίδιο το Samsung S8+. Γιατί αν δεν τρέχουν οι εφαρμογές και χρειάζονται refresh τότε συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα…

Παναγιώτης

Λοιπόν παιδιά ας δώσουμε 800 ευρώ για να πάρουμε κινητά που ανοίγουν εφαρμογές 5 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορα. Ξέρετε ότι πλέον λόγο δουλειάς κτλ δεν έχουμε ούτε αυτά τα 5 δευτερόλεπτα παραπάνω. Επίσης μιλάμε για ios και λέμε καλό φτιαγμένο. Αυτό όντος ειναι αληθές. Αναρωτιέμαι όμως Αξίζει να δώσουμε τόσα λεφτά παραπάνω μόνο και μόνο επειδή ανοίγουν 5 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορα; άποψη μου;; ΟΟΟΟΟΟΧΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μεγάλα bezel

Το επερχόμενο Pixel 8a της Google το έχουμε δει σε πολλά leak τον τελευταίο καιρό και σήμερα υπάρχει ένα ακόμα.