Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S9 και S9+;

Samsung Galaxy S9 S9+, Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S9 και S9+;

Η Samsung ετοιμάζεται με γοργό ρυθμό για την παρουσίαση και διάθεση των πολυαναμενόμενων Galaxy S9/ S9+. Οι δύο high-end συσκευές αναμένεται να επισημοποιηθούν στα τέλη του χειμώνα, εκτός και αν η Sammie μας εκπλήξει και τις ανακοινώσει σε μερικές εβδομάδες.

Μέχρι σήμερα έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών διαρροών που αφορούν τα δύο Galaxy S9 μοντέλα. Τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο και ο σχεδιασμός των επερχόμενων smartphones υποτίθεται πως θεωρούνταν δεδομένα. Οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν το design περιορίζονταν σε εργοστασιακά σκίτσα, 3d CAD μοντέλα και εικόνες των ναυαρχίδων μέσα σε θήκες. Κανονικά renders των συσκευών που να τα αφήνουν πλήρως εκτεθειμένα δεν είχαν κάνει την εμφάνιση τους, μέχρι σήμερα.

Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας μια εικόνα, στην οποία φαίνονται οι πλάτες των επερχόμενων Galaxy S9/S9+ στα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν, καθώς επίσης και η εμπρόσθια πλευρά τους. Τα renders προέρχονται από το samsungmobile.news και έχουν δημιουργηθεί με βάση ένα σχέδιο που ανήρτησε κάποιος χρήστης στο Κινέζικο Weibo. Εκείνο αφορά την τοποθέτηση του αναγνώστη καρδιακών παλμών δίπλα στην κάμερα για το S Health app των νέων high-end συσκευών.

Samsung Galaxy S9 S9+, Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S9 και S9+;

Από τα renders παρατηρούμε αρχικά πως η ύπαρξη διπλής κύριας κάμερας θα είναι χαρακτηριστικό περιορισμένο στο Galaxy S9+. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πλέον θα βρίσκεται κάτω από τον/τους φακό/φακούς, ικανοποιώντας την επιθυμία εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών που έβρισκαν την θέση του αναγνώστη στα S8, S8+ και Note 8 εξαιρετικά άβολη. Όσον αφορά τα χρώματα, οι επιλογές φαίνεται πως θα είναι πέντε: Midnight Black, Silver Titanium, Orchid Gray, Ocean Blue και Maple Gold. Μένει να δούμε αν η Samsung επιλέξει να διαθέσει όλες τις χρωματικές επιλογές σε όλες τις αγορές παγκοσμίως, μια πολιτική που δεν ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Αν τα παραπάνω renders ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι πολύ πιθανό, τότε οι νέες συσκευές δεν θα διαφοροποιούνται πολύ από τα υπάρχοντα Galaxy S8/S8+, όσον αφορά το design τους. Τα bezels θα είναι ελαφρώς πιο μειωμένα και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει άλλη θέση. Εκτός των προαναφερθέντων, με εξαίρεση την διπλή κάμερα του S9+, η Sammie μοιάζει να διατηρεί την σχεδιαστική της γραμμή. Όπως και να έχει, σε μερικούς μήνες θα γνωρίζουμε σίγουρα όλες τις λεπτομέρειες για τα πολυαναμενόμενα high-end Galaxy S9 και S9 δια της ίδιας της Samsung.

Samsung Galaxy S9 S9+, Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S9 και S9+;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

Έλεος με τα ΤΟΣΟ μικρά Μπέζελ… θα θες να πιασεις το κινητό και θα το κρατάς σαν σερβιτόρος με δίσκο. Είπαμε μικρά αλλά οκ έχει καταντήσει γραφικο

Νικος

Θα κανει μεγαλη πατατα η Samsung αν βαλει διπλω καμερα μονο στο S9+ και οχι στο κανονικο S9…Αλλα ειναι γνωστο πως σε καθε νεα ναυαρχιδα παντα κανει μια μεγαλη πατατα…Μενει να δουμε ποια θα ειναι αυτη η πατατα στα S9/S9+

Thanoslam

Διπλή κάμερα μόνο στο μεγάλο. Χμ. Κάτι με θυμίζει αυτό.

jordan

2πλη καμερα στο μεγαλο…μεγαλη μπαρουφα γιαυτους που δε θελουν να παρουν το μεγαλο.

bezilys

Ίσως το επόμενο μου ψυγείο!!

I am

Το πρώτο galaxy που ίσως αγόραζα. Αυτό με την μια κάμερα από θέμα εμφάνισης φυσικά

Agnostos13

Διπλή κάμερα μόνο στο plus; Ρε που τα σκέφτονται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.