Galaxy S9 Mini: Ανακοίνωση τον Μάρτιο του 2018 μαζί με S9 και S9+;

galaxy s9 mini march 2018, Galaxy S9 Mini: Ανακοίνωση τον Μάρτιο του 2018 μαζί με S9 και S9+;

Για το Samsung Galaxy S8 υπήρχαν οι φήμες ότι μπορεί να δούμε την mini έκδοση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη απογοητεύοντας τους λάτρεις των “μικρών”. Ωστόσο, είναι πιθανό του χρόνου να δούμε το Samsung Galaxy S9 mini.

Οι νέες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι τον Μάρτιο του 2018, η Samsung θα ανακοινώσει τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9+, και μαζί τους θα έρθει το Samsung Galaxy S9 Mini.

To Samsung Galaxy S9 Mini φημολογείται με οθόνη κάτω από τις 5 ίντσες με κυρτές άκρες. Δεν δίνονται λεπτομέρειες για το aspect ratio, αλλά αν έχει 18.5:9 όπως τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy Note 8, τότε θα είναι μια αρκετά μικρή συσκευή.

Δυστυχώς, ούτε για τα τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν δίνονται πληροφορίες, αλλά το ότι μπορεί να ανακοινωθεί μαζί με τις ναυαρχίδες, υποδεικνύει ότι ίσως να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Στο παρελθόν η Samsung λάνσαρε mini εκδόσεις των ναυαρχίδων, αλλά ήταν μεσαίας κατηγορίας και είχαν κάποια ομοιότητα με τις ναυαρχίδες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

αρκετα κατωτερος επεξεργαστης, χειροτερη αρκετα καμερα,ι ραμ στη κλτρη 4 κ φυσικα πανακριβο….μην χαιρεστε οτι αυτο θ ναι το επομενο κινητο σας… το βγαζουν μονο κ μονο για να κρατανε ψηλα τη τιμη των κανονικων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.