Galaxy S9: Το design δημοσιεύτηκε “κατά λάθος” από την Samsung

Galaxy S9 design δημοσιεύτηκε κατά λάθος Samsung, Galaxy S9: Το design δημοσιεύτηκε “κατά λάθος” από την Samsung

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κοινού εδώ και μερικές εβδομάδες. Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον Κορεάτη κατασκευαστή να διαθέτει τα νέα high-end μοντέλα στις αρχές του έτους, αυτό μάλλον θα γίνει τελικά στα τέλη του χειμώνα.

Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επόμενων εκπροσώπων της σειράς Galaxy S μοιάζουν να έχουν γίνει γνωστά. Καμία όμως από τις υπάρχουσες πληροφοφορίες δεν προερχόταν από επίσημα χείλη στελέχους της Samsung. Το μόνο που γνωρίζουμε από άτομα του κατασκευαστή είναι πως το ενδεχόμενο ανακοίνωσης των δυο Galaxy S9 μοντέλων στην αρχη του 2018 (δηλαδή στην CES του Λας Βέγκας) είναι «εξαιρετικά απίθανο». Πριν λίγο όμως, άλλη μια… επίσημη πληροφορία έκανε την εμφάνιση της, αφού ο Κορεάτης κολοσσός φαίνεται να επιβεβαίωσε μόνος του «κατά λάθος» το design των Galaxy S9/S9+.

Galaxy S9 design δημοσιεύτηκε κατά λάθος Samsung, Galaxy S9: Το design δημοσιεύτηκε “κατά λάθος” από την Samsung

Συγκεκριμένα, η Samsung ενημέρωσε την εφαρμογή σύνθεσης μουσικής της, το Soundcamp, με νέες εικόνες που φανερώνουν μια bezel-less συσκευή να την «τρέχει». Το απεικονιζόμενο κινητό δεν μοιάζει με κανένα Samsung smartphone που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Αντιθέτως, η μυστηριώδης συσκευή θυμίζει παρά πολύ στην πλειοψηφία των διαρροών που φανερώνουν το design του Galaxy S9. Το πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης είναι εμφανώς μειωμένο από εκείνο των Galaxy S8/S8+/Note 8, με το υπόλοιπο εμπρόσθιο σώμα όμως να ακολουθεί την ίδια σχεδιαστή γραμμή των προαναφερθέντων smartphones του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια παρόμοια τακτική ακολούθησε η Apple το περασμένο καλοκαίρι, φανερώνοντας (μεταξύ άλλων) «κατά λάθος» τον σχεδιασμό του επετειακού iPhone X σε firmware που αφορούσε το HomePod. Δεν αποκλείεται η Sammie να ακολούθησε την… ιδέα της μεγάλης αντιπάλου της. Βέβαια, ενδέχεται η εταιρεία να χρησιμοποίησε τυχαία το συγκεκριμένο σχέδιο για την προώθηση του Soundcamp. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο θα έμοιαζε αλλόκοτο, ειδικά αν συλλογιστεί κανείς ότι το design των τωρινών Galaxy S εκπροσώπων είναι παρόμοιο και με την χρήση του στην προώθηση της εφαρμογής δεν θα δωθούν, «κατά λάθος» και πάλι, λάθος εντυπώσεις. Έν τελεί, μάλλον αυτός είναι ο σχεδιασμός των δυο Galaxy S9 smartphones και η Samsung ετοιμάζει το έδαφος για την ανακοίνωση τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Αυτά “τα καταλαθος” με τρελενουν!!

Κώστας Ζ.

Ωχ μάγκες το S8

True

To S8 tou 2018 haha..pame gia S10 mages

lneam

Δεν νομιζω πως βλεπουμε φωτο. απο την σειρα S.
Η οθονη αριστερα και δεξια εχει περιθωρια, δεν ειναι κυρτη.

giorgosgek

πως να σχεδιασουν την κυρτοτητα , να βαλουν γυαλαδα σε απλο σχεδιακι ; Το s8 παντως εντελως ακρη εχει κι αυτο bezels, ολα τα κινητα εχουν

True

Εσυ ρε Ινεαμ παρε πρωτα στα χερια σου ενα s8 και δες το απο πανω και μετα μιλα!!

Asos206

Το θέμα εξέλιξη εξωτερική εμφάνιση νομίζω εξαντλήθηκε ποια από όλες της εταιρείες, τη άλλο μπορούμε να περιμένουμε, το μόνο που μένει είναι να γίνετε η οθόνη πλάκα για να ψήνεις ελληνικό καφέ…

lneam

Εσυ ρε …. True…..οι γονεις σου δεν σε εμαθαν, οτι ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να λεει την αποψη “Δεν νομιζω πως…”. Ποιος σε εβαλε να κανεις τον δικαστη και να κρινεις τους αλλους, Κατεβα απο το καλαμι σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.